Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Bugun iyi bir kar etmeme rağmen herkes de kazandı bu güzel ama bist gerçekten çok çirkin bir borsa
Cuma vade sonu diye tonla zararla kapanan pozlarin üzerine ilk gün çoğu hisse tavan yaptı.
Zarar edenlere resmen bir de küfür ettiler.
Tuzaklara itliklerle dolu bu borsa
Cuma pozları yeni vadeye tanımasam ciddi sinirim bozulcakti
Zarara üstüne borçlanarak kapanan pozlarin bugün yaşadığı travmayı düşünemiyorum.
Aksam a dogru gelen halkb haberi cok net bu durumu kullanmak için sipariş edildi
SUAN HERSEY GANI...COOKKK...emme hersey birden YOKKK olacak....bekleyin ulen diyorum.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ESAS OLAN NEDIR....para kazanmaktir....herkez YOKK u bana ver....al parayi ne olur....yok u bana ver diyecek....
iste biz...GANI yi alanlar....YOK u olumune istiyenlere....YOK u verecegiz ve paramizi alip gidecegiz....onlari mutlu edecegiz...
netce itibari ile iyi insanlariz biz.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Sayın Kuzu ilminiz ve ferasetiniz karşısında saygıyla eğiliyorum. Varolun.
degerli dostlarim....
sizlerle birlikte FURUSMAK ZEVKTI BENIM UCUN....
SIZLERDE BUYUKSUNUZ...kadir ve kiymet bilmek BUYUKLUKTUR....her insanda yoktur bu buyukluk...
bu bir SIRDIR...durna kuslarindadir bu bilgi....bir gece yarisi gelir YARIN SATIYORUM DERIM.
HEP BIRLIKTE BASARDIK....bir olduk ve diri olduk....korkmadik...KORKUYU TUKURDUK.
Yorum