HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

Tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzu hocam nereden nereye geldik yaw

700 binler 5 yıl mala oturup para basacaz falan derken işi tabuta bağladık iyi mi
    guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzu dağıldı bu günlerde..
    sonumuz hayırlı olsun.
    hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9. cu senfoniyi izlerken, acabaa bu senfoniyi idare eden condoktorun bizim guzumuz olmasin,diye dusunmedim degil.
    maksadim hasil olmus....nedir o....

MALDAISEN HEDEF 700 000 DEMISSEN....kafani Kuma sokmuyacaksin....sen boyle mutlu ve Mesut iken....kim seni...neyi kullanarak....yatirip ikebilir....

niyeti o olan birileri varsa....sen ondan once davranmalisin....o seni yatirmadan sen ona horoz gibi atlayip onu dudukleyip tuymelisin....

cunki....ogrendik ki....IKILMIS DOTUN DEVASI OLMAZ.

BIR SENFONI ORKESTRASI SEFI...muzige istirak etmis tum instrumanlari ayni anda yonetmelidir...bu yazilarmla onu yapiyorum...muzigi yonetiyorum.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

360 000 ila 370 000 de mali bosalttik....

300 000 ila 320 000 arasdi mala bindik....FULL.

HEDEFIMIZ 450 000 KUCUK DUZELTME VE 700 000....bu rakkamlari ICDINAMIKLERE gore bulduk....

YUZDE 20 CIKARSA CAKARIM....iste bu....DISDINAMIKLERDIR....birileri bu disdinamikleri bahane edip bizi duduklemeye kalkisacaksa....BIZ ONCE ONU DUDUKLUYECEGIZ....yazdiklarimla bunu anlatiyorum.

nasil ki birden ve aniden 365 000 de mal bosalttim....simdide diyorum ki....450 000 yolunda....birden ve aniden dudukluyebilirim....sebeblerini yazdim.

DISDINAMIKLER...

1...URUS ile iliskini kes...yogusam hulkiyi cezaya bogarim...
      2...kesmiyorum....SWAPI kapatiyorum o zaman....
      3...nato uyesisin....bogazlari kapat....yogusam avrupayla ticaretini durdururum...

say....say...bitmez.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1922

mertz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Ben kuzunun tersine ekim kasım gibi ukrayna-rusya ateşkesi bekliyorum..
        FED in de Faizlerde durmasını..

Ukrayna bu bölgeleri kaybedip,üstüne hadi ateşleri keselim mi diyecek !!!
        Ne yapacak savaşıp geri mi alacak..
        Kırımı alabildiler mi?

Ukrayna proxy zaten..
        Asıl savaş başka güçlerin arasında..

Ha yok great reset efendim Hz.Mehdi işte ahır zaman armegeddon 3. dünya savaşı diyorsanız başka bilemeyecem..
        Benimde bazı beklentilerim var o konuda..
        Bu rusya ukrayna savaşı da BENCE ilk adım..
        Ama bir süre durulma olacaktır diye düşünüyorum..

Pandemi ile birlikte yeni bir düzen çalışması başladı..Orası ayrı..
        Benim beklentim şu sonbahar için..

Yanılabilirim..

Kuzu ile ters köşelerdeyiz biraz ..

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

işc günlük
          daha alt kanala değmedi.

bir yukarı hareket yaparsa sonraki düşüşte burada değer.

pazartesi 6.5 a düşerse değiyor yav...

kuzum söz sende şimdi.
          dibi nerde bulacaz.
          burdan çıkış sonra düşüşlemi.
          yoksa doğrudan %10 basarak mı.?

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

kuzum söz sende şimdi.
            dibi nerde bulacaz.
            burdan çıkış sonra düşüşle burdamı.
            yoksa doğrudan %10 basarak mı.?
            bence gömün amk formaysonu.olacak.
            volatilite artması lazım trend dönüşü için

Yorum

• guner
              Kıdemli
              • 28 Mayıs 2011
              • 4864

bir miktar işc aldım.zaten
              sinyali gelince arttıracam.

Yorum

• mertz
                Katılımcı
                • 21 Mart 2022
                • 76

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Ne yapacak savaşıp geri mi alacak..
                Kırımı alabildiler mi?

Ukrayna proxy zaten..
                Asıl savaş başka güçlerin arasında..

Ha yok great reset efendim Hz.Mehdi işte ahır zaman armegeddon 3. dünya savaşı diyorsanız başka bilemeyecem..
                Benimde bazı beklentilerim var o konuda..
                Bu rusya ukrayna savaşı da BENCE ilk adım..
                Ama bir süre durulma olacaktır diye düşünüyorum..

Pandemi ile birlikte yeni bir düzen çalışması başladı..Orası ayrı..
                Benim beklentim şu sonbahar için..

Yanılabilirim..

Kuzu ile ters köşelerdeyiz biraz ..
                Savaşıp geri alması zor biraz da bu iş böyle biter mi!?
                Ukrayna mesela Nato'ya girer mi/alınacak mı!?

Yorum

• BachiBouzouk
                  Katılımcı
                  • 10 Şubat 2017
                  • 138

https://www.ft.com/content/82e279b8-...d-1dfddec670f1 kuzu hocam buna hazırlıyor sanırim bizi Ebu Müslim horasaninin dediği gibi hayat gelecekte yaşanır geçmişte anlaşılır.

Yorum

• BachiBouzouk
                    Katılımcı
                    • 10 Şubat 2017
                    • 138

Please use the sharing tools found via the share button at the top or side of articles. Copying articles to share with others is a breach of FT.com T&Cs and Copyright Policy. Email licensing@ft.com to buy additional rights. Subscribers may share up to 10 or 20 articles per month using the gift article service. More information can be found at https://www.ft.com/tour.
                    https://www.ft.com/content/82e279b8-...d-1dfddec670f1

Türkiye'nin Yunanistan konusundaki sert konuşması Ege gerilimini körüklüyor
                    NATO müttefikleri bir dizi tarihi anlaşmazlık üzerinde çatışırken Erdoğan düşmanca söylemi artırıyor

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Ege kıyısında İzmir yakınlarındaki askeri tatbikatlara katılan savaş uçaklarını izliyor © Türkiye Cumhurbaşkanlığı/AP
                    Twitter'da paylaş (yeni pencere açar)
                    Facebook'ta paylaş (yeni pencere açar)
                    Linkedin'de paylaşın (yeni pencere açar)
                    whatsapp'ta paylaş (yeni pencere açar)
                    Kaydetmek
                    Ankara'da Laura Pitel ve Atina'da Eleni Varvitsioti SEPTEMBER 29 2022
                    0
                    Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye ile Yunanistan arasındaki bir dizi kısasa kısas suçlamasına son olarak yanıt verirken sözlerini kesmedi.

Atina, bu hafta yaptığı bir konuşmada, bazı Yunan adalarında askeri yığınak yapıldığını iddia ederek bölgesel istikrarla “tehlikeli oyunlar” oynadığını söyledi. Türkiye, haklarını savunmak için “gerektiğinde elimizdeki tüm imkanları” kullanacağını söyledi.

Erdoğan , komşusunu ve diğer NATO üyesi ülkeyi işgal etmek için bir dizi ince örtülü tehditte bulunurken , tarihi düşmanlar arasındaki ilişkiler son aylarda on yıllardır en kötü noktasına ulaştı .

Sert konuşma, sınırlı da olsa doğrudan askeri çatışma tehdidini artırdı ve ittifakın Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından birleşik bir cephe oluşturmaya çalıştığı bir dönemde NATO'da alarma neden oldu.

İstanbul merkezli düşünce kuruluşu Edam'ın başkanı Sinan Ülgen, Yunanistan ve Türkiye'nin iki ülke arasında neredeyse doğrudan karşı karşıya geldiği döneme atıfta bulunarak, "1996'dan bu yana ikili ilişkiler açısından en kırılgan ve istikrarsız ortama ulaştık" dedi. Ege Denizi'nde Yunan ıssız kayalık mostraları.

Yunanistan ve Türkiye, deniz sınırları, kıta sahanlıklarının belirlenmesi ve bölünmüş Kıbrıs adasının statüsü de dahil olmak üzere bir dizi anlaşmazlık yüzünden on yıllardır anlaşmazlık içindeydi.

Yunanistan başbakanı Kyriakos Mitsotakis'in Mayıs ayında ABD'ye yaptığı ziyaretten bu yana, Ankara'nın Washington'dan F-16 savaş uçağı satın alma çabalarına karşı etkin bir lobi faaliyeti yürütmesinden bu yana hırs artıyor. Miçotakis, Türk hava kuvvetlerinin her gün Yunan hava sahasını ihlal ettiğini iddia etti. Bu, Erdoğan'ı artık Yunanistan başbakanının varlığını tanımadığını söylemeye sevk etti.

Analistlere göre, o zamandan bu yana geçen aylarda Erdoğan, Atina'ya karşı bir Türk liderden duyulan en sert söylemlerden bazılarını gerçekleştirdi. Gelecek yılki zorlu seçimler öncesinde milliyetçi seçmenlere kur yapan Türkiye cumhurbaşkanı, bu ayın başlarında Yunanistan'ı "bir gece aniden gelebiliriz" konusunda uyarmıştı. Bir asırdan fazla bir süre önce uluslararası anlaşmalarla Yunanistan'a verilen Ege adalarının "işgal edildiğini" söyledi.

Bu dil Yunanistan'da derin alarma neden oldu. Atina, AB, BM ve NATO'ya Erdoğan'ın tutumunu kınaması için defalarca baskı yaptı ve ortaklarına Erdoğan'ın “provokasyonsuz ve açıkça tehdit edici” açıklamalarını bildiren mektuplar gönderdi. Bu hafta Avrupa Komisyonu, Türk tehditlerinin "kabul edilemez" olduğunu söyledi ve "AB, Türkiye'den gerilimi azaltmak için ciddi şekilde çalışma beklentisini yineledi" - Atina tarafından memnuniyetle karşılanan bir açıklama.

Miçotakis geçen hafta New York'taki BM genel kurulunda yaptığı konuşmada Türkiye'yi 1990'ların ortalarından bu yana "Ege'de kapsamlı bir yanlış iddialar anlatısı oluşturmakla" ve Yunanistan'a karşı "her zamankinden daha agresif bir revizyonist gündem" peşinde koşmakla suçlamak için kullandı. “Özellikle endişe verici olan şey, tehditlerin artan yoğunluğudur” diye ekledi.

Türk yetkililer, son yıllarda Yunanistan ile ABD arasında artan savunma ve güvenlik işbirliğinden endişe duyuyorlar - bu, kısmen Erdoğan'ın S-400 hava satın alma kararının ardından Türkiye'nin Washington ile gergin ilişkisinin bir ürünü. Moskova'dan savunma sistemi.

Yunanistan, ABD'ye çeşitli askeri üslere erişim izni verdi ve 2021'de karşılıklı savunma işbirliğini güncelledi. Aynı yıl Fransa ile bir savunma anlaşması imzalayarak Ankara'nın Paris'i “Türkiye'ye karşı ikili bir askeri ittifak” kurmakla suçlamasına yol açtı.

Aynı zamanda, Türk yetkililer Yunanistan'ı uluslararası hukuka göre askerden arındırılması gereken Ege adalarını silahlandırmakla suçladı. Bu hafta Türk devlet medyası, Samos ve Midilli adalarına birkaç düzine ABD yapımı aracın teslimatını gösterdiğini söyledikleri görüntüleri yayınladı. Yunan hükümetinden bir kaynak, suçlamaların "Yunanistan'ı saldırgan olarak göstererek gerçeği çarpıtan Türk propagandasının bir parçası olduğunu" söyledi.

Türkiye ayrıca kısa süre önce Atina'yı Rus yapımı S-300 hava savunma sistemini F-16 savaş uçaklarının birçoğunda bir "radar kilidi" uygulamak için kullanmakla suçladı - batılı bir askeri yetkilinin, kanıtlanması halinde "son derece agresif" olacağını söylediği bir hareket , Ankara'nın henüz herhangi bir kanıt sunmadığını da sözlerine ekledi. Yunanistan suçlamayı reddetti.

Yunan analistler, Türklerin kavgacı söyleminin Yunanistan'ın adalarında askeri varlığını sürdürme kararlılığını pekiştirdiğini söylüyorlar. Ankara'daki Bilkent Üniversitesi'nde doçent olan Ioannis Grigoriadis, “Türkiye'ye karşı askeri varlığını sürdürme ihtiyacı artık tamamen haklı olduğundan, bu tehditler Yunanistan'ın konumunu uluslararası toplum için daha güvenilir hale getirdi” dedi.

Salı günü Girit adasında gerçekleştirilen kapalı bir Avrupa Halk Partisi grup oturumunda Mitsotakis, Erdoğan'ın söylemi ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'nın işgalinden önceki dili arasında bir paralellik kurdu.

Ülgen, en olası en kötü senaryonun, uluslararası güçlerin gerilimi azaltmak için devreye girmesinden önce tartışmalı bir ada veya kaya oluşumu üzerinde “iki tarafın sınırlı bir askeri çatışmaya yaklaştığı” bir olay olduğunu söyledi. “Bana göre bu olası bir yüzleşme senaryosu ama bundan fazlası değil” diye ekledi.

Yine de bu ihtimal bile iki ülkenin batılı ortakları için hoş karşılanmıyor. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price bu hafta yaptığı açıklamada, "Şimdi NATO müttefikleri arasında gerilimi artırabilecek açıklamaların veya eylemlerin zamanı değil" dedi. “NATO müttefiklerimizi diplomatik olarak sahip olabilecekleri herhangi bir anlaşmazlığı çözmeye teşvik ediyoruz. Hepimiz için toplu bir tehdit olan şeye odaklanmamız gerektiğini düşünüyoruz ve bu Rusya'nın saldırganlığı."

Telif Hakkı The Financial Times Limited 2022

Yorum

• istinyetilkisi
                      Aktif
                      • 12 Temmuz 2016
                      • 273

Credit Suisse CDS (credit default swaps) close to surpassing levels last seen during the Great Financial Crisis.

Yorum

• guner
                        Kıdemli
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 4864

Sistemim hakkında aklında soru olanlar sorsun,çekinmesin doğru anlatırım.
                        Bazen sinyalleri söylüyorum bazende simülasyonlarını.farklı şeyler.

Yorum

• guner
                          Kıdemli
                          • 28 Mayıs 2011
                          • 4864

Şu anda işc düşüyor.
                          Al sinyali vermedi daha.
                          Yukarıda verdiğim al sinyali için bir simülasyon,bu şekilde olmak zorunda değil,farklı bir şekilde de olabilir.çıkınca yani
                          Sistem kontur trend sistem,yani trende ters.
                          Maksat en iyi yerden almak ve satmak.
                          Hatalı sinyali olduduğunda da formülde oynama yapıyorum.bu kaybettirmiyor bana,sadece çok yakın stoplatıyor.
                          Mavi gelipte çıkmıyor düşüyorsa zaten sinyal kayboluyor.o zaman stop.ve yeni formül çalışması başlıyor.

Her şeye ,her peryotta dip tepe yakalamak ne kadar zor olduğunu tahmin edin,belki de mümkün değil böyle birşey.
                          Kuzunun sistemci teknikçilere kızmasının da sebebi bu.kuzuyla 10 yıldan çok oldu tanışalı..

yaklaşık 20 yıldır sistem çalışıyorum ben.şimdilerde en iyisini yapmak üzereyim.

Yorum

• guner
                            Kıdemli
                            • 28 Mayıs 2011
                            • 4864

dow haftalık
                            bu formülde dip verdi.
                            gelecek hafta çıkmazsa zaten mavi kaybolur.çıkarsa sistem tutar.
                            ama dipten almış olursun.yada stoplarsın.

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

işc gün
                              tepede sat veren bu sistemde daha al sinyali yok.

bunun al vermesi için
                              1-buradan çıkar bir kaç gün ve sonra düşer buralardan al verir.
                              2-sağlam basarlar aşağı % 10 dan çok al kestirirler..tepede yaptıkları gibi yani.

Yorum

• guner
                                Kıdemli
                                • 28 Mayıs 2011
                                • 4864

bu iş sadece fiyat hareketlerine bir matematik formül bulma işi.
                                ne kadar olacaksa işte..
                                kuzunun kızması boş değil.bunu en iyi ben bilirim.20 yıldır uğraştığım için.
                                Ama kuzununda fikir değiştirdiği oluyor.çıkıyor derken birden gelip ben sattım diyebiliyor.
                                Bu günlerde de net bir şey diyemiyor.
                                Ama %10 dan çok basarlarsa ben mallandım diyebilir.
                                Nerdeyse index 2400 olur o zaman.
                                Veya buradan çıkarsa bu düşmez 2400 e deyip,ilk düşüşü alım fırsatı yapabilir.
                                Yani şu an bekleme zamanı.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information