HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Titrettin
    Aktif
    • 20 Aralık 2016
    • 318

Kuzu hocam XBANK haftayı en dip noktadan 3025,54 seviyesinden kapattı. bir haftada % -13,5 , pazartesi kapanıştan beri % -4 daha düştü. sürekli aşağıya testere yapıyor, bir önceki günün en altında. burdan % 20 yapsa bile xbank endeksi 3630 yapar.

artık 4400 rakamı hayal gibi geliyor... sanki bankalara çaktılar geçtiler. ağır soygun manipülasyon yapıldı. bir daha 4 binli rakamları senelerce göremez gibi geliyor bana... kimse banka hissesi alamaz...

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

semoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      cumhurbaşkanı erdoğan'ın bugün başkanlık ettiği
      toplantıda bist'te kaldıraçlı pozisyonlardaki teminat açığı kaynaklı düşüşün ortaya çıkardığı sorunların çözümü için hisselerde manipülasyonu zorlaştıran düzenlemeler geliyor.

Perihan tantuğ
      aslinda toplanti....hedef 700 000 i nasil yapariz di.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        kuzu hocam xbank haftayı en dip noktadan 3025,54 seviyesinden kapattı. Bir haftada % -13,5 , pazartesi kapanıştan beri % -4 daha düştü. Sürekli aşağıya testere yapıyor, bir önceki günün en altında. Burdan % 20 yapsa bile xbank endeksi 3630 yapar.

Artık 4400 rakamı hayal gibi geliyor... Sanki bankalara çaktılar geçtiler. Ağır soygun manipülasyon yapıldı. Bir daha 4 binli rakamları senelerce göremez gibi geliyor bana... Kimse banka hissesi alamaz...
        bankalar ucacak....ki batabilsinler....

BAK ONUMDEKI GRAFA....simulasyon great reset BANKALAR...IKRA...TITRE VE OKU...TITRETTIN.

NOT...EKIM BASINDA 9 AYLIK BLANCOLAR GELECEK...ONDAN ONCE SILKELEYECEKLER...VE REIZ HEPSINE BUNLARI YUKARI BASIN EYYY BANKA MUDURLERI DEDI.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

dimagki great reset neymis....bist 100...220 000...bankalar 270 000.

KIMDIYOR...

GREAT RESET I yazan....kuzu effendi hazretleri{sallahu saala tallalihu taala}

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

vayyyy efendim yorumcular ele diyor bele diyor....KIM iker ulen yorumculari...turkiyede yorumcu yok ki....

GOYGOYCU....BI SURU SERSERI....KENDINI TANIMIYAN ADAM...neyi tanimliyabilirki...kendini tanimiyor ki....bos biri oldugunu bilmiyor ki.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              işc günlük
              çıkmayınca katsayı değiştirdim.
              şimdi dip bekliyorum daha aşağıda..

boş işler işte.ama uğraşıyorum.
              sol tarafa bakmayın girdiğim datalar yetersiz o yüzden öyle..

AMIRALIM....bak herseyi anlatiyor...BES GUNDUR KERIZ SILKELIYORUM DIYOR.

ulke KERIZ kayniyor mamina cakayim diyor...YORULDUM YAW DIYOR.

biraz az kerizli ulke olsak...amiralimde yorulmasa daha iyi olmami yaw....hamsisi bolsa kerizi boldur kader mi yaw.

Yorum

• guner
                Kıdemli
                • 28 Mayıs 2011
                • 4864

kuzum valla helal sana diyim.
                at izi it iznine karıştığı bu günlerde
                hala 700 diyebiliyorsun.
                büyük resesyon kapıda..2023 boyunca
                yunan kışkırıtıyor.
                inönün dediği 100 yıl kazandık ..bitti
                nato ile papaz olamamız yakın.
                tün askeri güçlerimiz natodan...yerine yenilerini koymak ancak vatandaşın banka mevduatına el koymakla olur..o da yeterse
                bankalarda döviz yok.devlet bankaları zaten vermiyor.
                avrupa ile de papaz olduk.
                ireis seçimi kaybetse bile gitmeyecek..
                ben çok pis karışıklık bekliyorum yakınlarda..
                depresyondamıyım neyim..

bu şartlarda bist 700 olursa
                söz heykelini ben dikecem senin.tam borsa istanbulun karşısına..

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

KILCDAROGLU cumbaba olur olmaz....turkiyeye gokten dolar yagacak....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kuzum valla helal sana diyim.
                    At izi it iznine karıştığı bu günlerde
                    hala 700 diyebiliyorsun
                    .
                    Büyük resesyon kapıda
                    yunan kışkırıtıyor.
                    Inönün dediği 100 yıl kazandık ..bitti
                    nato ile papaz olamamız yakın.
                    Tün askeri güçlerimiz natodan...yerine yenilerini koymak ancak vatandaşın banka mevduatına el koymakla olur..o da yeterse
                    avrupa ile zaten papaz olduk.
                    Ireis seçimi kaybetse bile gitmeyecek..
                    Ben çok pis karışıklık bekliyorum yakınlarda..
                    Depresyondamıyım neyim..

borsaci isen...talanda isen...ki benim bu....gozlerin yuvalarinda fildir fildir donmelidir.

DORT TANE IMAM HATIPLININ KURACAGI PUSU VE TUZAKLARI GOREMIYOR ISEN....git intihar et...derim ben.

onlarin ogrendikleri ve bildikleri ile...HERGUN TUALETTE GOTUMU SILIYORUM BEN....

Yorum

• guner
                      Kıdemli
                      • 28 Mayıs 2011
                      • 4864

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      borsaci isen...talanda isen...ki benim bu....gozlerin yuvalarinda fildir fildir donmelidir.

DORT TANE IMAM HATIPLININ KURACAGI PUSU VE TUZAKLARI GOREMIYOR ISEN....git intihar et...derim ben.

onlarin ogrendikleri ve bildikleri ile...HERGUN TUALETTE GOTUMU SILIYORUM....
                      kuzum 4 imam hatiplinin tuzağını görmüyorum doğruda.
                      evdeki hesap bazen çarşıya uymuyor.
                      diğer yazdığım maddeleri de kırmızıla bence..
                      sevgiler

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kuzum 4 imam hatiplinin tuzağını görmüyorum doğruda.
                        evdeki hesap bazen çarşıya uymuyor.
                        diğer yazdığım maddeleri de kırmızıla bence..
                        sevgiler
                        ONLAR...great reset yorumumun konusu...ARALIK AYINDA YAZARIM....ORAYA KADAR SON FURGUNDAYIZ...unuttugum herseyi bana hatirlat.

Yorum

• hurolg2
                          Aktif
                          • 25 Ocak 2019
                          • 367

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          KILCDAROGLU cumbaba olur olmaz....turkiyeye gokten dolar yagacak....
                          Tam ben yazayım diye girdim ki ne göreyim kuzu agamız benim dusunduklerimi yazmış yeminle...ben de bu hafta ve ozellikle de bugun gun boyu butun o yorumcu cocuklari dinledim. Hepsi de diyorkine yok dow gocecek avrupa hisse senetleri feci cakilacak tabi bistte gocecek oradaki satislarin burayı etkilememesi mumkun degil spyle kotu olacagiz boyle batacagiz bist dediler hep....peki ben ne yaptim bugun tupo-thy-ykbnk-isci ve birkac dene daha bilumum baba kaatlara daldim 1 boy arti yarim boy daha...yani yuzde 150 kaattayim...hadi hayirlisi bakalim....
                          Başta kuzu pirim olmak üzere selamlar sevgiler herkese iyi hafta sonları...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• greenspan41
                            Aktif
                            • 30 Nisan 2009
                            • 327

Maalesef herkes Borsaya odaklanmış durumda Asıl bomba Londra’daki faizler. 18 de sabitlenen kur. Hektaş 7 den 5 kat gidecek. Dolar 7 den 18 de kalacak öyle mi? Hiç sex in sanalı ile fizikisi bir olur mu kuzu??? ))

Yorum

• oprman
                              Katılımcı
                              • 19 Aralık 2021
                              • 120

portfoyünüz full USD galiba

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Maalesef herkes Borsaya odaklanmış durumda Asıl bomba Londra’daki faizler. 18 de sabitlenen kur. Hektaş 7 den 5 kat gidecek. Dolar 7 den 18 de kalacak öyle mi? Hiç sex in sanalı ile fizikisi bir olur mu kuzu??? ))

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2826

Kuzu hocam 360-220-700 sıralama bu şekilde mi yoksa ben mi yanlış anladım

Yorum

Working...
                                X

Debug Information