HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Syn arm46 vestel prim yaptğında yazmış vestelci diye, yazayım dedim, ilk düşüşte vesteli sattım son kazancım 1 günde gitti, isc aldım o da taban yaptı onu da sattım, son 1 ayda kazancımın hepsi 1-2 günde gitti, ilk borsaya yatırdığım paraya göre Zararda değilim, Kâr ın bir kısmı gitti. hisse olarak sadece ttkom var o da az, Piyasa çok oynak, vestl 3 dk da tavan oldu, ertesi gün yine tavana gitti sonra geri geldi +3 le kapattı.
Yorum
-
2013....dolar-tl=1.80tuncer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdoları 14 bekliyorduk ama bu habire yukarı zorluyor
2023....dolar-tl=18.0
kac kat....10 kat....kac yil 10 yil...10 yil on kat=kuzu 10 yillik cycle...
ne demek bu....TURK HALKI....AMRIKI HALKINA GORE 10 KEZ FAKIRLESTIRILDI....
eeee bu ne demek....UCUZ ISCILIK VE SERVIS MALIYETI DEMEK....
EEEEEE BU NE DEMEK....TURKIYE YATIRIM YAPILABILIR ULKE DEMEK...tonlarca kole var artikin.
ne lazim....bu hukumetin gitmesi lazim...HUKUK ILAZIM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BU HUKUMETIN TURKIYEYE YAPTIGI EN BUYUK IYILIK....DINI BITIRDI....
artik bir haci...bir hoca goren....elleriyle gotunu tutarak yuruyor hale geldi.
bu bir...KULTUR DEVRIMI IDI....bunu MUSTAFA KEMAL bile yapamamisti....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Avrupanın gazı daha da kesilecek gibi.
kaynak google:
Kuzey Akım 1 ve 2 doğal gaz boru hatlarındaki sızıntılardan önce patlamalar kaydedildi.
----
Para piyasası tarihi günler yaşıyor
Sterlin bugün dolar karşısında %2 geriledi
Euro, 20 yılın en düşüğünde
Dolar endeksi zirvede
Dolar/TL rekor tazeliyor
Dolar/yuan 14 yılın dip noktasını test etti
https://tr.investing.com/news/forex-...yasyor-2357638
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
müthiş... tek faydaları insanların dinden soğuması oldu , en fazla 20 yıla din ve dincilerden eser kalmaz ne ülkede ne dünyadakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU HUKUMETIN TURKIYEYE YAPTIGI EN BUYUK IYILIK....DINI BITIRDI....
artik bir haci...bir hoca goren....elleriyle gotunu tutarak yuruyor hale geldi.
bu bir...KULTUR DEVRIMI IDI....bunu MUSTAFA KEMAL bile yapamamisti....
Yorum
-
2013...EURO-DOLAR=1,40....ne yazdim...euro-dolar=0.85 olacak....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2013....dolar-tl=1.80
2023....dolar-tl=18.0
EEEEEE BU NE DEMEK....TURKIYE YATIRIM YAPILABILIR ULKE DEMEK...tonlarca kole var artikin.
ne lazim....bu hukumetin gitmesi lazim...HUKUK ILAZIM.
2022...EURO-DOLAR=0.95
ne demek bu....merkez(amriki)....yakin merkez(avrupi)...ve cevre(Turkiye gibi)
PADISAH....YENICERI VE ULEMA....REAYA...
PADISAHIN...padisah kalabilmesi ucun...OLMASI GEREKENDIR BU.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2013....dolar-tl=1.80
2023....dolar-tl=18.0
ne lazim....bu hukumetin gitmesi lazim...HUKUK ILAZIM.PEKI BUNLAR DAHA FAZLA DUSEBILIRMI.....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2013...EURO-DOLAR=1,40....ne yazdim...euro-dolar=0.85 olacak....
2022...EURO-DOLAR=0.95
ne demek bu....merkez(amriki)....yakin merkez(avrupi)...ve cevre(Turkiye gibi)
PADISAH....YENICERI VE ULEMA....REAYA...
PADISAHIN...padisah kalabilmesi ucun...OLMASI GEREKENDIR BU.
ZINHAR....BU COK BUYUK BIR TEHLIKE OLUR...URETIMI SATINALACAK PAZAR YOK OLUR...URETIM DURUR.....BUNA PADISAH IZIN VEREMEZ...BU PADISAHI BITIRIR.
CARE NE....
hepsine....dolar pompalamak...nasil...amrikili kapitaliste...al istedigin kadar dolar...git...KIM NE SATIYORSA AL...denecektir.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
GERCEK NEREDEDIR....
INSANOGLU....agziyla yer,icer,nefes alir ve verir...ve konusur...
INSANOGLU....gotuyle icar ve konusur....cinsel organi ile iser ve doller.
gercek ise....agziyla konustugunda degildir...gercek gotuyle konustugundadir...cunki agiz control altindadir...got ise ozgurdur.
agiz susturulabilir...GOTU SUSTURAMAZSIN.
PARA....agizdan cikandir....
ENFLASYON.,,,,ise...gotten cikar....
birsey gotten cikmissa...o sey gercektir...agizdan giren herseyi vucud saatlerce ugrasir...RAFINE EDER...VE GOTE YOLLAR...got ossurarak uyari verir....dinlemezsen....agzinla konususmaya devam edersen...GOT GURLUYEREK ICAR.
BUNA POHHH DEMIS ATALARIMIZ...cavir ise...ENFLASYON demis.
kimse pogu sevmez...sahibi bile...gavat gendi icar...gendi pogundan igrenir.
niye igrenir...
cunki....
POGGG GERCEKTIR...ciplak gercek.
keske icmasaydim diyebilir mi....diyemez...dese ne yazar....
GOTU DURDURAMAZSIN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İyicene tuylendik.Gayet iyi idi strese dayanabilen bizde satanlara hayırlı olsun.Tecavuz kacanilmaz ise zevk almalı.
hep dans
Yorum

)
Yorum