HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
ALLAHA SUKUR....YUCE REBBIM...TURK IRKINA PEYGAMBER GONDERMEMISTIR...
CUNKIIIII.....
BU HALK....ARAPLASMADAN ONCE COK DUZGUN BIR HALKTI...PEYGAMBERE GERE YOKTU...
124 000 PEYGAMBER GONDERMIS....HEPSIDE YAHUDILERE VE ARAPLARA...
anlami....cok pisliklermis ki....yuce rebbim bu gaddin yorulmus....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İslami úsüllere göre kesim yapılır.BachiBouzouk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBize şuan bu treni izlettirenleri vakti gelince usta ressam ve çizer Rembrandt ın ünlü resimlerinden The Slaugtred ox u gibi ince bir işçi lik yapmak elbette bizede nasip olacak.SABIR imtihandır.Kazandirir.Suan sadece tebessüm ediyorum.
Yorum
-
yarin....son 2 pankada...SALAVATSIZ KESIM VAR....HA HA HABachiBouzouk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİslami úsüllere göre kesim yapılır.
BUGUN....EVKAF BITTI.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sn. kuzu,
Geçenlerde kamu bankalarında mal varlık fonunda toplu olduğu için bulaşılmaz demiştiniz. Şincik kafamız karıştı. Aşağıdaki senaryo oldu mu yoksam yarın mı yaşanacak?
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkazim....evkafda lotlari saydin mi....
saydim patron....
bizden baska binen var mi....
var abiii....7.20 civari bizden baska epey binen var....
yoggg yog....bu herifleri usturuplu bi ikmezsek...KANIMIZI EMECEKLER...YUZDE 10 KARDALAR SUAN.
ABI YARIN TABAN ACALIM.....
nereden ogrendin ulen onu...hazreti omerden....
Yorum
-
SISTEMIK RISK VE TEMINATLAR....mcevik6 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın büyüğüm Kuzu ; son durum şöyle mi ? buralardan mala girilip Ekim sonuna kadar beklenecek Ekim'den sonra asıl düzeltme beklenecek doğru mudur
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BU ACIDAN degerlendiriyorum....ekim vade de hem yukari 440 000 a ciktiginda....SISTEMIK RISK OLUSMUSTU...teminatlar yetersizdi...BU BANA MALI TEPEDE BOSALTTIRDI...VE VIOP TA SHORTU CAKTIM.....
cikis 2 gun daha surseydi....SISTEM COKERDI....
hemde..ASAGI INISTE....mal aliyorum sattigim 10 mali diye inledigimde....asagi yonlude SISTEMIK RISK olusmustu gene...sunu dusundum....OTORITE MALA GIRECEK...ASAGI GIDISI DURDURACAK...SISTEMIN COKUSUNE ENGEL OLACAK....benimle birlikte ISC kendi kaardindan 8 milyon lot aldi...halkin ki daha cok aldi....
SIMDI NE OLACAK....30 EYLULDE PAY VADELER BITIYOR...emme VIOP da vade sonu 30 ekim....orada borsa en tepede olmali ki....
VADELI VE SPOTTAKI SISTEMIK RISKLER DENGELENSIN....
NE DIYORUM HEP....ICDINAMIKLER...bunlardan bihaber olan biri...TALANCI olamaz...tehnikci olur ve utulur.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sistemik riski....araci kurumlar cok isterler....mecburi mal satislari veya alislari....bu kurumlarin komisyonlarini tavana kilitler....
sen....gozlerin fildir fildir....KALDIRACLA kimi nasil kaldiriyorlar inceleyip goreceksin....
20 yil once....olucu kamil diye bir dostum vardi....trafik kazasinda oldu.....isi sydu....spek kaartlari....diyelim spek bi kaardi 8 e basmis ve 1 e indirmis...kaart 6 at boyunca 1 etrafinda....kendi alirdi....banada zorla aldirirdi....boyle on onbes kaardimiz olurdu...
biri ucmaya baslayinca....beni arar....GURBAN OLDUGUM UCTU 5 TAVAN YAPTI....SAT...SISTEMIK RISKI VAR DERDI....gomerdim aninla....OLUCU ILE TARTISMAK FUZULI IDI...o biliyor...ben bilmiyordum cunki.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum