Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Bize şuan bu treni izlettirenleri vakti gelince usta ressam ve çizer Rembrandt ın ünlü resimlerinden The Slaugtred ox u gibi ince bir işçi lik yapmak elbette bizede nasip olacak.SABIR imtihandır.Kazandirir.Suan sadece tebessüm ediyorum.
Bakan borsa güzellemesi yaptıktan tan sonra yaşananlar muhtemelen ak partiye operasyon çekildi. Tesadüf olamaz. Ya da vatandaşa operasyon çekildi...
akp ye mi operosyon güldürme hocam
vatandasın hayrına tek sey yapmazlar diyorum aylardır
bist 360 a gidecekti giderken düzgün sekilde hareketler yapıp herkes kazanacaktı ama bunu sadece kendileri kazanmayı planladıkları bir operasyon yaptılar
bistin icine ettiler milleti feci zarar ettirdiler kafaya da yediler kendileri de battı kaç gündür hesabımı bile acmıyorum
bist çok kötü bir guven darbesi yedi
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YA PARALAR....PARA KIMDE....TALANCIDA...TEKNIGE,SISTEME FILAN...EMMEGE VE GOMMEGE GELMIYEN....KUZU GIBI IPNELERE GECTI paralar...capital akumule ettiler...
bizi soydular....iyi niyetliydik....bu ipneler vetan haini...gelip tepede kafamiza mali caktilar...
YOGUSAM....biz feyzaya kadar tavan tavan gidiydik....
Yorum