Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
iyiye oynadik...olursa ne yapacagimiz belli...kari alacagiz...
kotu....bu olursa...gotumuz bozuk on kurus gibim parliyor...bir seyhler
hazirlamaliyiz.
iyiye oynadik...olursa ne yapacagimiz belli...kari alacagiz...
kotu....bu olursa...gotumuz bozuk on kurus gibim parliyor...bir seyhler
hazirlamaliyiz.
Şu anda yok öyle bir ihtimal kuzu,kötü bir haber yokki,ireis ayakta alkışlanıyor
Yurtdışı çıkacak,altın çıkacak
Herşey pasparlak,bir iki hafta için
Yarın ralli başlar
Uranacus güzel çizmiş
kuzum bu amiral günlük.
mavisi var.hadi onu geç
cci -100 de üstelik volatilite yüksek.
hem sistem ,hem teknik al diyor.birde trend desteği var burada .önce vermiştim
buda düşerse bu işleri bırakıp gidelim.
alttaki indikatörlerin başladığı yerde başlıyor sinyaller.
öncekilere bakmayın.sapık onlar
güner abi bana kızacan ama biliyon konuyu ... amerikan borsasına bakıyormusun.. vadelilere... yanıyor...
titrettin sen korktuğun zaman bu borsalar çıkacak demektir.yanlış anlama.kötü manada demiyorum.sen çabuk panik oluyorsun
geçmiş konuşmalarımızı hatrla
dow dip veriyor işte
yarın artı olacak.
verdim ya dow haftalığı ve günlüğü.aylığıda alda.
daha ne lazım çıkması için.
NOT...BU UCUDE 9 AYLIK BLANCODA FECI KAR ACIKLIYACAKLAR....
NOT 2...bunlara ilave 4 sirket daha var listemde....
manipulasyon ve spekulasyonda....IMKANSIZ HEDEFTIR.
NOT 3...SENIN KAFANDAKI...duyduklarin ve gorduklerinle olusur...HEPSI TRASTIR.
DUYMADIKLARIN VE GORMEDIKLERINSE....BILGIDIR,
OYLEYSE....bu hafta yapacagi ikili dipte...kuzu bu kaartlari HEDGE UCUN alacaktir.
ELIMDEKI BANKALARI HEDGE EDECEGIM.
Yorum