HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

vicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ve vıob taban yedi 17 aralık style
    ha ha ha...saa ne dedim...GOZUNU KAN BURUYECEK....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      onlara hic bakma...suanda...VOP TA NE KADAR SHORT VARSA....hepsi bu borsayi yukari basanlarin...

unutma....400 bin short varsa...karsiliginda 400 bin long var....

EKIM VADEDE....ASAGI INIP ELINDEKI 400 BIN SHORTU BASABAS KAPIYACAK....

ve 400 bin longu ikecek....

O BUNU YAPARKEN....ONU YATIRIP IKMEZSEM....bana kuzu demesinler.

unutma...yarin saat 11....

bu gece....dashaklarini yagla....avucla....

zabah....akbank tavana kilitlenir kilitlenmez....MERMILERI SAY...

GOZUNU KAN BURUSUN....KORKU YOK...KORKUNUN ECELE FAIDESI YOK DIYE...BAGIRARAK KESMEYE BASLA....SALAVAT GETIRMELERINE IZIN VERME...kafir olsunler....ha ha ha
      one alayim....yorumcular gelir yakinda....okusunlar deyyuzlar....ha ha ha
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

bak yazdiklarimi suz hep....

1...bankalarin pd/dd yuzde 30 idi...yani fecii...F/K ORANLARI 1..IDI..yani bir yillik kazanci ile bankayi komple satinaliyorsun....10 banka sec ve dal....bu duzeltilecektir...kim duzeltecek...DEVLET....PARA AKTARACAK....ALDIK....AKTARDI...VE GOMDUK.

2....BU ICDINAMIKLERI BOZDU DIYORUM....herkez LONG...bir tek piyasa yapici SHORT...bu duzeltilecek diyorum....

emme ya teknik....emme ya sistemim...emme macide...

LEM OLUMM SENI BANA SOYDURAN O UCU ZATEN...ALIKKKK.
        bunuda okuyun ula aliklar....sonar newyorka elimi yalamaya gelin.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

YENI HEDEF 240 000 VERDIM...aliklar....rakkam hergun yukselecek tabii....ekim basinda oradayiz aliklar....

bu ne bicim is bu ne bicim ikis demeyin....kuzu tarsi ikis bu...aliklar..DERIN ORGAZM.

TAM ORAYA INDIK MI....dovlet bahcesiz....nisanda erken secim var diyecek aliklar....

mermi hiziyla 400 000....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

vayyyy anasini sayin seyirciler mi dediniz...duymadim...ele mi dediniz ula aliklar...

hepinize sevgilerimi sunuyorum...aliklar...beni sevdiginizi biliyorum...uslubum gicik heeeee ula.

Yorum

• Titrettin
              Aktif
              • 20 Aralık 2016
              • 318

dayım akşam yazdıklarından sonra sabah portföydeki bankaları satayım dedim. sabah erkenden işe gittik. en fazla % 2-3 düşer dedim. koştur koştur. akşam üstü bir baktım beş ana hisse ağır eksi... devre kesmiş endeks. karanlık oda taban taban taban. portföy % 9 a yakın girmiş vay anasına dedim herhalde yanlış görüyorum... ağır yara aldık...

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

vayyyy anasini sayin seyirciler mi dediniz...duymadim...ele mi dediniz ula aliklar...

hepinize sevgilerimi sunuyorum...aliklar...beni sevdiginizi biliyorum...uslubum gicik heeeee ula.
                Valla dedim Emmi, düşün ki seni tanıyan bize bile "vay anasını sayın seyirciler" dedirtiyorsun. Başkaları ne der kim bilir?

Bitanesin Kuzu Emmim,baştacısın.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  dayım akşam yazdıklarından sonra sabah portföydeki bankaları satayım dedim. sabah erkenden işe gittik. en fazla % 2-3 düşer dedim. koştur koştur. akşam üstü bir baktım beş ana hisse ağır eksi... devre kesmiş endeks. karanlık oda taban taban taban. portföy % 9 a yakın girmiş vay anasına dedim herhalde yanlış görüyorum... ağır yara aldık...
                  benim gaciyi dinleyip devrisi gune biraksaydim satisi....bizde senin gibi olacaktik....

bana bir kez daha asik oldu.

Yorum

• vicente
                    Yasaklı
                    • 22 Kasım 2020
                    • 2458

YENI HEDEF 240 000 VERDIM...aliklar....rakkam hergun yukselecek tabii....ekim basinda oradayiz aliklar....

bu ne bicim is bu ne bicim ikis demeyin....kuzu tarsi ikis bu...aliklar..DERIN ORGAZM.

TAM ORAYA INDIK MI....dovlet bahcesiz....nisanda erken secim var diyecek aliklar....

mermi hiziyla 400 000....
                    Efsanesin emmi
                    Bir seçim analizi de yapar mısın
                    Seçimi kabul etmeme durumundan ciddi çekiniyorum seneye çok başka bir hallerde olmayız umarım
                    En ağır long pozlarim da bile aklımda hep Seçimi kabul etmez ve Yunan ile catisip erteleme ihtimali oluyor

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Valla dedim Emmi, düşün ki seni tanıyan bize bile "vay anasını sayın seyirciler" dedirtiyorsun. Başkaları ne der kim bilir?

Bitanesin Kuzu Emmim,baştacısın.
                      onlarda beni iyi taniyorlar...tv lerdeler....kosullu konusabiliyorlar....yogusam hepsi bana tapiyor...

Yorum

• Misafir

Demedim desem yalan olur!
                        Yakın bir yer olsa gelirdim ama New York nerede Türkiye nerede?

Yorum

• Hale Türk
                          Aktif
                          • 05 Haziran 2018
                          • 318

Şapka çıkarıyorum...

Yorum

• kelmiker
                            Tecrübeli
                            • 02 Aralık 2008
                            • 554

Uzun zaman sessiz kalman büyük bir enerji biriktirmiş sizde sayın kuzu.. hep söyledim yine söylüyorum bu bilginin karşısında saygıyla eğiliyorum.. bu fırsattan yararlanamasamda seni okumak büyük zevk.. acaba dolar ve seçim hakkında da detaylı analiz yapar mısınız, heyecanla bekliyorum

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

UNUTMAYIN....

BU DUSUS....

UC DEV BANKANIN TAVAN OLDUGU GUN YAPILDI...GARAN...EVKAF...HALKIN KI...

NEDEN....

KIMSE....AMA HICKIMSE...KORKUDAN NE LONGU KAPATSIN...NEDE SHORT ACAMASIN...

BU BIR....DECEPTION DUR....TUZAK....sadece gendi long kapatacak...sadece kendi short acacak....

ya KUZU...

onu ne yapacak...gel ik ipne diyecek....cunki kuzu ondanda zeki.

Yorum

• Tuncer
                                Tecrübeli
                                • 03 Mart 2022
                                • 2826

Kuzu hocam şimdi hedef 240 bin ler doğru mu anladım oraya kadar short kalınacak

Yorum

Working...
                                X

Debug Information