Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Uzun süre yazmak için klavye başında bekledim. Duygularımı yazacak kelime bulamıyorum. Yıllardır okurum. Burada sizi tanıdığım için kendimi seçkin hissediyorum. Okuyan birisi kendisini seçkin hissediyorsa yazan kişiye nasıl isimlendirilir bilemiyorum. Siz yazın. Sizin yazılarınızdaki geleceği okuyabilmek büyük bir ayrıcalık. Tüm kalbimle teşekkür ederim.
Sayın Kuzu,
twitter mesajları, space odaları, hisse net gibi her yerden gelen seslere karşı mağarada karanlıkta el yordamıyla yolumuz ararken bir ışık oldunuz çıkışı gösteren. Sadece borsada değil hayata karşı yazılarınızı büyük bir zevkle okuyorum, dindi tarihti derken hop dönüyorum üniversite yıllarıma. Gerçekten takdir ettiğim büyük bir insansınız.Varolun esen kalın.
İşcyi sistemimde görebilmiş olsaydım belki haftalıkta tepe verdi.
Klasikler öyle diyor.
Zor iş en az 20 hafta bar değerleri girmem lazım.belki haftasonu girerim.
Hangi klasik diye soran olursa söylerim.
Fikir paylaşmış oluruz
Kuzu bankalar tamammı.? Devammı.?
Devre kestiler bugün
İndex 3536
üşenmedim girdim haftalık değerlerini.
bu oldu...
işine gelen uysun.işine gelmeyen bildiğini yapsın.
ben uyarım.....
Syn kuzu yıllardır haklı çıkıyorsunuz ekonomik konularda siz bu eğitim ve bilgiye nasıl ulaştınız merak ediyorum sizi hayretle izliyorum tüm geçmiş yazılarınızi okuyup notlar almayı düşünüyorum. Sizin anlattığinız çoğu şey kitaplarda yok çünkü saygılar
Yüce mevlam cenabı rabbül alemin emmime özel bi yetenek vermiş parapsikoloji de adına prekognisyon diyorlar bizde bunun şahidi oluyoruz. Geç oldu koronayla tanıdım emmiyi ama gerçekten önünde eğilinecek bilgisine saygı duyulması gereken büyük üstadttır. Rabbim uzun ömürler versin.
Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
Allah sevmediğini yaratır mı hiç
İnsan olan insan darıltır mı hiç
Haksızlık haksızın yüzünden olur...
Sayın kuzu ...yaşasaydı Karl marks bilirdi .bunu diye yazmış...daha ötesi yok ..hayranlıkla izliyorum ...kimse onun gibi yazmıyor...yazanda varsa kuzudan kapmistirbi yerlerden diye düşünüyorum...
lem dalyarak....400 ton altinin 100 tonunu satsa...dolari aninda iker...buna KOL BUKME DENIR.
bilmiyorlar....
bangalar gudurdu....6 ila 7 kat ciktilar....anlamsiz....KUZU ISE SAKIN SATMAYIN 10 KAT MAKULDUR DIYOR.
nahhh anlamsiz....dolar 14 e duserse...hepsi 5 kat karda....
iste beni en iyi anliyanlar...BANA YUKARIDAKI ILTIFATLARI YAZANLARDIR...ONLAR BENIM HERKESTEN FARKLI OLDUGUMU GORUYOR VE BUNU YAZIYORLAR...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
HAAA YAPAR MI...YAPMAZ MI...o ayri...emmee elinde atom bumbasi var...TONLARCA ALTUN.
adam yorum yaziyor...bundan ise hic hubari yok...ona gotunuzle gulun...agzinizla degil...
ikinci soru...BORSA UCUYOR...BIRI DOLARI 18.2 YE TAKMIS...UCUSU SEYREDIYOR..
KENDINE SOR AHMAK....NIYEKINEKI...de...dalyarak.
burso 400 000 opunce...dolar kuuttt 16.
BURSO 700 000 OPUNCE...DOLAR KUUTTT 14...
ISTE KUZU BU...BU SOYGUNU YAPIYOR.
ikinci soru...BORSA UCUYOR...BIRI DOLARI 18.2 YE TAKMIS...UCUSU SEYREDIYOR..
KENDINE SOR AHMAK....NIYEKINEKI...de...dalyarak.
burso 400 000 opunce...dolar kuuttt 16.
BURSO 700 000 OPUNCE...DOLAR KUUTTT 14...
ISTE KUZU BU...BU SOYGUNU YAPIYOR.
niye 18.2 yatay....
diyorki TURK OLIGARGA YURT DISINDAKI DOLARLARINI GETIR...18.2 DEN ALAYIM...SANA TL VEREYIM...GIT BORSAYI 7000 E BAS...FECI KAR...O ARADA BEN DOLARI 14 E DUSUREYIM...BORSADAKI KARINI AL...TL LE BANA GEL...14 DEN DOLAR VEREYIM...AL GIT DIYOR....CIFT KAR....
BUNU BIR TEK KUZU GOREBILIR BU ALEMDE...VE GORDU...SAGOLSAYDI...BIRDE KARL MARKS GORURDU....geriye kalanlar goremez.
Yorum