HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bir bilmeyen
    Katılımcı
    • 21 Ağustos 2011
    • 93

Sn Kuzu ham bilgiyi çok okuyan veya çok gezen gören edinebilir. Ama bunu tecrübeyle zekayla yoğurup doğru fikre ulaşmak hiç kolay değil.Borsada nadir adamda var. Bunlardan biri sensin ve bedava senle muhatap olabiliyoruz. SAĞOL.
    Not: twitterda, daha, yukarıda söylediğin hedefleri söyleyen yok. Herkes ık mık, temkinli olmak lazım hava cıva.

Yorum

• sarisicak01
      Tecrübeli
      • 22 Ağustos 2018
      • 513

Sayın Kuzu;
      ileriyi görüp yazmak , zamanında anlaşılmamak ve zamanı gelince söylediklerinizin bir bir çıkmasının tek açıklaması büyük bir yeteneğe olunmasıyla açıklanbilir.Herkesin okuğunu okumak ancak farklı yorumlamak farklı bir zihin ve düşünce yapına sahip olmanızdan kaynaklanıyor. Sizin başımızda ve önümüzde olmanız bizim için büyük bir nimet. iyi varsınız. Sevdiklriniz ve sevenlerinizle uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.

Yorum

• hurolg2
        Aktif
        • 25 Ocak 2019
        • 367

Biraz önce özelden alttaki mesaj geldi bana...:

"Yaaa bırakın kardeşim şu kuzuyu şımartıp durmayın yaa...O sadece boş boş atar tutar o sadece bi inşaat bekçisi...Ama nereden mi biliyor bu kadar doğru çıkan şeyi mi diyorsunuz...Çünkü o Skenderin inşaat bekçisi de ondan biliyor...Ben kimmiyim...Ha merhaba ben Skender..."

)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• smartinvestor
          Tecrübeli
          • 29 Kasım 2015
          • 901

Sosyal medyada üstadlar shorttan ciddi zarar yazmışlar..
          Herkes düzeltme bekliyor 270-290 dan beri... Hala daha tepeyi bulma derdindeler, shorttan birşey kaldıysa..

Bu arada bazı üstadlar da dipten aldıklarını, artık risk etmeyip sattıklarını ifade ediyor. Malda olan kimse yok. Ya da çok az var. İlginç geldi..

Hala düzeltme bekleniyor, coşku yerine üzüntü var, simitçi borsa demiyor... Emmi de üstüne, önce 4000 ve sonra yatay, sonra 5600 dedi ise... Devamke..

Yorum

• aylakbaggal
            Üye
            • 11 Mart 2016
            • 29

Büyüksün kuzu emmi, sizi okumak bizim için büyük şans...

Yorum

• Bengux
              Yeni Üye
              • 03 Mart 2022
              • 37

Sayın Kuzu. Sizi geç buldum ve hayretler içerisinde sizi hergün dakika başı okumak için foruma giriyorum,sizi okumak bilgilerinizden faydalanmak olağan üstü. Bilgileririniz çok yüksek ben üç yıldır borsadayım, eskiden kıvranırdım sizi bulduktan sonra çok rahatım bir evladın babasına güvenmesi gibi. Değerli bilgilerinizi karşılıksız insanlarla paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok farklısınız çok bilgilisiniz çok olağanüstüsünüz çok çok çok iyi bir insansınız …. Siz benim için meleksiniz….

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

Bengux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sayın Kuzu. Sizi geç buldum ve hayretler içerisinde sizi hergün dakika başı okumak için foruma giriyorum,sizi okumak bilgilerinizden faydalanmak olağan üstü. Bilgileririniz çok yüksek ben üç yıldır borsadayım, eskiden kıvranırdım sizi bulduktan sonra çok rahatım bir evladın babasına güvenmesi gibi. Değerli bilgilerinizi karşılıksız insanlarla paylaştığınız için ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok farklısınız çok bilgilisiniz çok olağanüstüsünüz çok çok çok iyi bir insansınız …. Siz benim için meleksiniz….
                Bir insana bunu yazdıran pire KUZU denir...

Yorum

• Misafir

By kuzu

sn. kuzu bir kez daha tebrik ederim.

Yorum

• Hekimoğlu
                    Katılımcı
                    • 14 Haziran 2019
                    • 149

Sn Kuzu
                    Allah ömrünüzü uzatsın , neşenizi arttırsın

Sağlık ve bol kazanç diliyorum

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1922

Kuzu
                      Ülkede adam gibi kaç banka var ki 10 u batacak diyorsun??..

Yorum

• guner
                        Kıdemli
                        • 28 Mayıs 2011
                        • 4864

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzu
                        Ülkede adam gibi kaç banka var ki 10 u batacak diyorsun??..
                        Naaptın gundwane hepsini mi batıracan.?
                        Çekelimmi paraları

Yorum

• vicente
                          Yasaklı
                          • 22 Kasım 2020
                          • 2458

winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          2-3 aydır ara ara girsem de, yaklaşık 5 sene sonra ki ilk yazım...nasılsınız arkadaşlar?

Yine 5 sene önce, Mavi Vatan ve Bir Kuşak Bir Yol (İpek Yolu) ile bugünleri anlatan yazılar da karalamıştım.

Şimdi ise;

Biraz güncel, biraz gelecek...özellikle Türkiye...ve de 2023 seçimleri...yazmadan önce;

Bir çok yazıda, Erdoğan gidecek, kurtulacğız artık vb. yazılardan dolayı;

Kuzum'da izin verirse, yeni bir dünyanın kurulmaya başladığı ve Türkiye'nin de süper güçler arasında
                          bulunmasının belirleyici olacağı 2023 seçimleri sonucunda, 2016 sonrası Türkiye'si nin dinamiklerinin,
                          Türkiye'nin rotasına soktuğu Erdoğan düşmanlığınızın nedenlerini, Fetö, Pkk ve Erdoğan artıklarının
                          oluşturduğu Millet (A.B.D.) ittifakı
                          cephesinden ne medet umduğunuzu merak etmekteyim.

Not 1:

2000'in başları, Clinton Türkiye'ye geldiğinde;

''21 Y.Y.'ın gidişatını Türkiye belirleyecek'' dedi. Sonra...Erdoğan bir krizle başa getirildi.

Not 2:

Cevaplamak isteyenler, yukarıda ki ilk paragrafı ve Not 1'i iyi anlayarak cevaplarsa, çelik çomak oyununa döndürmeyelim isterim.

Borsaya gelince, Ekinox (+),(- ) 2 gün yükseliş devam...sonrası Kasım A.B.D. Seçimlerine kadar düzeltme... di mi Kuzum?
                          Rte , feto ne istedi de vermedik
                          Rte ,pkk ya operasyon yapmayın emrini ben verdim ))
                          Eski bankaya gm si spk başkanının neler yedikleri çarşaf çarşaf saciliyor hala kuma gömmüşler kafayı savunuyorlar bu kadar cehalete bu ülke çok iyi dayanıyor. Atam nasil bir temel attıysa...

Yorum

• smartinvestor
                            Tecrübeli
                            • 29 Kasım 2015
                            • 901

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sosyal medyada üstadlar shorttan ciddi zarar yazmışlar..
                            Herkes düzeltme bekliyor 270-290 dan beri... Hala daha tepeyi bulma derdindeler, shorttan birşey kaldıysa..

Bu arada bazı üstadlar da dipten aldıklarını, artık risk etmeyip sattıklarını ifade ediyor. Malda olan kimse yok. Ya da çok az var. İlginç geldi..

Hala düzeltme bekleniyor, coşku yerine üzüntü var, simitçi borsa demiyor... Emmi de üstüne, önce 4000 ve sonra yatay, sonra 5600 dedi ise... Devamke..
                            Kendi görüştüm olup spot içindir, vadeli uyumsuz olabilir zira çok yüksek ve dalgalı bantlar oluşabiliyor.

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• berkaraman
                                Üye
                                • 22 Şubat 2017
                                • 48

kuzu hazretler sizi okumak bizim için büyük şans...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information