HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
yalnız bu volatilite o paranın girdiğinden beri varguner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cok asırı hızlı islemler oluyor alırken
Yorum
-
yazıya basladım 402,4 idi iletiyi attım 403,6 oldu cirkin bi hal oldu iyicevicente Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryalnız bu volatilite o paranın girdiğinden beri var
cok asırı hızlı islemler oluyor alırken
Yorum
-
-
Sn Kuzu hoca ve diğer arkadaşlar 3.600 hedefi halen geçerli mi? yoksa hedef daha da yükseldi mi... Gerçi bu vestl ve bazı hisse senetleri endeks e göre hareket etmiyor (bide togg ortağıymış). Geçen haftalarda günlük al-sat yapma imkanı vardı son günlerde imkan vermiyorlar birden yükseltip , aniden düşürüyorlar. Herkese bol kazançlar. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR,
Yorum
-
Kuzu Emmi geçen gün USD 14 BIST 7000 dedi.syrphida Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn Kuzu hoca ve diğer arkadaşlar 3.600 hedefi halen geçerli mi? yoksa hedef daha da yükseldi mi... Gerçi bu vestl ve bazı hisse senetleri endeks e göre hareket etmiyor.
Düzeltme olsa da doğru trade edemeyeceğimi düşünerek şahsen tutmaya devam..
Yorum
-
gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeniz43 çok bilgili ama O TÜR bir bilgi ile poz açarsan donuna kadar alırlar..
Misal -60 milyar döviz rezerv ile 3 senedir ralli yaşıyoruz..A.Yeşilada Mehfi Eğilmez gibi ekonomistler zıplayıp duruyor..
Ülkenin çokdan moratoryum ilan etmiş olması lazım ama tıkır tıkır borçlar ödeniyor yenileri alınıyor herşey bir şekilde hallediliyor..
Öyle ekonomik rakamlara bakarak olsa idi herkes kazanırdı zaten..
Tam tersine o rakamların TERSİNE oluyor ki herkes kaybetsin..
akcay falan tam pokemon zaten..
12 tl de iken EREGL de uzak durun dedi..40 tl oldu
THY 20 de iken uzak durun devlet kağıdı dedi..75 oldu..
Ben bu THY için suyun içinde 40 dediğimde ertesi gün gelip şebek gibi naberrr 40 olmadı diye yazmış idi..
Oraları okuyup etkilenen adamlara gerçekten acıyorum..
Birde TA cılar varki allahlık ali bey hepsi..
1.30 dolarda bademler kaçıyor ediyor 2ç bilançolar ile kucağa mal bırakacaklar der..
1.75 dolar endeks de 1.80 dolar hedefi verir..
TA yanılmadı der sonra..

BORSADA BILGILI OLMAK YETMEZ...O BILGIYI PARAYA CEVIRMEK UCUN...KOL BUKME NEDIR....DUZ DUVARA NIYE TIRMANIRLAR....bilmek ilazim...
KOL BUKME....bilginin donusturulmesi....DECEPTIONS.
iste BILGI....GUNERE YUKARIDAKINI YAZDIRABILIYORSA....BILGIDIR...degilse..LAGALUGADI R.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişc ve garan saatlerdir devre kesicide
Vay anasını ben böyle günler görmedim bistde.
Bu kuzunun büyüklüğünü bir kez daha gösterdiYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Degerli dostlarim.....
bir kuzu klasigi daha izliyorsunuz...3600 dedim...3540 oldu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NASILDIM....yazin bakem...yatirip gecirdim....indim mi ustunden...yoooo....gidip geldim....gidip geldim....GELDIM MI...yoooo....
eeeeeeee.....
nasildim ulen....
iyi ikiyormuyum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum iyi ikiyorsun da, bi yerde orgazm olmak lazım. Çok uzatırsan tavsar boşalamazsan iş hamallığa döner.
Bi izin ver bi datmin olalım, gene yaparız. Sen diyon ki hayır daha bulamazsınız bak, bulmuşken çalışın. Tamam da bu bist gacısı genç güzel, kaçıvermesin altımızdan.
Yorum
-
Süpersin Emmi, bu işin de pirisin sankikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNASILDIM....yazin bakem...yatirip gecirdim....indim mi ustunden...yoooo....gidip geldim....gidip geldim....GELDIM MI...yoooo....
eeeeeeee.....
nasildim ulen....
iyi ikiyormuyum.
Sayende biz de az nasipleniyoruz
Yorum
-
3600 dedim ya....oraya yaklastik...ve orgasm olmadan bi cigrisalim deedim....tebrikler faslindayiz....bir bilmeyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum iyi ikiyorsun da, bi yerde orgazm olmak lazım. Çok uzatırsan tavsar boşalamazsan iş hamallığa döner.
Bi izin ver bi datmin olalım, gene yaparız. Sen diyon ki hayır daha bulamazsınız bak, bulmuşken çalışın. Tamam da bu bist gacısı genç güzel, kaçıvermesin altımızdan.
hazirladigim yeni oyun duzeni....COGUNUZU SOK EDECEK...supriz....
sessiz cogunluk yazsin....duygularini dillendirsin....DIALEKTIK onemli.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sevgili casouban....
degerli ogrencim....geride kodugun grafi...gelince guncelle...ve fikrinide yaz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum