HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1922

Borsayı hallaç pamuğu gibi atıyorlar..
    vicente ye göre bu işi KY ile patronlar yapıyor..

EREGL ve KRDMD eksi olursa diğer kağıtlara hayvan gibi dalıyorlar..
    Bu ikisi artı da iken diğerlerini salıyorlar..

EREGL nin patronları ile TUP un patronu arasında bir anlaşma var sanırım..

EREGL ve KRDMD e biraz alım gelse 5 günde düştüğümüz yerden bi koca yeşil çubuk ile çıkarız

Yorum

• steve_harris
      Katılımcı
      • 11 Ocak 2019
      • 152

bu foto tek başına AKP'nin güçten gitmeyeceğini gösteriyor

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1922

DOW da 28.500 31.500
        DAX da 12.600 13.500
        BTC de 18000 22000

Aralıklarını konsolidasyon rakamları olduğunu düşünüyorum..

Buraların altı için beklenmedik şeylerin ortaya çıkması lazım..
        FED in 1 puan laflarına başlaması gibi mesela..Buna hiç ihtimal vermiyorum..Hatta ağustos gibi yada eylül enflasyonda gevşeme bekliyorum..
        Zaten FAİZ indirimi için 2024 son baharı işaret edildi..Bunu 2024 ün bahar ayları dedikleri anda yine her yere kudurmuş gibi saldıracaklar..
        İlerisi içinde borsalara ve coin lere bi çapa atıldı yani..

Bizde en diplerden kapamak istediler haziran vadeyi..
        Viop da süper paralar kazandığının belgesini yayınlayanlar..dün 2600 kapandım bugün 2770 açtı bu nasıl iş diye en acemisinin bile sormayacağı sorular sormuş..
        Sorsan sana bana ders vermeye kalkarlar..

XU100 2570 lere gelirse zirvelerde bir OBO oluşacak..
        Zayıflık sezilirse buraya kadar mış denilebilir ama OBO yu gösterip 3000 in üzerine de yolculuk başlayabilirler..Ki beklentim bu yönde..

Yorum

• gundwane
          Tecrübeli
          • 18 Ağustos 2011
          • 1922

Bugün 2490 2500 XU100 kapanış gelir mi acaba..???

Yorum

• gundwane
            Tecrübeli
            • 18 Ağustos 2011
            • 1922

EREGL çok standart bi düşüş oldu..
            Yine çok standart bir çıkış olacağını düşünüyorum..

Gidemeyen fiyat devamlı düşen MACD zirveleri ..Son zirvenin ardından en hızlı ve sert satış..
            Sıfır eksenin altına çok sert dalış..
            Aşşa yukarı hareketlerin başlayacağı bir döneme giriyoruz bence artık..
            Bu süreçde MACD yükselecek fiyatlar konsolide olacak sonrasında MACD sıfır eksenine gelince fışkıracak mı fşkırtmayacak mı..

Beklentim şu şekilde kabaca..

Geçen sene de bir benzeri yaşanmış idi..20 tl lerden 16 lara kadar yüzde 20 düşmüş sonrasında 40 tl lere gitmiş idi..
            Bu sefer düşüş FED faiz artırım fiyatların düşüşü nedeni ile biraz daha derin oldu ama buralardan double beklerim..

Yani 50 tl ler..

Kabaca 2016 2020 tuprs gibi yapacaklarını düşünüyorum..Üst üste bir kaç sene yüksek temettü..Sonra zamazingo bir nedenle (artı temettüsüzlük) yüzde 50 basacaklar zirvesinden..

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1922

Bu aralar FORUMU çok işgal ettim ama son grafik..TUPRS..

2016 İran petrolleri ile yüksek bilançolar ve temettü..
              2019 İran ambargosu ve üzerine pandemi tabi sıfır temettü..

2017 2020 aralığı temettücülere malın dağıtımı + yoğrulması..

Kırmızı halka ..
              Yeşil halka pandemi korkusu ile bunların elinden malların alınması..Dolar bazlı da 3 de bir fiyatına
              Ardından yeniden ralli..

Sonuç..

Böyle büyük kağıtlarda malın dağıtımı bugünden yarına olmaz..
              Zirvelerde indir kaldır lazım..Tabi birde havuç..
              Bu havuç ile en akıllısına bile mal satarlar..
              Sonra bekle borsada uzun vade esas dır derler..
              Sandalyeyi çekerler altından..

EREGL de bi ton temettücü uzuncu yuvalanmaya başladı 4 tl temettüden sonra..

Not: Tuprs grafik haftalıkdır..EREGL ise günlük..Ama MACD deki benzerliğe dikkat..
              TUPRS haftalık grafik olduğu için diplerde 2 sene oyalandı..
              EREGL günlük olduğu için 2 ay oyalanması beklenebilir..

Yorum

• guner
                Kıdemli
                • 28 Mayıs 2011
                • 4864

Düşüşü alım fırsatı yaptım.bence iyi yapmışım.

Yorum

• smartinvestor
                  Tecrübeli
                  • 29 Kasım 2015
                  • 901

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Bugün 2490 2500 XU100 kapanış gelir mi acaba..???
                  Yön yukarı ise gelmemesi lazım bence o kadar hızlı alış daha kötü satışa hazırlık olmaz mı?

Bu arada yaz her daim bence. Farklı görüşler faydalıdır ve çok da başarılı bence öngörülerin. Tşkler.

Yorum

• arm46
                    Yasaklı
                    • 21 Ekim 2021
                    • 170

Koza İpek gurubu borsanın sonunda yükselir ertesi gün halkbank i sürerler hizlica ve enson skscu ve tekrar düşüş başlar bakalım bu seferde tutacakmi

Yorum

• Titrettin
                      Aktif
                      • 20 Aralık 2016
                      • 318

Bizim borsanın tek kuralı var "bul karayı al parayı". teknik temel neyse gerisinin hiçbir önemi yoktur.

bilmem ne aracı kurum bilirkişisi, analizci, traderi, twitter üstatları v.s. milleti şu senet iyi, bu senet iyi diye iyi gazlıyor. amme hizmeti... millet de koyun gibi bir noktaya yürüyor. sonra veriyorlar coşkuyu...

bu sene şubat mart aylarında o kadar çok kötülediler ki banka endeksini yerin dibine soktular sonra nisan rallisi oldu. bu sefer inanılmaz pohpohladılar çok kazanıyorlar diye, çakıldı.

hele bir aracı kurum var youtube da, şok market şöyle şok market böyle. SOKM bir gün tabana gitti. her gün satış dalgası. bir baktık satanlar tamamen kendileri... yuh... bist kumarhane bile değildir. kumarhanede hile yapılamaz...

gundwanenin dediği gibi endeksi tutan yürüten 10-15 hisse var. 3-4 kat arttı bunlar, endeksi buraya getirdi.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bizim borsanın tek kuralı var "bul karayı al parayı". teknik temel neyse gerisinin hiçbir önemi yoktur.

bilmem ne aracı kurum bilirkişisi, analizci, traderi, twitter üstatları v.s. milleti şu senet iyi, bu senet iyi diye iyi gazlıyor. amme hizmeti... millet de koyun gibi bir noktaya yürüyor. sonra veriyorlar coşkuyu...

bu sene şubat mart aylarında o kadar çok kötülediler ki banka endeksini yerin dibine soktular sonra nisan rallisi oldu. bu sefer inanılmaz pohpohladılar çok kazanıyorlar diye, çakıldı.

hele bir aracı kurum var youtube da, şok market şöyle şok market böyle. SOKM bir gün tabana gitti. her gün satış dalgası. bir baktık satanlar tamamen kendileri... yuh... bist kumarhane bile değildir. kumarhanede hile yapılamaz...

gundwanenin dediği gibi endeksi tutan yürüten 10-15 hisse var. 3-4 kat arttı bunlar, endeksi buraya getirdi.
                        guzel bir yorum....

fekaat yasadigin ulkeyi tanirsan bu yorumu yapmazdin...

soyle....bu ulkenin insanlari...

ETE KEMIGE BURUNDU...MAHMUT DIYE GORUNDU...

dediler....

gectigimiz hafta...ETE KEMIGE BURUNUP MAHMUT DIYE GORUNEN...ALLAHI...devlet toreni ile gomduler...

YORUM YAPARKEN...bu insanlarida yorumuna katmalisin...yogusam sen AYDA mi yasiyorsun...

TITRETTINIM.....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

NATO ukraynada olume gitti...ve olecek....

sandilar ki....ukrayna rusyanin yeni afganistani olacak....ellerinde ne var ne yok ukrayna ordusuna verdiler...egittiler....2014 den beri...

MEHDI dumduz ediyor ukraynanin NATO ordusunu...

savas bittimi....NATO biter...

bizde kurtuluruz....

yogusam....NATO kurdistani kurabilmek ucun....

bize...salak YUNANI bir daha musallat edecek...edecek ki...sevr de yapamadigini simdi yapsin....

TURKUN YIGIT USAGLARI....

hep ON ADIM ILERIYE bakin......
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bu aralar FORUMU çok işgal ettim ama son grafik..TUPRS..

2016 İran petrolleri ile yüksek bilançolar ve temettü..
                            2019 İran ambargosu ve üzerine pandemi tabi sıfır temettü..

2017 2020 aralığı temettücülere malın dağıtımı + yoğrulması..

Kırmızı halka ..
                            Yeşil halka pandemi korkusu ile bunların elinden malların alınması..Dolar bazlı da 3 de bir fiyatına
                            Ardından yeniden ralli..

Sonuç..

Böyle büyük kağıtlarda malın dağıtımı bugünden yarına olmaz..
                            Zirvelerde indir kaldır lazım..Tabi birde havuç..
                            Bu havuç ile en akıllısına bile mal satarlar..
                            Sonra bekle borsada uzun vade esas dır derler..
                            Sandalyeyi çekerler altından..

EREGL de bi ton temettücü uzuncu yuvalanmaya başladı 4 tl temettüden sonra..

Not: Tuprs grafik haftalıkdır..EREGL ise günlük..Ama MACD deki benzerliğe dikkat..
                            TUPRS haftalık grafik olduğu için diplerde 2 sene oyalandı..
                            EREGL günlük olduğu için 2 ay oyalanması beklenebilir..
                            iste bu...TEKNIK ANALIZ BOYLE YAPILIRSA...degerlidir.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

usaglar....

bana burada PUTIN ne yapar ustasi muamelesi yapiyorlar....

bende onlara diyorum ki....yawrilerim...birazda islami kaynaklardan....

AHIR-I ZAMAN....

VE bununla ilgili seyleri okuyun...

derler ki o kaynaklar....

ORTODOKS HIRISTIYANLAR VE MUSLUMANLAR BIRLESECEK....

baslarinda MEHDI....deccalin mamina cakacaklar....

osmanlida...buyuk sadrazamlardan....sadrazam URUS NEDIM PASA....padisahimiza sele demister...

"HUNKARIM....INGILIZ YILLARDIR BIZI URUSLA SAVASTAN SAVASA SURUP...kendisi hindistan ve Pakistani isgal ediyor...biz ise onun ordusuyuz...

biz niye URUSLA savasiyoruz??????

cunkiii....

urus nedim pasa...cografyaya bakiyor...muttefik olsak urusla...ne ingiliz...ne fransiz...ne alaman....onumuzde duramaz...urusun yuzde 35 I turk ve musluman.

buyur...urus ordusu...ALLAHU EKBER nidalariyla...SEHIR MERKEZINDELER....dun lusukent ...

Yorum

• arm46
                                Yasaklı
                                • 21 Ekim 2021
                                • 170

arm46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Herkesin bir tarzı vardır benimde bir tarzım var nasil ki kuzu emminin bir tarzı projeksonu varsa benimde bu piyasadan dayak yiye yiye yasaya yasaya piyasanın öğrencisi olarak öğrendik birşeyler çok detaylı olarak anlatabilirim piyasaları ama şuan buna gerek yok bence malda kalanlar üzgündür sadece konu ile ilgili mesajlara cevaben Vestel diyen arkadaşıma benim tarzım olmayan bir senet grafiğine baktım 25 üstü boğa olur kendileri.25 altında ayı olur.
                                Benim derdim para kazanmak değil büyük para yapmak bunun için çalışmak gerekti ve bende çok çalıştım efendim tüm piyasalar birbirine bağlı bitcoin 13 bini görmeden USD Türkiye piyasasında zirve yapmadan piyasa USD zirve borsa dip şeklinde borsa zirve USD dip şeklinde çalışıyor tabi bunu herkes anlayamaz bu sağlam bir takip ve yetenek gerektirir benim analizlerimde şöyle olursa böyle olursa olmaz ayı ve boğa olarak bakarım efendim uzatmim diyorum da çok bilgi yüklü olunca duramıyorum böylesi süreçlerde taşınacak hisse geçen yıl dan bu yana alark idi şuan bunu primli bulmaktayim yeni alark olarak ECİLC araştırıniz.ilginiz için teşekkürler
                                beni mahçup etmedi yolun henüz başlarında olan senet

Yorum

Working...
                                X

Debug Information