Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
daha dun baskan olur olmaz Erdogan I devirecegim....salman I yemene surecegim dedi....
zaman gecti....geopolitic calisti....
Erdogan la 1 saat gorusme....salman ise daha sert cikti...onun ayagina gidecek...ben ettim sen etme diyecek....
kim degistiriyor herseyi....ZAMAN....GOK TENGRY....
dedigim gibi....ERDOGAN ARTIK HEPIMIZDEN DAHA KEMALIST....
secimde gitsede gitmesede farketmez....
secime girmeden bir gun once....600 000 de oluruz...SABREDIN.
Teşekkürler Hocam önümüzdeki süreçte muhalif senetlere odaklanilmali gerçek muhalif iktidar ile tek bir kare resmi olmayan patron senetlerine koç vs demeyin onlar yolun yarısını aldı kastim gitmemiş primsiz olan gerçek muhalif senetlere
daha dun baskan olur olmaz Erdogan I devirecegim....salman I yemene surecegim dedi....
zaman gecti....geopolitic calisti....
Erdogan la 1 saat gorusme....salman ise daha sert cikti...onun ayagina gidecek...ben ettim sen etme diyecek....
kim degistiriyor herseyi....ZAMAN....GOK TENGRY....
dedigim gibi....ERDOGAN ARTIK HEPIMIZDEN DAHA KEMALIST....
secimde gitsede gitmesede farketmez....
secime girmeden bir gun once....600 000 de oluruz...SABREDIN.
Kuzu Emmi,
Geopolitik demişken.. isveç ve finlandiya nın nato üyeliğine yeşil ışık yakmış iken Rusya ile aramızı olumsuz etkilemez mi? Bize sıkıntı olmaz mı? Ayrıca olası Yunan sürtüşmesi de cabası...
Geopolitik de sıkıntılı, ekonomik kararlar ve gidişat da piyasaya yansımaları itibariyle olumsuz..
Borsa 2800-3000 olamıyor bir yıl gibi süre de olsa 6000 nasıl olsun? Her gün farklı bir uygulama her gün garip garip kararlar? Aha bugünkü satış... Yarın yokmuşcasına,. En kötüsü de yedire yedire satıyor. Bunun altında bir sıkıntı çıkacak gibi.
Teşekkürler Hocam önümüzdeki süreçte muhalif senetlere odaklanilmali gerçek muhalif iktidar ile tek bir kare resmi olmayan patron senetlerine koç vs demeyin onlar yolun yarısını aldı kastim gitmemiş primsiz olan gerçek muhalif senetlere
O sandik gelecek hocam
Akoglanlari gome gome 500 bine gidecegiz.
Tarihin en buyuk rezaleti yasananlar
Burda salak salak 1.3 centte akp guzelleyen mallara itibar etmesin kimse
Az kaldi
Alım noktası geldi, endeks bu seviyeler uygun mu dönüş yani sizce? Düşüşü başarılı şekilde öngördünüz, dönüş için bir analiziniz var mı?
Spotta fulle yakın maldayız zaten, dediğiniz tarzda hisse değişimlerine odaklanabiliriz tabi
2 gündür akşam panik satışlarının kredi malda olanların kredi maliyetlerinin artması nedeniyle elindekilerin satılması ve bunun birbirini tetiklemesi deniliyor. ve devam edecekmiş. borsa kumarhane derken ayıp etmişim. kumarhanelerin raconları, etik kuralları vardır. bist de kural yok. çıkar göm, paniklet stopla, bam bam...
Guzum , Mevlam güzel eyliyor mu bilmem ama bunlar güzel soyuyor.
Ülkede para bırakmadılar , hepsini 2017 başından beri dışarı park ettiler . Şimdi reel sektörün yıkılıp kucaklarına düşmesini sağlıyorlar.
Bilal oğlanın gemicikleri ile başladı , M.Ülker, C.İnşaat, , Topbaşlar , Koç/Sabancı dahil iştirak vs. elden çıkarıp kaçırdılar parayı.
Bilen bilir eskiköyde KMX vardı derdi ki "zengin şişmandır saklanamaz" açın KAP tan bakın hepsi var bende .
Şimdi finale geliyoruz . Kaos ve çöküşle her para kazanacak işletmeyi ele geçirecekler. Sana göre "Kemalist" ve şürekası.
Kamu bankaları gerek döviz pozisyonları gerek şaibeli dağıttıkları krediler yüzünden böyle.
Sana her gün iki tane soygun linki atabilirim istersen de siyasete cahil takımını sinirlendiriyor. Her şey daha kötü olacak.
Yorum