arm46 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
HEDEF FEYZA.....ONUMUZDEKI 5 YIL.....duzeltme...ve tekrar feyza...ikinci 5 yil....ve cokus.
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Hiiiiiiiiiiiiç bi poh olmazzzzz..
Zaten vade sonu..
Normal hareketler..

Şu şekil 200 grafik bulurum ben borsada..20 30 40 kat gitmiş olanlar var..
10 tane badem kağıtla borsa yapılıyor..
En çok düşenler listesine baktım yüzde 7 nin üzerinde 10 tane kağıt var..
Sadece 4 tane kağıt tabana oturmuş..Onlarda allah aşkına..
Yok efendim cuma kararları imiş de işte çöküş müş de..Komedi..Genel bi çöküş olsa 20 30 tane ciddi (kords brisa arclk froto doas asuzu aghol hekts sasa gubrf goody ..vs..vs..) kağıdın tabanda olması lazım..ertesi gün yine taban sonra yine taban olmalılar..
Hani nerede?..
Yarın öbür gün bi haber patlatırlar yarınlar yokmuş gibi alıverirler..Neeee oluyoruz dersiniz..
Daha 3 ay evvel yaşandı..24 şubat eksi 7 den çevirdiler..Millet 2500 e kadar short kovaladı durdu..
Yorum
-
Senin bademlere basini verdiler tutuyorlargundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHiiiiiiiiiiiiç bi poh olmazzzzz..
Zaten vade sonu..
Normal hareketler..

Şu şekil 200 grafik bulurum ben borsada..20 30 40 kat gitmiş olanlar var..
10 tane badem kağıtla borsa yapılıyor..
En çok düşenler listesine baktım yüzde 7 nin üzerinde 10 tane kağıt var..
Sadece 4 tane kağıt tabana oturmuş..Onlarda allah aşkına..
Yok efendim cuma kararları imiş de işte çöküş müş de..Komedi..Genel bi çöküş olsa 20 30 tane ciddi (kords brisa arclk froto doas asuzu aghol hekts sasa gubrf goody ..vs..vs..) kağıdın tabanda olması lazım..ertesi gün yine taban sonra yine taban olmalılar..
Hani nerede?..
Yarın öbür gün bi haber patlatırlar yarınlar yokmuş gibi alıverirler..Neeee oluyoruz dersiniz..
Daha 3 ay evvel yaşandı..24 şubat eksi 7 den çevirdiler..Millet 2500 e kadar short kovaladı durdu..
Yorum
-
Güner grafiklerini kendi başlığında yayinla. Bunu daha oncede birçok arkadas söyledi. Tamam demene rağmen donup dolaşıp burada paylaşıyorsun....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
senin grafiğe ihtiyacın olmayabilir.ainos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüner grafiklerini kendi başlığında yayinla. Bunu daha oncede birçok arkadas söyledi. Tamam demene rağmen donup dolaşıp burada paylaşıyorsun....
ama başkalarıda yayınlıyor burada.
onlarada söyle o zaman.
bunlar emekle yapılıyor.
hiç olmazsa çalışana saygın olsun.
senin değil ama belki başkasının işine yarar.
daha az yayınlarım bundan sonra.
bu günlerde çok oldular.
Yorum
-
Kimse senin kadar grafik paylaşmıyor. Daha önce birkaç kez bunu sana soyledik. Grafiklerini kendi başlığında da takip edebiliriz. Burada çok yer kalıyorsun.guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin grafiğe ihtiyacın olmayabilir.
ama başkalarıda yayınlıyor burada.
onlarada söyle o zaman.
bunlar emekle yapılıyor.
hiç olmazsa çalışana saygın olsun.
senin değil ama belki başkasının işine yarar.
daha az yayınlarım bundan sonra.
bu günlerde çok oldular.
Yorum
-
Güner Allah aşkına.. galiba mart ayıydı 2000 lerde iken sürekli 1400 diyordun. oradan bir fırtına nisan rallisi oldu 2550 lere. şimdi ise 3000 falan yazmaya başladın. hergün bocamala yarın yok gibi satılıyor. ters indükatör gibisin...
iki haftadır bütün kar gitti... reel'de fena.. bende borsaya feyza dedim şansımıza karalık odada feyzullahlar çıktı
... fena satış oluyor. bankalar tutuyor derken sonlarda onlar endeksten daha fazla düştü... kumarhane zaten benim gözümde bist ... asla yatırım yeri değil. paranın başka gidecek yeri yok diye iyi gelgel yaptılar...
kuzu hocam böyle günler sizin konunuz...
Yorum
-
Soruyorsunuz....HALKIN ki ne olacak....
demistim ki....tum bireyler olur...olumsuz olan HALK dir...HALK hep vardir...her yuzyilda.
bu nedenlede demistim ki....taaa 2013 de....HALKINKI 4 e dusecek ve orada beni hickimse tutamaz ALIRIM.
HATIRLATMA....
KUZU KURALI....MAL TOPLAMA PERODU 6 AY ILA 1 YIL SURER...bu esnada...dipteki kaartlara dahada dip rakkamlari gelir....iste o an dipteyiz demektir...
JPMORGAN....BOFA...MERILL...
bu kerizler....turkiyeyi cokertmek ucun aldiklari emirle...ne var ne yok sattilar...
simdi....ALIYORLAR....
almak ucunde....HALKIN ki 2.0 a dusecek....diyorlar.
HALKIN ki at tarragi gibidir....kol gibidir...garii kalkmistir...
kalktimi....
mutlaka gecirir....ATLAR BELEDIR.
HEYVANLAR ALEMINI BILMEZSEN...borsayi bilemezsin...
benim...HALKIN kini 48 panginot olmadan vermem mumkun degil...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ENFLASYON=VERGIDIR....
ENFLASYONU...ne faiz...ne kur...ne ali...ne veli...need durali cikarir....
kim cikarir....DEVLET CIKARIR...BUNUNLA HAR FURUP HARMAN SAVURDUGU PARALARI HALKTAN GERI TOPLAR....
YANI....
KARINCAYI IKER...emme belini incitmez....
veya....ignenin deliginden gecer....
ceddimiz...bunlari bosuna soylememistir...ikile ikile ogrenmis ve soylemistir...
misal....
IKILMIS GOTUN DAVASI OLMAZ...
demistir....ENFLASYON got iker...mam degil.
haydi dava et bakalim...onunde dashaklarin varken...gotum ikildi diyebilirmisin hic...
cugap....
DIYEMEZSIN.
NOT...KITABIMDAN BUNLAR...KAPITALIST MODE...VE KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI...by kuzu.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HYPERENFLASYON hali ise....devlet isini gordu...orgasm oldu...ve BOY ABDESTI aliyor halidir...
boy abdesti ile....
devlet musulmanligi birakip...MUSLUMAN OLACAK DEMEKTIR...
bu ise...
Kuzu effendi hazretlerinin MALA BOGULDUGU HAL DEMEKTIR...
BU HAL...
sabir ister.
kadere bak....bizamanlar SHORT aciyorum diye dusman toplardim...simdi longum diye dusman topluyorum....
halbuki ben...INCILI....TEVRADI....KURANI OKUYORUM.
yuce rebbimin...zaman kavraminin yolundayim....ZAMANDIR olduren...ZAMANDIR gulduren....ZAMANDIR yaratan...ZAMANDIR aglatan.
vayyy efendim...borsayla dinin ne elakasi var....olmaz olurmu ahmak....
ikisinide INSAN yaratti...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum