efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-
resmi GAZATA da benim verdigim tarihten....bi hafta sonra geldi....
bi hafta gecikti...cunki henuz...OVERSHHOTING olmamisti...dolar-tl 13 tu...bi hafta bekledilerki...18 tl ossun...
boylece resmi gazata ile dolari 10 a cokertip...
dovize yerlesmenin nemenem ikim bibisey oldugunu....HALKA...BUYUK BIR ZARAR YAZDIRARAK OGRETTILER...
delianliysan dolar al....donemi basladi....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
usaglar....
saolun varolun....bilgilerimi HALKIMLA paylastim....o gaddin.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MART AYINDA SUNNET DUGUNUMUZ VAR...DAVETIYELERI BASTIRIYORUM...
kirveyim....
kirve olmakta pahali ve mesaketli bi is....
hadi para surekli HAYDAN geldigi ucun...bi kismini harcayip HUYA yollamak sorun degilde...
cok utaniyorum....
emme bi kerem soz verdim....elim mahkum...bu sunneti yapacagim mecburen...
cok utaniyorum....cunki sunnet ettirecegim cocuklar cok KARTLAR...50 yasin ustundeler....
sunnetci bulmak zor....o yastaki pipiyi kesmem...o pipilerde COK ZINA vardir....gunaha girerim diye yanasmiyorlar....
neyse....nihayet birini buldum....oda....BALTAYLA KESERIM DEDI...Kabul ettim...
evlatlarimiz....PAPAZ MAKARIOS VE BABO namli....tarihimize ALTUN FURUSCU USAGLAR DIYE GECMIS...iki yawrumuzdur.
bele olduklari ucunde....hedaya getirenler...CEYREK ALTIN VE YARIM ALTIN...getirsinler...
yawrularimiz...sunnetten sonra....ALTUN FURUS acip...bu hedaya altinlarla oynayacaklar....sunnetci...kartlar bu yawriler...iyilesmeleri 3 ay alir dedi.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sizden ricam....
davetiye ornekleri yazmaniz....
missal....
yawrilerimiz....kartlar emme pipileri ufak....sorun olmaz...PAPAZ MAKAIOS hafiz oldu...yawrimiz INCILI ezbere okuyor....BABO evladimiz altin ustasidir...o yuzden graflari saridir GIBI....
ogullarimiz PAPAZ MAKARIOS VE BABO....... Diyor ki ;
Bir dalda iki kiraz,
Biri al biri beyaz,
Üzülmeyin kızlar,
Kesilecek biraz…
ORNEKLER YAZIN....EN IYIYI SECIP ONU BASTIRAYIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Ulee guzu bu ampulleri sen yetistirmis olmalisin. Bu gadan tesekkur ve iltifata bu kadan bilgi. Bunlarin yaptigini sende yapiyorsun. Verdigin bilgiler yetersiz. Onceden nokta atisi istiyor usaglar.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusaglar....
saolun varolun....bilgilerimi HALKIMLA paylastim....o gaddin.
Yorum
-
nokta atisi...noktaya baglidir....hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUlee guzu bu ampulleri sen yetistirmis olmalisin. Bu gadan tesekkur ve iltifata bu kadan bilgi. Bunlarin yaptigini sende yapiyorsun. Verdigin bilgiler yetersiz. Onceden nokta atisi istiyor usaglar.
nokta var...nokta gibidir...noktadir.
nokta var gaci gibidir....akar...su gibidir...sokar...yilan gibidir...sever...ates gibidir...
NOKTA ATISI...farklidir....atarsin nokta kayar...tutarsin...elinde akar...
velhasil gulum.....
usta ister....ince istir....BADELERSIN ONCE....nokta...badelenmis nokta....tutsaktir...gonlunde kaybolur...cogalir cogalir....gonlunu kaplar....
veeee....
artik.....
NOKTAYI ATAMAZSIN....NOKTA...KUZU OLUR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Reissss şinci usd 18 pist 1800 dengesi olmadı, daha doğrusu 10000 dolar endeks. Bu 10000 dolar endeks halen geçerli mi ? Yani usd 15 pist 1500 yada usd 12,5 pist 1250 gibi. Yoksa yeni denge nerede oluşacakkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevettt....emir verir vermez dun gece....bugun gocuse basladi....elimde shortlar var....teminat kodugum ve ilave ettigim....bozani ikiyim....
ilk hedef....10 000 dolar endeks...dolar 18 tl...borsa 180 000....
onumuzdeki 3 yilin zirvesindeydi borsa dun....1500 dolar endeks...ONUNCUN BU TOPIGI ACTIM.
KUZU KURALI...panikte asla pozizyondan cikilmaz...teminat eklenir...bu borsayi indiren ve cikaran parade teminat yatiriyor...ASLA POZ KAPATMAZ ZARARINA...bekler ya karla cikar...yada basabasla....bende ilk actigim shortlar 175 000 ortalamada...dun actigim shortlar 217 000 ortalamada....dun actiklarimi karla...ilk actiklarimi basabasla kapatacagim.
Yorum
-
süphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparamız üç bes kuruştur
makaryos bizde çavuştur
bizi sünnet ettiren
açtığımız altın vuruştur
baltası belindedir
ipi hep elindedir
kınamayın kuzuyu
ne varsa dilindedirlem olumm suphan....TEK KELIME ILE MUTHISSIN....süphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilgimiz olmayınca
binerler dalımıza
sünnete mani yazdık
vay bizim halımıza
ortamı boş bulunca
öter butun zurnalar
Allaha çok şükür ki
yine kondu turnalar
bu dawetiyelere iki yawrimizde bayilacak....lem gulmekten yiktin beni...papazla babo da yikiliyordur...papaz birazdan gelir...yada telde arar...kesin bi davetiyede o yazmisdir....
lem ozelime telini gonder....senide WHATSUP gurubuma alayim....tum furusmalara aninda ulas...
yazin usaglar....baska bele davetiye orneklerinizi....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dugunumuz var....KART PIPILER KESILECEK...sunnetcci...SUNNETCILER KRALI...SUPHAN EFENDI HAZRETLERI....EVLIYAULLAHTIR....balta ile kesecek....ucundan eccik.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMART AYINDA SUNNET DUGUNUMUZ VAR...DAVETIYELERI BASTIRIYORUM...
kirveyim....
kirve olmakta pahali ve mesaketli bi is....
hadi para surekli HAYDAN geldigi ucun...bi kismini harcayip HUYA yollamak sorun degilde...
cok utaniyorum....
emme bi kerem soz verdim....elim mahkum...bu sunneti yapacagim mecburen...
cok utaniyorum....cunki sunnet ettirecegim cocuklar cok KARTLAR...50 yasin ustundeler....
sunnetci bulmak zor....o yastaki pipiyi kesmem...o pipilerde COK ZINA vardir....gunaha girerim diye yanasmiyorlar....
neyse....nihayet birini buldum....oda....BALTAYLA KESERIM DEDI...Kabul ettim...
evlatlarimiz....PAPAZ MAKARIOS VE BABO namli....tarihimize ALTUN FURUSCU USAGLAR DIYE GECMIS...iki yawrumuzdur.
bele olduklari ucunde....hedaya getirenler...CEYREK ALTIN VE YARIM ALTIN...getirsinler...
yawrularimiz...sunnetten sonra....ALTUN FURUS acip...bu hedaya altinlarla oynayacaklar....sunnetci...kartlar bu yawriler...iyilesmeleri 3 ay alir dedi.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
pazartesi....dolar-tl 18 olunca....borsa 10 000 dolar endekse indi aslinda....bi bakiver...ben oyle hatirliyorum....cok yakinina yani....SUANDA 15 000 DE...dolarda.....stefano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterReissss şinci usd 18 pist 1800 dengesi olmadı, daha doğrusu 10000 dolar endeks. Bu 10000 dolar endeks halen geçerli mi ? Yani usd 15 pist 1500 yada usd 12,5 pist 1250 gibi. Yoksa yeni denge nerede oluşacak
bu topigi kapatip yeni topic acacagim....cuma aasami.....ki cuma gene ikelim....
simdi....eglenelim biraz....bi davetiye yaz....
HER FURGUNDAN SONRA....KUZU VE EKIBI EGLENIR...BU MORELDIR...GELEN FURUSMAYA....
SUNNET DUGUNU COK ONEMLIDIR...sunnet edecegimiz yawrilerden biri PAPAZ MAKARIOS....gavur yani...bak hem musluman ettik....hemide teyit edecegiz....sunnetle...gendisine turk adi verecegiz....
ad yarismasi aciyorum....
kesikibram effendi nasil sizce...onerileriniz lutfen...
obur yawri....KESIKMUSTAA EFENDI....ONERIN....HA HA HAYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ha ha ha....vawww bu daha muthisti...YIKILIYORUM LEM GULMEKTEN...iyiki varsin....eline saglik....muthis...lem ne dehalar varmis aramizda....ha ha hacelme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu derler adına
bilge derler namına
dinlemezsen kuzuyu
kar yağar damcığazına
babonun başında fes
makaryos olmuş prens
dergahına geldik kuzu
istersen tamamını kesYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum