efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • greenspan41
    Aktif
    • 30 Nisan 2009
    • 327

Click image for larger version

Name:	20211222_023345.jpg
Views:	1
Size:	438.2 KB (Kilobyte)
ID:	521411

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

resmi GAZATA da benim verdigim tarihten....bi hafta sonra geldi....

bi hafta gecikti...cunki henuz...OVERSHHOTING olmamisti...dolar-tl 13 tu...bi hafta bekledilerki...18 tl ossun...

boylece resmi gazata ile dolari 10 a cokertip...

dovize yerlesmenin nemenem ikim bibisey oldugunu....HALKA...BUYUK BIR ZARAR YAZDIRARAK OGRETTILER...

delianliysan dolar al....donemi basladi....ha ha ha
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

usaglar....

saolun varolun....bilgilerimi HALKIMLA paylastim....o gaddin.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

MART AYINDA SUNNET DUGUNUMUZ VAR...DAVETIYELERI BASTIRIYORUM...

kirveyim....

kirve olmakta pahali ve mesaketli bi is....

hadi para surekli HAYDAN geldigi ucun...bi kismini harcayip HUYA yollamak sorun degilde...

cok utaniyorum....

emme bi kerem soz verdim....elim mahkum...bu sunneti yapacagim mecburen...

cok utaniyorum....cunki sunnet ettirecegim cocuklar cok KARTLAR...50 yasin ustundeler....

sunnetci bulmak zor....o yastaki pipiyi kesmem...o pipilerde COK ZINA vardir....gunaha girerim diye yanasmiyorlar....

neyse....nihayet birini buldum....oda....BALTAYLA KESERIM DEDI...Kabul ettim...

evlatlarimiz....PAPAZ MAKARIOS VE BABO namli....tarihimize ALTUN FURUSCU USAGLAR DIYE GECMIS...iki yawrumuzdur.

bele olduklari ucunde....hedaya getirenler...CEYREK ALTIN VE YARIM ALTIN...getirsinler...

yawrularimiz...sunnetten sonra....ALTUN FURUS acip...bu hedaya altinlarla oynayacaklar....sunnetci...kartlar bu yawriler...iyilesmeleri 3 ay alir dedi.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

sizden ricam....

davetiye ornekleri yazmaniz....

missal....

yawrilerimiz....kartlar emme pipileri ufak....sorun olmaz...PAPAZ MAKAIOS hafiz oldu...yawrimiz INCILI ezbere okuyor....BABO evladimiz altin ustasidir...o yuzden graflari saridir GIBI....

ogullarimiz PAPAZ MAKARIOS VE BABO....... Diyor ki ;

Bir dalda iki kiraz,
            Biri al biri beyaz,
            Üzülmeyin kızlar,
            Kesilecek biraz…

ORNEKLER YAZIN....EN IYIYI SECIP ONU BASTIRAYIM....

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              usaglar....

saolun varolun....bilgilerimi HALKIMLA paylastim....o gaddin.
              Ulee guzu bu ampulleri sen yetistirmis olmalisin. Bu gadan tesekkur ve iltifata bu kadan bilgi. Bunlarin yaptigini sende yapiyorsun. Verdigin bilgiler yetersiz. Onceden nokta atisi istiyor usaglar.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Ulee guzu bu ampulleri sen yetistirmis olmalisin. Bu gadan tesekkur ve iltifata bu kadan bilgi. Bunlarin yaptigini sende yapiyorsun. Verdigin bilgiler yetersiz. Onceden nokta atisi istiyor usaglar.
                nokta atisi...noktaya baglidir....

nokta var...nokta gibidir...noktadir.

nokta var gaci gibidir....akar...su gibidir...sokar...yilan gibidir...sever...ates gibidir...

NOKTA ATISI...farklidir....atarsin nokta kayar...tutarsin...elinde akar...

velhasil gulum.....

usta ister....ince istir....BADELERSIN ONCE....nokta...badelenmis nokta....tutsaktir...gonlunde kaybolur...cogalir cogalir....gonlunu kaplar....

veeee....

artik.....

NOKTAYI ATAMAZSIN....NOKTA...KUZU OLUR.

Yorum

• süphan
                  Aktif
                  • 12 Temmuz 2011
                  • 379

paramız üç bes kuruştur
                  makaryos bizde çavuştur
                  bizi sünnet ettiren
                  açtığımız altın vuruştur

baltası belindedir
                  ipi hep elindedir
                  kınamayın kuzuyu
                  ne varsa dilindedir

Yorum

• süphan
                    Aktif
                    • 12 Temmuz 2011
                    • 379

bilgimiz olmayınca
                    binerler dalımıza
                    sünnete mani yazdık
                    vay bizim halımıza

ortamı boş bulunca
                    öter butun zurnalar
                    Allaha çok şükür ki
                    yine kondu turnalar

Yorum

• stefano
                      Aktif
                      • 13 Kasım 2008
                      • 229

evettt....emir verir vermez dun gece....bugun gocuse basladi....elimde shortlar var....teminat kodugum ve ilave ettigim....bozani ikiyim....

ilk hedef....10 000 dolar endeks...dolar 18 tl...borsa 180 000....

onumuzdeki 3 yilin zirvesindeydi borsa dun....1500 dolar endeks...ONUNCUN BU TOPIGI ACTIM.

KUZU KURALI...panikte asla pozizyondan cikilmaz...teminat eklenir...bu borsayi indiren ve cikaran parade teminat yatiriyor...ASLA POZ KAPATMAZ ZARARINA...bekler ya karla cikar...yada basabasla....bende ilk actigim shortlar 175 000 ortalamada...dun actigim shortlar 217 000 ortalamada....dun actiklarimi karla...ilk actiklarimi basabasla kapatacagim.
                      Reissss şinci usd 18 pist 1800 dengesi olmadı, daha doğrusu 10000 dolar endeks. Bu 10000 dolar endeks halen geçerli mi ? Yani usd 15 pist 1500 yada usd 12,5 pist 1250 gibi. Yoksa yeni denge nerede oluşacak

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

süphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        paramız üç bes kuruştur
                        makaryos bizde çavuştur
                        bizi sünnet ettiren
                        açtığımız altın vuruştur

baltası belindedir
                        ipi hep elindedir
                        kınamayın kuzuyu
                        ne varsa dilindedir
                        süphan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bilgimiz olmayınca
                        binerler dalımıza
                        sünnete mani yazdık
                        vay bizim halımıza

ortamı boş bulunca
                        öter butun zurnalar
                        Allaha çok şükür ki
                        yine kondu turnalar
                        lem olumm suphan....TEK KELIME ILE MUTHISSIN....

bu dawetiyelere iki yawrimizde bayilacak....lem gulmekten yiktin beni...papazla babo da yikiliyordur...papaz birazdan gelir...yada telde arar...kesin bi davetiyede o yazmisdir....

lem ozelime telini gonder....senide WHATSUP gurubuma alayim....tum furusmalara aninda ulas...

yazin usaglar....baska bele davetiye orneklerinizi....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

MART AYINDA SUNNET DUGUNUMUZ VAR...DAVETIYELERI BASTIRIYORUM...

kirveyim....

kirve olmakta pahali ve mesaketli bi is....

hadi para surekli HAYDAN geldigi ucun...bi kismini harcayip HUYA yollamak sorun degilde...

cok utaniyorum....

emme bi kerem soz verdim....elim mahkum...bu sunneti yapacagim mecburen...

cok utaniyorum....cunki sunnet ettirecegim cocuklar cok KARTLAR...50 yasin ustundeler....

sunnetci bulmak zor....o yastaki pipiyi kesmem...o pipilerde COK ZINA vardir....gunaha girerim diye yanasmiyorlar....

neyse....nihayet birini buldum....oda....BALTAYLA KESERIM DEDI...Kabul ettim...

evlatlarimiz....PAPAZ MAKARIOS VE BABO namli....tarihimize ALTUN FURUSCU USAGLAR DIYE GECMIS...iki yawrumuzdur.

bele olduklari ucunde....hedaya getirenler...CEYREK ALTIN VE YARIM ALTIN...getirsinler...

yawrularimiz...sunnetten sonra....ALTUN FURUS acip...bu hedaya altinlarla oynayacaklar....sunnetci...kartlar bu yawriler...iyilesmeleri 3 ay alir dedi.
                          dugunumuz var....KART PIPILER KESILECEK...sunnetcci...SUNNETCILER KRALI...SUPHAN EFENDI HAZRETLERI....EVLIYAULLAHTIR....balta ile kesecek....ucundan eccik.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

stefano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Reissss şinci usd 18 pist 1800 dengesi olmadı, daha doğrusu 10000 dolar endeks. Bu 10000 dolar endeks halen geçerli mi ? Yani usd 15 pist 1500 yada usd 12,5 pist 1250 gibi. Yoksa yeni denge nerede oluşacak
                            pazartesi....dolar-tl 18 olunca....borsa 10 000 dolar endekse indi aslinda....bi bakiver...ben oyle hatirliyorum....cok yakinina yani....SUANDA 15 000 DE...dolarda.....

bu topigi kapatip yeni topic acacagim....cuma aasami.....ki cuma gene ikelim....

simdi....eglenelim biraz....bi davetiye yaz....

HER FURGUNDAN SONRA....KUZU VE EKIBI EGLENIR...BU MORELDIR...GELEN FURUSMAYA....

SUNNET DUGUNU COK ONEMLIDIR...sunnet edecegimiz yawrilerden biri PAPAZ MAKARIOS....gavur yani...bak hem musluman ettik....hemide teyit edecegiz....sunnetle...gendisine turk adi verecegiz....

ad yarismasi aciyorum....

kesikibram effendi nasil sizce...onerileriniz lutfen...

obur yawri....KESIKMUSTAA EFENDI....ONERIN....HA HA HA

Yorum

• celme
                              Katılımcı
                              • 31 Temmuz 2008
                              • 152

kuzu derler adına
                              bilge derler namına
                              dinlemezsen kuzuyu
                              kar yağar damcığazına

babonun başında fes
                              makaryos olmuş prens
                              dergahına geldik kuzu
                              istersen tamamını kes
                              kuzufun

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                kuzu derler adına
                                bilge derler namına
                                dinlemezsen kuzuyu
                                kar yağar damcığazına

babonun başında fes
                                makaryos olmuş prens
                                dergahına geldik kuzu
                                istersen tamamını kes
                                ha ha ha....vawww bu daha muthisti...YIKILIYORUM LEM GULMEKTEN...iyiki varsin....eline saglik....muthis...lem ne dehalar varmis aramizda....ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information