süphan Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
abi gönderdim, sağolkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercelme ve stefeno....sizde ozelime gonderin...numorolarinizi....
Yorum
-
Marufet kapusundaki evluyellah da adam kakirmaya baslamis. Bunun baska Turkce meali yok.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercelme ve stefeno....sizde ozelime gonderin...numorolarinizi....
Yorum
-
Kuzu sen cevap verene kadar sorucam.çünkü çok önemli bizim gibi kira geliri olan insanlar için. Ağustosta beklediğim emlak krizi ne tür bir kriz olacak. Lütfen detaylarını verirmisin. 6 ay hiçbişey değil bugünden Ağustosa. Önlemimizi alalım.
Yorum
-
kuzu ağabeyim ben de gönderdim...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercelme ve stefeno....sizde ozelime gonderin...numorolarinizi....kuzufun
Yorum
-
-
-
-
-
Abi hayırdır, erteleme mi var ? Yoksun ortadakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFECII BIR KOL BUKME DAHA...persembe gece yeni topicte olacak...cuma gerdek.
Yorum
-
endeks tepki verecek diyecektim....tepkiye oynayalim diye....stefano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi hayırdır, erteleme mi var ? Yoksun ortada
ve fekaat....bir haftayi uykusuz gecirdigim ucun....UYUYA KALMISIM PERSEMBE GECE YARISI ACACAKTIM ACAMADIM....
CHIRTMAS NEDENIYLE YABANCI OLMUYACAGI UCUN....VARLIK FONU VARLIK GOSTERECEKTIR UMUDUYLA....cok kisa vade ucun....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
degerli okuyucularim.....
BABO nun yeni kitabi....NASIL PARA KAYBEDILIR I....hepinize tavsiye ediyorum...
bildiginiz gibi....babo araci kurumlarda calismis.....insider tradingden al....olasi tum manipulasyon ve spekilasyonlardan haberder biri...
kendi tecrubelerini derli toplu anlatacaktir saniyorum....alip okuyacagim....
aslinda bu kitapta son 30 yil komple anlatilmistir....
bu yuzden de....az once...SUNNETCI SUPHAN EFENDI HAZRETLERI ILE GORUSTUM...dedimki...bununkini balta degilde ustura ile kes....
bi hizmette bulundu yawrimiz dedim....
bi bakayim dedi....sevaplari ve gunahlarini tartip....ELE KARAR VERECEGIM DEDI...SERIAT NE DERSE O DEDI...
belki dedi....ustura degilde...KESERLE keserim....musulman muamelesi yapmam dedi....baaa da eccik kizdi...israr edersen....ZINDIQ olursun diyince....tirstim ve sustum.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum, kısa vade dedigin önümüzdeki hafta devam eder gibi değil mi? Yabancı tatilde sonuçta..aynı mantıkla tepkiye mallandıkkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendeks tepki verecek diyecektim....tepkiye oynayalim diye....
ve fekaat....bir haftayi uykusuz gecirdigim ucun....UYUYA KALMISIM PERSEMBE GECE YARISI ACACAKTIM ACAMADIM....
CHIRTMAS NEDENIYLE YABANCI OLMUYACAGI UCUN....VARLIK FONU VARLIK GOSTERECEKTIR UMUDUYLA....cok kisa vade ucun....
Yorum
-
Allahim yarabbim. Yavv guzu bu suphan efendi akli melakesi yerindedir umarim. Keserin keskin tarafindan degilde obur tarafindan vurarsa dusunmek bile istemiyorum. Ezilmis ne ise yarar gari. Sen iyisimi iyi mukayyet ol hocaya.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdegerli okuyucularim.....
BABO nun yeni kitabi....NASIL PARA KAYBEDILIR I....hepinize tavsiye ediyorum...
bildiginiz gibi....babo araci kurumlarda calismis.....insider tradingden al....olasi tum manipulasyon ve spekilasyonlardan haberder biri...
kendi tecrubelerini derli toplu anlatacaktir saniyorum....alip okuyacagim....
aslinda bu kitapta son 30 yil komple anlatilmistir....
bu yuzden de....az once...SUNNETCI SUPHAN EFENDI HAZRETLERI ILE GORUSTUM...dedimki...bununkini balta degilde ustura ile kes....
bi hizmette bulundu yawrimiz dedim....
bi bakayim dedi....sevaplari ve gunahlarini tartip....ELE KARAR VERECEGIM DEDI...SERIAT NE DERSE O DEDI...
belki dedi....ustura degilde...KESERLE keserim....musulman muamelesi yapmam dedi....baaa da eccik kizdi...israr edersen....ZINDIQ olursun diyince....tirstim ve sustum.
Yorum

Yorum