efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

fiyatci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kuzum, kısa vade dedigin önümüzdeki hafta devam eder gibi değil mi? Yabancı tatilde sonuçta..aynı mantıkla tepkiye mallandık
    evett….ARALIK vadeyı kapıyacak…..
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Allahim yarabbim. Yavv guzu bu suphan efendi akli melakesi yerindedir umarim. Keserin keskin tarafindan degilde obur tarafindan vurarsa dusunmek bile istemiyorum. Ezilmis ne ise yarar gari. Sen iyisimi iyi mukayyet ol hocaya.
      yaw suphan efendı hazretlerı de....EVLIYAULLAHTIR....keserken bakmaz zaten...GONUL GOZU VAR GIZ...SENI OLESIN...suphan efendı okur ve üflerse....çarpılırsın....

cubbelıyıde bu sünnet ettı……..COK USTURUPLU KESIYORMUS....KESER le ılk kez kesecek....laz ı baltayla kesecek...gavur o....

TAYYIP beye....faız düşecek...faız düşecek dıye….ınım ınım ınle dıyende bu....

banada…...YA EVLIYAULLAH....elındekı dolarları 18 den ufle...10 dan gerı topla dıyende bu...

turkıyede butun tv ler….butun yorumcular....dolarda....IKILMIS DOTUN DEVASINI YAPIYORLAR...

DEDİ....

sen bu ıse bulaşma....hıc konuşma....ben ıktım fılan deme...SUS DEDI...YORUM YAPMA DEDI....o yaz artık derse yazacağım....

yogusam….SUSACAGIM....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

tayyıp beyin yeni DOLAR türküsü.....

YESİL GÖZLÜM TUT ELİMDEN...

vazgeçemem BASKANLIKTAN.....

ASKIN BENİ TEMELİMDEN....

YIKMADAN GEL YAKMADAN GEL..

BU HALK BASKANLIGI BENDEN...

CEKMEDEN GEL YIKMADAN GEL......

BEN ve adamlarım....yerli ve milliyiz...SENİDE YERLİ VE MİLLİ YAPTIK...

DOLARDA enayi değil tabii....ulen kendi paranızı çöpe attınız....sıra bende galiba diyor...VE KACIYOR...TAYYİP BEYİN YENİ TÜRKİYESİNİ MERMİ HIZIYLA TERKEDİYOR.....

Yorum

• Hale Türk
          Aktif
          • 05 Haziran 2018
          • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          tayyıp beyin yeni DOLAR türküsü.....

YESİL GÖZLÜM TUT ELİMDEN...

vazgeçemem BASKANLIKTAN.....

ASKIN BENİ TEMELİMDEN....

YIKMADAN GEL YAKMADAN GEL..

BU HALK BASKANLIGI BENDEN...

CEKMEDEN GEL YIKMADAN GEL......

BEN ve adamlarım....yerli ve milliyiz...SENİDE YERLİ VE MİLLİ YAPTIK...

DOLARDA enayi değil tabii....ulen kendi paranızı çöpe attınız....sıra bende galiba diyor...VE KACIYOR...TAYYİP BEYİN YENİ TÜRKİYESİNİ MERMİ HIZIYLA TERKEDİYOR.....
          Sevgili Kuzu, çok rica ediyorum müsait bir zamanında emlak sektörü ile ilgili ne düşündüğünü yazarmısın.Geçen hafta 2022 Ağustosun da gayrimenkul krizi beklediğini ev fiyatlarının yarı yarıya düşeceğini yazdın. Detaylarını bekliyoruz lütfen��

Yorum

• elmas13
            Yeni Üye
            • 28 Eylül 2016
            • 31

Kuzu Allah senden razı olsun. Senin senaryoların her zaman en iyisi.

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
              Katılımcı
              • 07 Mart 2016
              • 188

Endeks açık mavinin üstüne atmadığı sürece sadece tepki

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

elmas13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kuzu Allah senden razı olsun. Senin senaryoların her zaman en iyisi.
                ZEVKTI BITANEM....bu alemde ben ne dersem o olur...BILGIYIM BEN...tras deelll.....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  19 yillik AKUPE iktidari...ONEMLI YORUMUM....

bu yorumu kitabima gore yapiyorum....

KAPITALIS MODE....KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI...by kuzu.

iki govde var kitabimda....biri...KAPITALIST MODE....BU MIKRO-EKONOMIDIR...uretim mekanizmalari...ihracat...ithalat....cari denge...satinalma paritesi...etcatira...

oburu....KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI....bu kapitali bir gurubun elinden alip obur gurupta toplamak ucun....yapilanlardir....

dedim ki....

ilk on yilda....BORSAYA 5000 DOLAR ENDEKSTE GIRILDI....2013 DE...50 0000 DOLAR ENDEKSTE CIKILDI....para dolar olarak ONKATINA cikmisken....borsada kalanlar...endeks 50 000 dolar endeksten 10 000 dolar endekse dustugu ucun....KAPITALLERININ 5 DE 4 UNU....CIKANLARA VERDILER....

IKINCI ON YILDA....borsadan onkat para edinenler 1.7 den dolar alip yattilar...DOLAR 17 OLUNCA....KAPITALLERI BI ONKAT DAHA ARTTI....kaybedenler...borsada ve tl faizde kalanlardi...on yilin dolmasinada 1 yil kaldi....

SONUC....capital akumulasyon prosesi tamamlandi....bir gurup digger obur gurubun elinde olanlari aldi....KAPITALLERI BUYUDU....SIMDI YATIRIM YAPACAKLAR...

simdi yatirim yapabilmeleri ucun....sira nede....

sira....kitabimin obur govdesine geldi....adi...KAPITALIST MODE....

bu mode ucun....ilk gereken....BATIKLARIN ILANI VE BUNLARIN MALLARININ SATILMASI...
                  BU PROSES....1 VEYA 2 YIL ALIR....1 YILDA BATIKLAR ORTAYA CIKAR...2 CI YILDA BUNLAR SATILIR....

IKINCI GEREKEN....hammadde+enerji+isgucu+teknoloji+kar=ur etim mekanizmasi....

bu alanda....turkiye...YENI BIR EKONOMIK FAZ ILAN EDECEKTIR...

MISAL....betonculuga devam mi...yoksa ithal ettigimiz mallarin uretimini saglamak mi....gibi...

oyleyse....DOLARDAN HEMEN CIKMAK....ANLAMSIZDIR....

EKONOMIK FAZ ILANI VE YATIRIMLARIDA ZAMAN ALIR...VE ONUMUZDE 1.5 YIL VAR...VE SECIM...

not...BU KAPITAL AKUMULASYONU kefereye gittiyse...turkiye soyuldu...bu KAPITAL AKUMULASYONU...ihvancilarda yapildi ise....bu iyi...PARA TURK VE MUSLUMANDA DEMEKTIR....onumuzdeki donemde fabrikalar kuracaktir.

not 2...hakkini yemiyelim....bu paranin onemli bir kismida...kopruler...tuneller...hastenelere etcatira gitti...bundan dolayida reiz e tessekkur ediyorum.

not 3...hicbirsey yoktan varedilemez....BY KUZU.KAPITAL YOKTAN VAREDILMEZ...birinden alir birine verirsin...kopru yol vs. kapitalledir....
                  KAPITAL AKUMULASYONU TAMAMLANDI....talan 2013 de basladi 2023 de bitecek....

KAPITAL....akumule edilen capital....ve capitalist mode...neyi bekliyor....

BATIKLARIN ILANINI....bunlarin satilmasini...ve yeni ekonomik fazi bekliyor...

DOLARIN MILLI PARAMIZ OLMASI...ile...6 AY SONRA BATIKLAR BOY GOSTERIR...cunki dolari basamiyoruz...

ilk batik....BANKALARDAN OLACAK...VE DOMINO ETKISI ILE...sirketlere gececek...

BU FAZDA EMLAK COKECEK.....

500 000 dolara 2013 de sattiklarimizi....100 000 dolara geri alacagiz...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sevgili Kuzu, çok rica ediyorum müsait bir zamanında emlak sektörü ile ilgili ne düşündüğünü yazarmısın.Geçen hafta 2022 Ağustosun da gayrimenkul krizi beklediğini ev fiyatlarının yarı yarıya düşeceğini yazdın. Detaylarını bekliyoruz lütfen��
                    halem....

yukariyi sana yazdim....

benim yorumlarim kitabima goredir....KAPITALIST MODE...KAPITAL AKUMULASYON PROSESLERI....by kuzu..

SECIM 1 yil one alinacak olursa...yorumlarim otelenecektir.

HUKUMETTE KIM OLMUS ONEMLI DEGILDIR...HUKUMETLERIDE BENIM KITABIM GETIRIR VE GOTURUR....tayyip beyi benim kitabim getirdi....simdi goturecek.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

OTELEME...paramiz artik dolardir demekle...KRIZ BITMEZ...otelenir 6 ay...

cunkiii....

DOGRU YOKTUR....DOGRU YANSITILANDIR...ODA YALANDIR....by kuzu.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

bundan 1800 sene once....istanbulun adi...BIZANTIUM du.....

buraya bir ROMALI GENERAL GELIYOR...adi...CONSTANTINE....sehere bakiyor...ne guzel seher diyor...sadece bayezit ve cevresi seher...

halki uysal....

hahhh iste YENI ROMA bu olacak diyor...eski roma bitti...o seher ANARSIST kayniyor diyor...

sehere yeni isim veriyor....CONSTANTINOPOLIS....

hiristiyanlar gizli cemaatler....papazlari cagiriyor....ula usaglar...yeni baskenti kurdum...baaa YENI BIR DIN LAZIM diyor...

buna....hazreti isa aleyhiselam vessalami anlatiyorlar....peygamber diyorlar....

peygamber olmaz....HEM ALLAH...HEM ALLAHIN OGLU...HEMIDE RUHU diyeceksiniz diyor...bugunki kadikoyde...KALHHADONIUM...

CHRISTMAS...boyle baslatiliyor....IZNIKTE hiristiyanlik ilan ediliyor....

dun kutladik....2 milyar insan kutladi....

iste....ISTANBUL bele kutsal bir seherdir...o seher...ardina 2 milyar insani takan seherdir..

MERY CHRISTMAS ISTANBUL....my endless love.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ROMA COK GICIK OLUYOR BU YENI SEHERE....

1200 DE....dorduncu hacli seferini CONSTANTINOPOLIS e yapiyorlar....seheri talan edip EUROPA ya tasiyorlar herseyi...

pargali ibrahimpasa...venedikli elciye...lem ipneler...1200 de caldiginiz ALTIN ATLARI GERIVERIN diyor...onlar bu sehere aittir....

tam geri alacakken...

SEYHULISLAM EBUSUUD ipnesi fetwayi veriyor....KATLI VACIPTIR...PUTA TAPIYOR DIYOR.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ve bu EBUSUUD gibi ipneler....cogaliyor...cogaliyor....cogaliyor...TURKUN BASINA BELA OLUYORLAR..

TURK....

1540 DAN ITIBAREN...bu kerizzle....cokuyor....cokuyor ...cokuyor....taaaaa....MUSTAFA KEMAL gelip....yeti gari bu cokus....ORDULAR ILK HEDEFINIZ AKDENIZ diyinceye kadar....

SONRA....TURKE....arap gibi degil...TURK GIBI YASAYACAGI BIR DUZEN KURUYOR....

heyhatttt.....

EBUSSUD EFENDILERI GERI YOLLUYOR CAVIR....gidin turkun icine icin...adi...SIYASAL ISLAM....

geliyorlar....

sarigi takip,cubbeyi giyip herkez sokaga firliyor....ben evliyaullahim....

felan effendi hazretleri....filan effendi hazretleri....diyerek cirit atiyorlar...

en sonunda cubbeli firliyor....DIN ELDEN GITTI...INSANLAR YA DEIST YADA ATAIST OLDU...

diyor....

halk ise....namusumuz ve serefimiz olan...TURK LIRASIDA OLDU...

diyor.

tayyip beyde....BIR DAVAMIZ VAR...bu dava olmez...OLDURUR DIYOR.

Yorum

• e.yegen
                              Tecrübeli
                              • 05 Mart 2009
                              • 530

Endeks tepki devam ederim beklemeye devvammi 3000 hedef 2023 hedefi mı kuzu başkan

Yorum

• süphan
                                Aktif
                                • 12 Temmuz 2011
                                • 379

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Allahim yarabbim. Yavv guzu bu suphan efendi akli melakesi yerindedir umarim. Keserin keskin tarafindan degilde obur tarafindan vurarsa dusunmek bile istemiyorum. Ezilmis ne ise yarar gari. Sen iyisimi iyi mukayyet ol hocaya.
                                sevgili hayalım
                                gönülden gördüğüm takvime göre,
                                aldığı her nefes 1 yıl sayılır.
                                saygılarımla

Yorum

Working...
                                X

Debug Information