hocam teşekkürler
efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
teşekkür köpeeğin olsunkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren az 10 sahife tessekkur gelirse...yazacagim....yoksa yazmiyacagim.
Yorum
-
Tebrikler kuzu sayende finansal olarak bilgi ve öngörü lerini öğreniyoruz Borsa ne olacak her gün cakiliyor satan mevduat a mı koşuyor dip neresi 1 dolarsa Ocak 15 e kadar cakilmaya devamkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren az 10 sahife tessekkur gelirse...yazacagim....yoksa yazmiyacagim.
Yorum
-
Kuzum shortları kapamak için yeni yıl dediğin zaman hedefin gelmeden kapatmanı sağlayacak fiyat hedefin nedir?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBU HEDGE SHORTLAR....YENI YILA KADAR SURECEK BENDE...bu parayi kaybetmek onemli degil....elimdeki dolarlari korumam ucun.[/I][/FONT][/B]
Yani kısaca viop'un en düşük kaçı görmesini bekliyorsun?YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
kuyumcu MECIT EFENDIYE....
lem dalyarak....dovizdeki hacime bakiyormusun...HALK BOZUYOR...KIM ALIYOR LEM AMPUL...
O ALAN....bu dolarlari senin iddia ettigin yere geldiginde....GELIR CAKARSA NE OLUR...
senin kuzu olabilmen ucun....bir firin ekmek yemen lazim....hemide hic icmadan gavat...benim adimi kullanip...kuzu bele demisti....sele demisti diye...kuzuyla esmis gibi heva yaratma....subatta oradayim...seni bi kiloluk yeni raki sisesine sokar...icinde bogarim deyyuuuzzz....ha ha ha
size yazmistim...bilhassa sana....gostergede....TAHVIL faizini revise ettim diye 23.75...koy onu gonderdigim dataya....otomotikman 18 tl onunde....
TAHVIL FAIZI....ALT SINIR...19.8...koy onu dataya otomotik....10 tl...buda 3 ay alir demistim....bugun olur degil....11...e indi...kapatin dedim...geldim buraya sizden 1 saat sonra yazdim....
merkez 11 e yatmis topluyor...altina dussun istemiyor...ALIKKK GAVAT...benim payimi ayir...cuvala koy ele dursun....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dip notu okuyun...diyorum ki...bu degerler...KARARSIZ DENGEDE gecerlidir...PANICTE kurulan denge....yani bu sabah 11...degeri...
SUREKLI DENGEYI....CRISTMAS sonrasi gonderecegim diyor...2 ci dip not...CAHIL HERIF...KOPMLESINI OKU.HA HA HA...
cahitin gozlerinden op benim ucun....ulasamadim....telim suya dustu...kuruyor.
de...o anlar.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum