efettttt....GENE KONDU DURNALAR.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

ONEMLI NOT....panic halinda....teknik temel grafik...kural mural...CALISMAZ.

hiz esastir....missal...bakiyorsun ki....korkunc buyuklukte bir hacimle...dev sirketler yuzde 5 arti yapiyor...derhal anliyacaksin...bu buyuk para donup aldiklarini BLOK OLARAK satacak....cuma gunu bunu gordum....15.00 a kadar korkunc para iceri girdi...topladi kaartlari...15.30 dan sonar topladiklarini blok olarak satti...

ve bu yasaldir....panic halinde borsadan surekli mal alan...ve VIOP da long olan vardi...HEPSINI FECI BICTILER...BENDE YARDIMCI OLDUM TABIIKI....panikteydiler...MEZBAHA SARTTI...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
      Tecrübeli
      • 05 Mart 2009
      • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      PANIK HALI.....SURECEK....

BIRDEN VE ANIDEN YUZDE 100 YENI DEVALUASYON GELDI...bu akil PUTIN den geldi....

bu devaluasyonla....GEOPOLITIK DENGELERDE....TURKIYE ISTENMIYENI YAPACAK..ve onlem aliyor seklinde yorumluyabilirim....

PANIK SURECEK....

1--- ELINDE TURK LIRASI OLAN....YA DOLARA YADA BORSAYA AKIYOR....

2---BORSAYA AKAN BU PARANIN TOKATLANMASI ICIPEDIYOR....KAPITAL AKUMULASYONU UCUN....

3---BORSADAN KAR SATISLARI ILE CIKAN PARA...DOLAR ALIYOR...

4---VELHASIL...herkezin dotune nisadir suruldu...surekli hoppuluyor...

BU HAFTA DENGE HAFTTASI OLACAK....

ELIMDE 3 SIMULASYON VAR....birinde dolar tl....10 tl ye dusuyor...3 ayda.

oburunde....dolar tl...28 tl ye cikip....17 tl ye dusuyor....

ucuncude....dolar-tl....enflasyon kadar surekli cikiyor....

BU SIMULASYONLARIMA GORE....EYLEM PLANIM HAZIR....

NOT...TUM HESAPLARINI SERMAYE YOKTAN VAREDILMEZ.....VAR OLAN EL DEGISTIRIRE GORE YAPACAKSIN.

NOT 2....BIRI SANA YAPTIRIM UYGULUYACAKSA...elindeki silahi alacaksin...devaluasyonu kendin yapip...ona hasstir diyeceksin....kim demisti bunu...MEHDI PUTIN...KIRIMI ISGALDEN ONCE....VE DEVALI YAPTI...sonra kirimi rusyaya katti....yaptirimlar geldi avrupa ve amrikiden...rusyaya hicbir etkisi olamadi.
      Dolar 28 TL olursa 10000 endeks de endeks dibi sizin hesapla 2800 tepede 4200 olur.yok dolar 10 TL düşerse sizin shortlar para yapar ondada Şok faiz artirirsa .. Uzun vade hissedeyim başkan.biri çelik diğeri gubrede.

Yorum

• yeniden
        Katılımcı
        • 18 Eylül 2018
        • 115

KUZUM selam yeni başlık hayırlı olsun ; yarın açılışla tepki olurmu olursa tahminin nedir.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

yeniden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          KUZUM selam yeni başlık hayırlı olsun ; yarın açılışla tepki olurmu olursa tahminin nedir.
          ne dedi merkez 16 aralikta...faiz dusurmede artik yerimiz yok dedi...

bunu deyince....piyasada....BEKLENTI BITTI MODU GELIR...yani satis ve kar cebe....

cuma gunu cogu kaart tabanla kapatti...alici yoktu...kimse satamadi...MARGINE girenler...kredililer hala varsa...yarin acilista satacaklar bunlari...

degilse....yataylasir burada.....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Dolar 28 TL olursa 10000 endeks de endeks dibi sizin hesapla 2800 tepede 4200 olur.yok dolar 10 TL düşerse sizin shortlar para yapar ondada Şok faiz artirirsa .. Uzun vade hissedeyim başkan.biri çelik diğeri gubrede.
            yegen...MALDA ISEN ASLA SATMA FETWA MI....ENDEKS 80 000 DEN BERI SURDURUYORUM...SUANDA MALDAKI SATMAMALI...300 000 GELMEDI DAHA....240 000 GORULDU VE DUSTU.

benim short acmam....seni yaniltmasin...o hem hedge dolarda....SOK FAIZ ICIN...dolar 10 a coker...borsada coker.

dolar cokusu kaybimi....borsada ki cokusden geri kazanmak amacli...SIMULASYON 1 ICABI.

YANI...simulasyon 1 gerceklesmezse....hedge maksatli shortlarimda para kaybedecegim...BUNU ELIMDEKI DOLARLAR UCUN GOZE ALDIM BEN.

BU HEDGE SHORTLAR....YENI YILA KADAR SURECEK BENDE...bu parayi kaybetmek onemli degil....elimdeki dolarlari korumam ucun.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

simulasyonlarimi yazayim mi....yoksa...eylemi yapip sonar mi yazayim...kuyumcular ucun simulasyon 1 I yazmazsam...telefonlarim susmuyacak...dolar-tl 10 panginot dedim mi...KAFAYI SIYIRIYORLAR HA HA HA

SHORT ACMAM VIOP ta....simulasyon-1 I....aralik 17 de baslattim demektir....yani EYLEMINI SHORT ACARAK yaptim zaten....

Yorum

• e.yegen
                Tecrübeli
                • 05 Mart 2009
                • 530

yegen...MALDA ISEN ASLA SATMA FETWA MI....ENDEKS 80 000 DEN BERI SURDURUYORUM...SUANDA MALDAKI SATMAMALI...300 000 GELMEDI DAHA....240 000 GORULDU VE DUSTU.

benim short acmam....seni yaniltmasin...o hem hedge dolarda....SOK FAIZ ICIN...dolar 10 a coker...borsada coker.

dolar cokusu kaybimi....borsada ki cokusden geri kazanmak amacli...SIMULASYON 1 ICABI.

YANI...simulasyon 1 gerceklesmezse....hedge maksatli shortlarimda para kaybedecegim...BUNU ELIMDEKI DOLARLAR UCUN GOZE ALDIM BEN.

BU HEDGE SHORTLAR....YENI YILA KADAR SURECEK BENDE...bu parayi kaybetmek onemli degil....elimdeki dolarlari korumam ucun.
                %50 ihtimali göz önüne alarak mantıklı yaptığınız dolar hedge için short. Reis sözünden dönmez ücretlere %50 zam yaptığına göre doların 10 gelme ihtimali zayıftır.yada ters köşe yapıp önce şok faiz peşinden erken seçim daha mantıklı ve kazançlı çıkar. Burası kritik işte.17 - 28 mantıklı yüksek kur ucuz iş gücü ama halk fakirlesir seçimde gider. Borsa ralliye devam eder.

Yorum

• ihakki
                  Tecrübeli
                  • 02 Aralık 2008
                  • 709

Kuzum yine kafamızı karıştırdın.Sen şimdi bu bist 8000 ya da 10000 dolar endekse düşeceğine inandığından mı pozisyona giriyorsun yoksa dolarlarını korumak için hedge amaçlı mı?.Bu durumda biz nasıl pozisyon alabiliriz ki,ancak çekirdek çitliyerek seni izleriz, çünkü bizde dolar yok!!!
                  YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                    SIMULASYON-1....DOLAR-TL 10 PANGINOTA DUSUYOR...MUDDET 3 AY...

CHP li ILHAN KESICI...bilgili...guvenli...turkiyenin akyuzu biridir.

sloganlar....ortalama 6.5 tl den verilen...128 MILYAR DOLAR NEREDE....

bu soruya benim cevabim...KAPITAL BIR ELDEN ALINDI...OBUR ELDE AKUMULE EDILDI.

HERAN....BIRDEN VE ANIDEN....BU 128 MILYAR DOLAR GERI GELIRSE....DOLAR-TL 10 PANGINOTA DUSER....

geri ne zaman gelir...6.5 tl den aldilar...3 kati...19 TL VEYA 20 TL EDIYOR...

BENCE YETERLIDIR BU 3 KATI....

diyelim bu geri gelmedi....

hukumet OCAKTA BIR TAHVIL CIKARIR....DERKI...TAHVILIMI ALANA 1000 TL YATIR 1500 TL VEREYIM...3 VEYA 6 AY SONRA...TL YI PIYASADAN EMER...GOREV ZARARI YAZAR...bunu ucuz kredi olarak dagitir ve SECIME GIDER....erken secim...2022 haziran.
                    buna gore yapilacak eylemler soyledir...

1---dolar-tl yi...20 den itibaren shortla....yapacagim....

2---borsayi VIOP ta SHORTLA....yaptim....

3---ELINDEKI FIZIKI DOLARI TUTMAYA DEVAM ET.

BU UC SIMULASYONUM OCAK 15 E KADAR....bu eylemleri gerektiriyor...ocak 15 de...sunu bilecegim...SIMULASYON-1 uygulanacak veya SIMULASYON-1 I cope at...SIMULASYON-2 VEYA SIMULASYON 3 E GEC....bu simulasyonlari vakti gelir EYLEM yapinca yazarim.

Yorum

• yeniden
                      Katılımcı
                      • 18 Eylül 2018
                      • 115

Kuzum yılsonu Dolar nerede kapar sence

Yorum

• smartinvestor
                        Tecrübeli
                        • 29 Kasım 2015
                        • 901

simulasyonlarimi yazayim mi....yoksa...eylemi yapip sonar mi yazayim...kuyumcular ucun simulasyon 1 I yazmazsam...telefonlarim susmuyacak...dolar-tl 10 panginot dedim mi...KAFAYI SIYIRIYORLAR HA HA HA

SHORT ACMAM VIOP ta....simulasyon-1 I....aralik 17 de baslattim demektir....yani EYLEMINI SHORT ACARAK yaptim zaten....
                        Yaz Kuzu Emmi simülasyonlarını, aydınlat yeğenlerini. Eylemden önce bize de ışık ol yazıp.
                        Emeğine sağlık.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

panicte kumar oynamak....

sevgili ihakki....

finansal instrumanlar belli...graflarini onune al....linear olarak cikan bir instruman...onu terketmis ve PARABOLIC bi cikisa gecmisse....ONU HEMEN SHORTLA....kaybi goze alarak....

cuma borsa parabolic cikisini asimtota vertical asimtota...yaklastirmisti...16 aralik ve 17 aralik.

bu instrumani shortlamazsan...BILIME AYKIRI DAVRANIRSIN....shortlar kaybedersen...uzulmuyeceksin...bu is bele deyip....yeni ise bakacaksin....cunki....panic bu.

hadise sudur...bilime inananlar...BANK OF AMERICA gibi...cuma borsaya girip...MAMINA CAKTILAR.

NEYLE....14.7 MILYAR TL ILE GIRDILER...asama 14.8 milyar tl alip ciktilar...

toplam hacim ise...70 kusur milyardi...feciii...hicbir BILIM bunu Kabul etmez...CAKACAKSIN.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

DEVRE KESICI...bir bilgisayar programidir....BILIME INANLAR...bilgisayarinda mamina iki kez caktilar...hepsi 2 saatte oldu...gun ici dusus tepeden dibe yuzde 16 idi...

ve ben PERSEMBE gece bu topigi actim...YARIN CAKIN MAMINA KOYIM DEDIM...gidin ilk yaziyi okuyun...

benden bu kadar.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

dolar short ucunde yeni topic acacagim...eylemden onceki gece...bu topic gibi....bu actigim topicler furusma topigi...furusma bittimi kapanacaklar sirayla.....esas topigim sabit...HEDEF 300 000....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

DOLARDA....24 SAAT...HACMI IZLIYORUM....sinyalleri not ediyorum....BEHAVEVIAL EKONOMI parametrelerimi guncelliyorum...DAVRANISLARDA....yipranma gorur gozmez....bi gece DOLAR SHORT mamina cakayim topigi gelir.

aZ KALDI....

PRABOL temam......davranis parametreleri temam degil.....YIPRATMA henuz suruyor.....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information