Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tefuksikret
    Tecrübeli
    • 17 Eylül 2018
    • 548

Çok acayip huberler okuyorum. Huber süzerim ben, o konuda kimse elime su dökemez.

Sen yazmayınca ben de yazmıyom abi...Üç kişiye ceza vercem diye sessiz okuyan yüzlerce takipçiye de ceza veriyon...

Ceza adaletli olur, böyle ceza olmaz. Yaz sen yaz...

Mesela arada çoğu kişinin gözünden kaçan bir huber var.

Kadirov muhalifi Çeçenler, Çeçenistan'ın başkenti Grozni'de Rus askeri üssünü bastılar. 8-10 Rus subay ve askerinin öldüğü bilgisi vardı. Çok önemli huber bu... Belki de hiç duymamışındır.

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

Emmi senin yerin dolmaz, sen yolumuza ışıksın. Bu alemin kralı sensin.

Yazıp bizi, seni sevenleri, her gün buraya seni okumaya senden Feyz almaya gelenleri aydınlatmaya devam edeceğini umuyoruz.

Bu vesileyle senin, İzmirli hocanın ve tüm forumdaşların yeni yılını kutlar, herkese sağlık, esenlik ve bereket getirmesini dilerim.

Yorum

• hayalım
        Tecrübeli
        • 27 Şubat 2009
        • 822

Guzuyu Mose yafidisine gaptirmiyacagdik. Bu yasda yoldan cikardi guzumuzu. .. Yeri gelmisken hepinizin yeni yilini kutlarim. Biryil sonra gorusmek uzere.

Yorum

• Furki49
          Katılımcı
          • 02 Mayıs 2020
          • 101

Emmi sağol varılda bizi niye cezalandırıyorsun yaz sen biz yön bulalım .pneler yüzünden bizi yanlız koma
          Güneşi bir kuvvet karartır mı hiç
          Allah sevmediğini yaratır mı hiç
          İnsan olan insan darıltır mı hiç
          Haksızlık haksızın yüzünden olur...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

gecmis....giden....simdi....gelecek....

GECMIS....cok anlamlidir....gecirmek...gecirilmis...gecmis....gecmiste en Karli olan GECMISTIR.

GIDEN...ceddimiz gidenin arkasindan aglamak huzunu artirir....giden...gecmis degildir...gecirilmisde degildir....giden gitmistir....bu huzun verir insane...o gitti kurtuldu....ben kaldim hala ikiliyorum der ve huzunlenirsin....

simdi....an...oldugun an....gecmisemi...gidene mi yanayim....yoksa...gelecege mi bakayim arasinda gider gelirsin...

GELECEK...bazen keske gelse dersin....ne gelecegini bilmeden....halbuki...hem simdi...hemde gelecek....GECMIS OLACAK....GECEN ISE SANSLIYSAN ACITMAZ...degilsen gene kol gibi girer....

her yeni yila girerken....ikircikleniriz....susleniriz...smokin giyer...bi hallere gelir...IYIKI BITTI MAMINA CAKAYIM....YENI YILDA ASK DOLU BI HAYATIM OLACAK...COK SEVECEGIM....COK SEVILECEGIM DERIM HEP....

CUNKII.....

INSANIN BU DUNYADA ARADIGI TEK SEY VARDIR....NEDIR O.....

SEVGI.....

degerli dostlarim.....

2021 iniz SEVGI ile dolsun....serefinize usaglar....

dertler benim....çile benim...küfür benim ossun….SEVGİ sizin ossun usaglar….
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• rust
              Yeni Üye
              • 09 Mayıs 2018
              • 41

mutlu yıllar...

Yorum

• tefuksikret
                Tecrübeli
                • 17 Eylül 2018
                • 548

İyi seneler...

Yorum

• tefuksikret
                  Tecrübeli
                  • 17 Eylül 2018
                  • 548

Diplomatik Strateji
                  @diplomatikstji

Ermenistan Başbakanı Paşinyan:

"Türkiye'ye 6 ay geçerli olacak şekilde ağır yaptırımlar uyguladık. Bu kararımız ile Türkiye pazarı sarsılmış durumda.

Eğer Azerbaycan'a destek vermekten vazgeçerlerse kararımızı tekrar gözden geçiririz."
                  ))))))))))))))

Karabağ mevzuu, Tsk'nın 102 yıl sonra Bakü'de resmi geçit yapması, bu başlıkta doğru analez edilmedi.

30 temmuz 1918'de 29 yaşındaki Nuri Paşa komutasındaki Osmanlı Ordusu, Bakü önlerindeydi. Bolşevik Rus ve Daşnak Ordusu şehri savunmak için kuvvetli tahkimat yapmıştı. İngiliz Ordusu ise Bağdat'tan İran'a geçmişti. İngilizler, Britanya İmparatorluğu'nun elit birlikleri, Dunsterforce kuvvetlerini, Ruslara yardım için Bakü'ye yolladılar. Aralarında Avusturalya- Yeni Zelanda ve Kanada'lı kuvvetler de vardı.

Nuri Paşa bunları bozguna uğrattı ve Bakü'ye girdi.

Bugün ise İngiltere ve İsrail'in açık desteğiyle Karabağ'ı kurtardık. Karabağ Savaşı sırasında İngiliz Füze Destroyeri Gürcistan'daydı. İran gıkını çıkaramadı. Rusya taviz verdi.

İngiltere, Brexit ile AB'den çıkıp, Türkiye ile Stratejik İşbirliği Anlaşması imzaladı. Öbür forumda İngiltere ile ilgili yazmışım 3 ekim 2020'de.

ayvagobeknuri ayvagobeknuri is offline
                  Gümüş Üye

Duhul
                  Feb 2017
                  Gönderi
                  4,228

Ama almana ne kulp taksanda tak o daha yenilmez
                  Almanya'da Afd parlatılıyordu. Afd ise Rusya ile neredeyse ittifakı savunuyordu. Rusya ile ilgili olumsuz tonla haber vardı: Suriye,Libya. Afd bu haberleri göğsünde yumuşatıp, kısa paslarla oyuna sürüyordu. Almanya 2-3 aydır bundan vazgeçti. Navalny'in zehirlenmesi olayında ise çok hızlı Putin suçlandı. Şuan Yeşiller öne çıkarılıyor. Bu Almanlar aynen ilk 2 dünya savaşında olduğu gibi davranmaya başladılar. Dere geçerken at değiştirilmez.

Meydan okuyan İngiliz okuyo da okusa ne yazar teknolojisi köhne kimse korkmuyo
                  İngiliz'in gücü teknoloji ya da askeriyesinde değildir. 100 yıl önce ''üzerinde güneş batmayan imparatorluk''ken de çok güçsüzdü. Osmanlı için ''hasta adam'' tabirini kullanmışlardı. 1.dünya savaşında, dünyanın o güne kadar oluşturulmuş en büyük askeri gücünü Çanakkale'ye getirdiler. Sonuç ne oldu? Sadece bu değil ki.

1916'da Kut'ul Amare'de Osmanlı Ordusu, İngiliz Ordusu'nu bozguna uğrattı. Bu zafer Çanakkale Zaferine de benzemez, Çanakkale'de Çanakkale'yi geçemeyince defolup gittiler. Kut'ta İngiliz Ordusunun 23.000 can kaybı vardır. 13.300 İngiliz askeri, 13 general, 481 İngiliz subayı esir edilmiştir. Burada üzerinde durulması gereken Sakallı Nurettin'in görevden alınması, yerine hasan Kut'un getirilmesi. Böyle yapılmasa belki de sonuç anlattığım gibi olmayacaktı.

Kafkas Cephesinde ise Kafkas İslam Ordusu, İngilizleri ve müttefiklerini yine ezip geçti. Bakü'ye girdi.

Bunlar normal sonuçlardır. Çünkü, İngiltere askeri anlamda güçsüzdür. Afrika'da vahşi Boer isyanını bastıramadılar. Lem ormanlarda yaşayan vahşilerle savaşamadılar.

İngiltere'nin tek bir gücü vardır. Çok iyi yetişmiş Aristokrat Bürokratları. Stratejiyi öyle bir kurarlar ki, şeytana papucunu ters giydirirler.

Bize ''hasta adam'' dediler, bu ''hasta adam'' bütün savaşlarda onları bozguna uğrattı.

Peki biz Mondros'u niye imzaladık? Ardından niçin Serv'i imzaladık? )))))))))))))))))))))))))

İşte İngiliz'in gücü orada.
                  Analez tamamsa para ceptedir abi...

Çeçenistan'ın başkenti Grozni'de, Rus Askeri Üssünü basıp, Rus Subay ve askerlerini öldürenler kimler?

Kadirov muhalifi, Şamil Basayev gibi Çeçenler. İyi de bunları kim diriltti. Arkalarında kim var?

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

kazim.....

ingilizler yeniden BALIK TUTMAYA cikti.....

buyuk turk dunyasinda tutmaga calisacaklari balikla....1800 lu yillarda osmanli dunyasinda tuttuklari baligi ayni balik sanarak oltayi attilar.

osmanli dunyasinda tuttuklari balikla....sonu gelmiyen osmanli-rus savasi cikararak Turku mahfettiler...rus ordularindaki turkle....

emmmeeeee....

gariii....maymun gozunu acmis durumda....balik yerine seninkini tutacaklar...agizlarina ver kazim...YENI TURK TARRAGI NASILMIS GORSUNLER.
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tefuksikret
                      Tecrübeli
                      • 17 Eylül 2018
                      • 548

kazim.....

ingilizler yeniden BALIK TUTMAYA cikti.....

buyuk turk dunyasinda tutmaga calisacaklari balikla....1800 lu yillarda osmanli dunyasinda tuttuklari baligi ayni balik sanarak oltayi attilar.

osmanli dunyasinda tuttuklari balikla....sonu gelmiyen osmanli-rus savasi cikararak Turku mahfettiler...rus ordularindaki turkle....
                      Kuzu Hocam, büyüksün be ya...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

BENDE SON 6 AYDIR BU FORUMDA BALIK TUTUYORUM....DUSMANLARIMI....

bir yazi yaziyorum....

mermi hiziyla atliyorlar....

beni ve yazimi kotuluyecek bi mahsum yaziyla...geliyorlar...geldikleri saat...benim newyork ta uykuda oldugum saat....buradan bazi saftoriklerde hemen o yaziyi alintilayip TUZAGA DUSUYORLAR....

devrisi gun geliyorum....hasati topluyorum....USTLERINDEN BULDOZER GIBI GECIP ZILETE DONUSTURUYORUM...iki gun once tuzagima dusenler....2021 e ikilmis girdiler....INGILIZ OYUNU....EYI OYNARIM HAAA....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

iyi izleyin....EVANGELIST PAPAZ bu gaci....TRUMP kaybetmedi...melekleri cagirdim geliyorlar secimi ters yuz edecekler...isayla konusuyorum...

felan filan....

bu gaci 3 gunde 30 milyon dolar topladi.....ozel jeti var...amrikililer bu gaciya inaniyorlar...

BU GACI...trump in danismanlarindan biri beyaz sarayda....trumpa musulmanlari sokma bu ulkeye dedi...trump aninda yasagi koydu.

izlerken gorun...isayla konusurken ingilizce degil kus dili konusuyor...evangelistler inaniyorlar...dili onlarda anlamiyor...bi tek bu gaci ve isa....dusunun 70 milyon takipcisi var.

bizim gariban cubbeli burada papaz olsa....3 gunde 3 milyar toplar....

Yorum

• sonperde33
                            Kıdemli
                            • 03 Ağustos 2011
                            • 3006

Selamlar,

damat nerde bilgisi olan varmi, ulkeyi bitiren iradenin tetikcisi,
                            50 gundur yok ortada. Sizinde burnunuza pis kokular gelmiyormu?

Muhtemelen abd de, yer ayarliyor sonradan geleceklere diye tahminim var.
                            Mesela malum kisi rahatsizlansa tedavi icin gitse , tedavisi uzasa ve bir daha gelemese ?
                            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• sonperde33
                              Kıdemli
                              • 03 Ağustos 2011
                              • 3006

Son olarak bimas.

Badem karargahi , Bunun uzerinden endeksi okuyabiliriz.

Ralli olacaksa once bu kalkar , 5 ila 6 ay bu tepede mal dagitirken endeks kalkar. Sonra cokus gelir.
                              Bu cokus sirasinda bim tl bazli yikilmaz ama dolar bazli %20 %30 duser.
                              Endeks hem dolar bazli katmerli coker, tl bazli coker.

Bi sekilde bu cilgin para girisi son devir teslim icin olabilir.
                              Giren para kimin onuda bilmiyorum ya.ingilizlerin bize olan yakinligi cok soru isareti barindiriyor.

Yorum

• sonperde33
                                Kıdemli
                                • 03 Ağustos 2011
                                • 3006

demek istediğim bu

gri olan u100($)

bakkal 10,14$ kapadı , 10,06 usd altında günlük kapanış senaryomu kuvvetlendirir.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information