Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • smartinvestor
    Tecrübeli
    • 29 Kasım 2015
    • 901

Kuzu Emmim,

Yabancı bu seviyelerden hala banka alıyor, özellikle bankalara girişin çok büyük bir kısmı garan.

Yabancı garanı 3,2 veya 4,8e inmesine sebep olacak hususu bilmiyor mu da böyle ciddi alımlar mevcut?

Nasıl inecek garan oraya, hiç olası durmuyor?

Bankaların da döviz açığı azalıyor üstelik.

Yorum

• Guerra
      Kadrolu
      • 02 Ağustos 2011
      • 5564

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      KUZU KURALI....ONEMLI NEGATIF BI HABER VARSA....bu ornekte.....AMBARGO....AB VE AMRIKI....

BORSA....

BU HABERI 3 AY ONCE KARSILAMAYA BASLAR....

bu habere gercekten inaniyorsa borsa....bunun gerceklesmesi halinde minimum yuzde 50 dusecektir....bu yuzde 50 dususu hafifletmek ucun....haberden once cikisa gecer....bu ornekte yuzde 30 cikti.....hubara 10 is gunu kala...ilk dususe baslar...bu ornekte cuma gunu idi....GAZINI IKI VEYA UC GUN ICINDE ALIR....BU GAZ ALMADAN SONRA IKI EYLEME GEBEDIR BORSA....

1....HABER GERCEKLESECEKTIR....yani ambargo gelecektir...

2....haber gerceklesir ve fekaat ambargo tiriskadandir....

bu iki hale gore....BORSA FARKLI DAVRANISLAR SERGILER...HUBARDAN ONCE...bunlari kendime sakliyorum imdilik.

Yorum

• smartinvestor
        Tecrübeli
        • 29 Kasım 2015
        • 901

KUZU KURALI....ONEMLI NEGATIF BI HABER VARSA....bu ornekte.....AMBARGO....AB VE AMRIKI....

BORSA....

bu habere gercekten inaniyorsa borsa....bunun gerceklesmesi halinde minimum yuzde 50 dusecektir....bu yuzde 50 dususu hafifletmek ucun....haberden once cikisa gecer....bu ornekte yuzde 30 cikti.....hubara 10 is gunu kala...ilk dususe baslar...bu ornekte cuma gunu idi....GAZINI IKI VEYA UC GUN ICINDE ALIR....BU GAZ ALMADAN SONRA IKI EYLEME GEBEDIR BORSA....

bu iki hale gore....BORSA FARKLI DAVRANISLAR SERGILER...HUBARDAN ONCE...bunlari kendime sakliyorum imdilik.
        Emmim, ışık olmanın vakti gelmedi mi?

Yorum

• smartinvestor
          Tecrübeli
          • 29 Kasım 2015
          • 901

Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          İlgili kişi ve şirketlere uygulanacak deniyor. Ülke veya genel anlamda sistemsel (bankacılık geneli gibi) bir yaptırım yok galiba.

Durum böyle ise çok birşey çıkmaz sanki? Detaylı bilgisi olan var mı? Çin için de bu şekilde parti yöneticilerine yaptırım uygulanmış.

Emminin yukarıdaki yazısındaki 2. Şık olacak sanki.

Yorum

• smartinvestor
            Tecrübeli
            • 29 Kasım 2015
            • 901

BORSA....

Kuzu Emmim,

En kritik günlerin birinde bir ışık olsan, alemin kralına yakışır şekilde.

Ses ver Emmim.

Yorum

• Hale Türk
              Aktif
              • 05 Haziran 2018
              • 318

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Şimdi sıra Viop eski zirvede (152.400) Short açmaya gelenlerin hesaplarını patlatmada.Çünkü Viop tepeyi ilkokul çocuğu görüyor(152,400).Eline harçlık versen ilk yapacağı iş gelip Viop'ta endeks Short açmak olur.Yanlış anlama haaa ilkokul çocuğundan bahsediyorum.Şimdi sen bunu piyasada ki kumarbaz oyunculara uyarla nasıl bir tayfa var Short açmak için bekleyen.Şimdi onları katletmeden yani 160.000 göstermeden fişi çeker mi? Sanmam.Bakalım izleyeceğiz...

Uzun zamandır uyarıyorum.(Haziran ayından bu yana) O vakit Viop 115.000 idi şu an 152.000...

"Büyük tuzakların ardından, Tuzağa düşürülen tarafın önce stopları, inatlaşmaya devam etmeleri halinde ise hesapları patlatılır"... by Hale Türk

Sevgiler...

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Uzun zamandır uyarıyorum.(Haziran ayından bu yana) O vakit Viop 115.000 idi şu an 152.000...

"Büyük tuzakların ardından, Tuzağa düşürülen tarafın önce stopları, inatlaşmaya devam etmeleri halinde ise hesapları patlatılır"... by Hale Türk

Sevgiler...
                Fişin yerini unutmuş, bu gidişle hiç çekmeyecek sanki

Bu arada tebrik ederim, gerçekten o günden beri gelip çokça kez yazıp uyardınız. Güzel ve başarılı öngörü oldu.

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  yalnız bu garan aylık al veriyor
                  10 lara gidebilir
                  11 kasımda yazmışım bende
                  hale gelip yazınca bende alıntılıyem dedim buranın ben bildim ben dedim ci bi site olmadığını anlatamadık madem hale ye

Yorum

• smartinvestor
                    Tecrübeli
                    • 29 Kasım 2015
                    • 901

hale gelip yazınca bende alıntılıyem dedim buranın ben bildim ben dedim ci bi site olmadığını anlatamadık madem hale ye
                    Evy Egeli abi, emeğine sağlık. Tebrikler.

Yorum

• Hale Türk
                      Aktif
                      • 05 Haziran 2018
                      • 318

Sn.Egeli,ben bildim falan yok öyle bir niyetim de yok.Sadece şunu anlatmaya çalışıyorum uzun zamandır; Bu trend bambaşka bir trend.Alımlar hiç olmadığı kadar güçlü.Ve bu durum yaklaşık 4-5 aydır böyle. ABD'den Catsa yaptırımı da gelse AB yaptırımı da gelse hiçbir şey bu trendi durduramayacak.Bakın açık ve net söylüyorum Halkbank ve Vakıfbank 12-13 TL THYAO 18 TL göreceğiz.Endeks 150.000 gidiyor. Viop 160.000 gidiyor.Evet ara ara girip Shortta para almak büyük marifettir.Bu marifet ve beceri herkese nasip olmaz.Sn Kuzu bu konuda efsanedir.Ancak tekrar tekrar söylüyorum bu trend başka bir trend. ara ara aşağı tuzaklamalar olsa dahi hepsi püskürtülecek ve Short kovalayan hesaplar patlatılacak.Bugün olduğu gibi.

Uzun bir süre yazmam.Burası büyük üstadın sayfası.Ben son bir kez yazıp uyarmak istedim sadece.Herkese sevgiler saygılar.

Yorum

• egelii
                        Tecrübeli
                        • 25 Ağustos 2011
                        • 2961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Evy Egeli abi, emeğine sağlık. Tebrikler.
                        tebrik için yazmadım dostum kinaye yaptım
                        bilmek mühim değil 1 lot garan mı almışm yoo
                        bana göre yazıcı gelir derki 7 den garan aldım 9 dan thyao aldım vsvs
                        yoksa çıkabilir ahada çıktı gibi yorumlara oldum olası sevmediğim için böle
                        bak nediyorum 148800 den cortum 149300 geçersede 153 ve üstünü görür yazdım İzmirli hocamın orda bekliyoruz nasip

Yorum

• serapsuna19
                          Katılımcı
                          • 21 Haziran 2015
                          • 116

Sayın Egeli, hissenet ve twittırdaki egeli de siz misiniz

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• Misafir

dolar neden rezerv para

Yorum

• egelii
                                Tecrübeli
                                • 25 Ağustos 2011
                                • 2961

serapsuna19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sayın Egeli, hissenet ve twittırdaki egeli de siz misiniz

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                yok
                                buradan başka yazıp çizdiğim bi yer yok twitter zaten bu işler için kullanılmamsı gereken bi yer

Yorum

Working...
                                X

Debug Information