Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
-Ağzan sağlık...Daş gibi yatasan, guş gibi gahasan,,,,,,,bide su viop un para girisini disenkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu çizgi çok güzel,
skonun g noktası, omurgası.
aslında yukardaki graf çizginin paralelide , gereksiz kalabalık yapmışım.
üst tarafından alta geçtiyse normalde buraya dokunup tekrar döner ,
gırmızı kutularda puştluk bölgesi, cuma buraya çok yapışıp ama dokanmadan kapatınca , lan yine kutmu kumaş çıkartıyor sko dedim sandıktan long kaldım hafta sonuna,
yapmadı ama bu hareketi .
buraya yapışık bir şekilde 30 45 gün geçirir sonra , şak diye verir diyordum ama bimaşı görünce vazgeçtim,
100 105 yapıp, sonra sert kalkıp şortçu temizliyip düşecek diye yorumladım.
bimaş endeksin anahtarı , soygunun en büyük aparatı .
kuzunun dediği doğru tüm aqp burda büyük ihtimalle bunu zirveye yapıştırıp , mal dağıtacaklar o zaman.
endeksten önce ellerindeki bu maldan kurtulmaları lazım.
onada alttaki son mesajımda devam edim.

2013 DE BURADA TOPİC ACTIM....bu borsa çökecek dedim....şimdi borsada 50 000 doların var....bu 12 000 dolara düşecek....2008 dibi....BAK GRAFA....DÜŞMÜŞ MÜ....
CUGAP.....DÜŞMÜŞ....ŞİMDİ KAC PARAN VAR...SUAN SATSAN....17 000 DOLARIN VAR...
DEDİMYA....AGZINLA GUS TUTSAN YARANAMAZSIN BU ALEME....bunnarı rebbim ele yaratmış...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
oole deme biz seni sevikkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2013 DE BURADA TOPİC ACTIM....bu borsa çökecek dedim....şimdi borsada 50 000 doların var....bu 12 000 dolara düşecek....2008 dibi....BAK GRAFA....DÜŞMÜŞ MÜ....
CUGAP.....DÜŞMÜŞ....ŞİMDİ KAC PARAN VAR...SUAN SATSAN....17 000 DOLARIN VAR...
DEDİMYA....AGZINLA GUS TUTSAN YARANAMAZSIN BU ALEME....bunnarı rebbim ele yaratmış...
Yorum
-
500 000 ACIK POZİZYON VARDI....BUNUN 250 000 İ SHORT....250 000 İ İSE LONG...wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster-Ağzan sağlık...Daş gibi yatasan, guş gibi gahasan,,,,,,,bide su viop un para girisini disen
bu 250 000 SHORT...piyasayı yapanın elinde idi....buradan HAZİRANI KAPARSA...KORKUNC ZARARLA KAPIYOR….ve borsa aman düşmesin diyede….O ZARARA KATLANIYOR.
PEKİ BU NORMALMİDİR....evet normaldir....zarara giriyor....bununla GENEL ALGIYI değiştireceğim diyor....işte burada...OPPORTUNITY COST OYUN TARZI UYGULANIR...
PÜF NPKTASI....ELİNDEKİ SHORTLARI 250 000 EOLARAK AGUSTOS VADEYE TASIYORSA....bunu inceliyorum....bu ŞELLELE MUSTULAR....değilse...yani zararı komple üstleniyorsa....bu bizi ağustos vadede ikecek demektir ki...vazelin almak gerekir....
senin vazelin alman gerekmiyor....sende zaten var...URUS gacılara sürüp duruyon deyyyuzzz….ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster500 000 ACIK POZİZYON VARDI....BUNUN 250 000 İ SHORT....250 000 İ İSE LONG...
bu 250 000 SHORT...piyasayı yapanın elinde idi....buradan HAZİRANI KAPARSA...KORKUNC ZARARLA KAPIYOR….ve borsa aman düşmesin diyede….O ZARARA KATLANIYOR.
PEKİ BU NORMALMİDİR....evet normaldir....zarara giriyor....bununla GENEL ALGIYI değiştireceğim diyor....işte burada...OPPORTUNITY COST OYUN TARZI UYGULANIR...
PÜF NPKTASI....ELİNDEKİ SHORTLARI 250 000 EOLARAK AGUSTOS VADEYE TASIYORSA....bunu inceliyorum....bu ŞELLELE MUSTULAR....değilse...yani zararı komple üstleniyorsa....bu bizi ağustos vadede ikecek demektir ki...vazelin almak gerekir....
senin vazelin alman gerekmiyor....sende zaten var...URUS gacılara sürüp duruyon deyyyuzzz….ha ha ha
provakator ve tahrikkar kuzu
Yorum
-
HAYAT SİZİNLE GÜZEL usaglar….hoscakalın….sende lem zındıq...münafık...ve KAFİR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
biz seni sevik agam,,,,,,her aksam gel yaz ciz motive etkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHAYAT SİZİNLE GÜZEL usaglar….hoscakalın….sende lem zındıq...münafık...ve KAFİR.
Yorum
-
Gece seansı son 3 ayın en yükseğinde. Hiçbir piyasa yapıcı %50'si Short olan eliyle bu zararı kabullenmez ve/veya zararın büyümesine izin vermez. Bence elleri tam tersi Long. Temmuz 15-20 arasına kadar bırakmayacaklar bu piyasayı. Daha önce yazdığım gibi 135.000 sonrası Viop hedef 140.000 ve 145.000. İşte bu zamanda bu bölgede Shorta geleceğim. Temmuz ortası herkes umudu kesip piyasanın artık düşmeyeceğine inandığı gün Shorta döneceğiz. Az kaldı. Biraz daha sabır. Endeks Shorttan hala uzak durulmalı.
Yorum
-
DEGERLİ DOSTLARIM....
NE DEDİM....SHORT...LONG...MAL...MUL....benim ilgi alanım dışında....
ilan ettim...dedimki...artık OPPOTUNITY COST oyun tarzındayım....
bu tarzda işlemler yapıyor....buraya yapmadan yazıyorum...yapıyorum...gelip karı alıyorum...onuda yazıyorum..
PARA YAPIYORUM....lagaluga yok....
selecon...Hulki...şimdide BİMASCAN.....PUMP YAPIYORLAR...GELİP DUMP YAPIP PARAYI ALIP GİDİYORUM....
ÖZGÖZLERİNİZİN ÖNÜNDE OLUYOR...
BORSA 130 000 E GİDECEKMİŞ...145 000 E GİDECEKMİŞ...bunlardan bana ne yaw...beni cebime giren ilgilendirir....
bir piyasada acıga satış yasaksa...bir piyasa KONTROLLU ise...o piyasanın nereye gideceğini yazmak...ABESLE İŞTİGALDİR Kİ...kuzu bele işlerle ilgilenmez....
böyle bir piyasada tek oyun tarzı esastır....OPOORTUNITY COST....VİOP u shortluyacagına git kaardı direkt shortla...VİOP KONTROLLU...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BEN KUZU OLARAK...piyasayı yönlendirenlere yardımcı olmam...MAL MUL ALMAM...
sen al....ben kendimi birilerinin insafına teslim etmem...karekterim böyle.
tam tersine...o birileri ile FURUSURUM...
alın buraya aldım diye yazın...sattığınız anıda gelip yazın...bakalım kar ediyormusunuz….
ama borsa buraya gider borsa suraya gider diye yazmak saçmalıktır...
mesala...borsa 130 000 e gidecek...BIMASI 72 DEN ALDIM YAZ...SATTIGIN ANDADA GEL YAZ...
bak ben yazdım...grafını astım 71 den shortladım dedim...sizde böyle yapın.
BUNUN DISINDA TOPİGİMDE YORUM İSTEMİYORUM....abesle iştigal o....
PARAAZANMAK ESASTIR....dışındaki hersey lagalugadır.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yazdıklarım sana değil...LAZIN İGİT GIZI....sen beni tanırsın...COK GICIK BİRİYİMDİR...JÖLELİ DEDİN Nİ...MİDEM BULANIR.Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGece seansı son 3 ayın en yükseğinde. Hiçbir piyasa yapıcı %50'si Short olan eliyle bu zararı kabullenmez ve/veya zararın büyümesine izin vermez. Bence elleri tam tersi Long. Temmuz 15-20 arasına kadar bırakmayacaklar bu piyasayı. Daha önce yazdığım gibi 135.000 sonrası Viop hedef 140.000 ve 145.000. İşte bu zamanda bu bölgede Shorta geleceğim. Temmuz ortası herkes umudu kesip piyasanın artık düşmeyeceğine inandığı gün Shorta döneceğiz. Az kaldı. Biraz daha sabır. Endeks Shorttan hala uzak durulmalı.
benden nasıl o herife yardım etmemi beklersin...beni tanımıyormusun...ben onu sinek gibi ezer geçerim….SERDE DELİANLILIK GIZIM....
SENDEN RİCAM...diğer öğrencilerim gibi...kuzu dürüstlüğüne sarılıp...onunla sahlanmandır….
borsa 145 000 gidecek mehemedi 80 den aldım...sonra gel mehemmedi sattım de...karını görelim...YOKSA ÖGRENCİM DEGİLSİN...topiğimi lagaluga ile meşgul etme...kovarım.
dinle angaralıyı….BANA SARHOŞ DİYORLARMIŞ....VARSIN DESİNLER....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
burası KEYBORSA.....burada BİLGİLİNİN düdüğü öter....bilgisiz ve şarlatana burada izin verilmez....onların yeri hissenettir….ORAYA GİDİN.
oradan ise....BİLGİLİ KOVULUR....
BURADA SADECE.....DELİANLI HARMAN OLUR....
ONUNCUNDE....HİÇ REKLAM YOKTUR...VE REKLAM GELİRİDE YOKTUR....
çünki...burada reklam verecek guruplar bilirki….düdükleri ötmez....KUZU VAR....izin vermez.
BURAYA...insanlar sadece beni okumaya geliyor...heryerden...kalkıp kuzu yu küçük düşürüp menşur oluyım diye buraya gelirsen...kimse o...ONU BULDOZER GİBİ EZER ZİLETE ÇEVİRİRİM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum