Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzu agam gelmiyir forum baykus gonmus viraneye donmus yone
    kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    len zındıq….sende mi BRUTUS....

LEM İÇMEM LAZIM...teknesi ile tura çıkacağız....hem coronadan uzaklaşacağız hend eglenecegiz...yağlamasam...iç bu iyi dediğini içmesem...tersleşiyor deyyuzzz...tatili unut dedimi...dizlerimin bagı çözülüyor...bıktım bu ıssız kasabadan ve dağlardan...karaiplere açılacağız...ele yağlıyorum ki...yürüyüşü değişiyor....ha ha ha

yıllardır bele...huysuz ve sevimli bi hazar turku….1994 te turkiyede battım...bana para yağdırdı...yetmedi geldi akıllar verdi...namıssız vazgeçilmez bir sevgili emme cok zor...dediğini yapacaksın....
    LEM yazmıstımya sana...TEKNESİ İLE TURA CIKACAGIZ diye...karaiplerdeyiz….hayat gıcır...o dağda cok sıkılmıştım.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

HALE TURK e....

yiğidin hakkına yiğide....gacının hakkını gacıya teslim etmek icipeder...

tüm yorumları ve beni uyarmaları DOGRU CIKTI....kendisini alkışlıyorum...beni özeldende uyarmıştı.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

gelelim bize....VADE SONLARINDA....PİYASA KONTROLLU OLDUGU ÜÇÜN....bir OPPORTUNITY COST vardır...sadece vade sonlarında...bekliyecegiz dedim...129 dan shortum...hedefim 119 VADE SONU.

NEDEN VARDIR...

PİYASAYI KONTROL EDENİN ELİ SHORT DOLUDUR....diğer herkeze longu veren o....vade sonunda...elini AYARLIYACAKTIR....
        VAZİYETİM BU...125 000 e indi karı almadım...132 000 ye cıktı...ilave çaktım....şimdi vadeyi kapatmasına 7 iş günü var....burada...bir OPPURTUNITY COST var demiştim...ayrıca...demiştimki...eskiden 1000 tl ile oynuyorsam turk piyasasında şimdi 10 tl ye indirdim...gundwane analizleri nedeniyle....yazdıklarının hepsi doğru...

ABİDİN PAŞA dönemindeyiz....abdulmecit han ile abdulaziz hanın BORCLANMA POLİTİKASI ile kalkınma dönemi şeklinde özetlenebilir bu....zaten ABİDİN PAŞA da....dönemin adını cok doğru koymuştur...HAVA OYUNLARI....diye....bu tür hareketler...DEFAULT la sonuçlanır...o yüzden 1000 den 10 a indim...bu piyasada.

bu borçlanma politikası...ABDULAZİZ HAN ın bileklerini keserek öldürülmesi...ve ardından ABDULHAMİD dönemi gelmiş...bu borç karşılığında Osmanlı topraklarının yarısı bu dönemde İNGİLİZ VE FRANSIZA teslim edilerek bitmiştir.

ve ULUHAKAN ABDULHAMİD HAN....döneminde Osmanlının en cok toprak kaybettiği padişah olarak tarihte yerini almıştır.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

önemli uyarı...ADA FORNASYONLARI....gaplı açılışlar....

bu oldumu….DINAZOR...mala yatılı kalmaz...oluşan fırsatla piyasaya girer ve alır hızla çıkar...ister LONG...ister SHORT dogrultusunda olsun...

bu oyun tarzının adı...OPPURTUNITY COST dur.

bu...ÇOK ÖNEMLİ BİR KUZU KURALIDIR....adı...DİMYATA PİRİNCE GİDERKEN EVDEKİ BULGURDAN OLMADIR....eldeki bulgur....SERMAYENDİR....ada fornasyonları o sermayeyi iç etmek üçün vardır.

misal...TCELL kaardında short olanların tüm sermayeleri ikigünde ellerinden alınmıştır...birden ve aniden TAVANA giden BIST 30 kaartları ile VIOP oynuyanlarda yok edileceklerdir.

sevgilerimle....güzel yaradılmış dostlarım....

Yorum

• wisewell
            Aktif
            • 30 Nisan 2014
            • 246

LEM yazmıstımya sana...TEKNESİ İLE TURA CIKACAGIZ diye...karaiplerdeyiz….hayat gıcır...o dağda cok sıkılmıştım.
            nerden bilim agam karayipler felan,,,bizim gittigimiz antep yedigimiz pekmez....... seni duymak guzel agam

Yorum

• wisewell
              Aktif
              • 30 Nisan 2014
              • 246

VAZİYETİM BU...125 000 e indi karı almadım...132 000 ye cıktı...ilave çaktım....şimdi vadeyi kapatmasına 7 iş günü var....burada...bir OPPURTUNITY COST var demiştim...ayrıca...demiştimki...eskiden 1000 tl ile oynuyorsam turk piyasasında şimdi 10 tl ye indirdim...gundwane analizleri nedeniyle....yazdıklarının hepsi doğru...

ABİDİN PAŞA dönemindeyiz....abdulmecit han ile abdulaziz hanın BORCLANMA POLİTİKASI ile kalkınma dönemi şeklinde özetlenebilir bu....zaten ABİDİN PAŞA da....dönemin adını cok doğru koymuştur...HAVA OYUNLARI....diye....bu tür hareketler...DEFAULT la sonuçlanır...o yüzden 1000 den 10 a indim...bu piyasada.

bu borçlanma politikası...ABDULAZİZ HAN ın bileklerini keserek öldürülmesi...ve ardından ABDULHAMİD dönemi gelmiş...bu borç karşılığında Osmanlı topraklarının yarısı bu dönemde İNGİLİZ VE FRANSIZA teslim edilerek bitmiştir.

ve ULUHAKAN ABDULHAMİD HAN....döneminde Osmanlının en cok toprak kaybettiği padişah olarak tarihte yerini almıştır.
              anladigim ,,u30 da ani tavanlar olucaksa buralardan cakmak hala riskli

Yorum

• gundwane
                Tecrübeli
                • 18 Ağustos 2011
                • 1922

Trump un yanındaki bolton mudur nedir kitap çıkarmış.
                damatlar arasındaki kushner - albayrak ın yakışlaşması falan da var
                Trump un Erdoğan a HALKB davasın konusunda HALKB ı haklı gördüğünü ama savcının obama döneminden kaldığını Kendisine kalsa yeni bir savcı atayıp davayı düşüreceğinden bahsettiği..
                Sanırım gerçekleşiyor..

"""Halkbank ve Reza Zarrab davalarının başsavcısı Berman istifa etti. Berman'ın halefi Bharara, "İstifa değil, görevde alma" iddiasında bulundu"

2 banka cuma günü tavan oldu
                Banka rallisi başlayabilir..
                Bu da endeksi 130.000 lere doğru çoşturabilir...

Kendi düşüncelerimden kesin miş gibi ele almayın derim..

Yorum

• wisewell
                  Aktif
                  • 30 Nisan 2014
                  • 246

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Trump un yanındaki bolton mudur nedir kitap çıkarmış.
                  damatlar arasındaki kushner - albayrak ın yakışlaşması falan da var
                  Trump un Erdoğan a HALKB davasın konusunda HALKB ı haklı gördüğünü ama savcının obama döneminden kaldığını Kendisine kalsa yeni bir savcı atayıp davayı düşüreceğinden bahsettiği..
                  Sanırım gerçekleşiyor..

"""Halkbank ve Reza Zarrab davalarının başsavcısı Berman istifa etti. Berman'ın halefi Bharara, "İstifa değil, görevde alma" iddiasında bulundu"

2 banka cuma günü tavan oldu
                  Banka rallisi başlayabilir..
                  Bu da endeksi 130.000 lere doğru çoşturabilir...

Kendi düşüncelerimden kesin miş gibi ele almayın derim..
                  olumu olur ama ama dikkar cok dikkat......borsa borsa degilki.....joleli varlik fonu indikatorleri vsvs

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    anladigim ,,u30 da ani tavanlar olucaksa buralardan cakmak hala riskli
                    cakmak riskli...7 gün için sadece...tutturamazsan zararına kapıyacan...sebeb...GEOPOLİTİC.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

wisewell *****süne...

yukarıdaki yazımı oku...moskovada slav gacı masaj işini bırak...turkiyeye dönmenin yollarını ara...dönemezsin zındıq...munafıq...fetva var...borsa eşrafından wisewell efendinin...KELLESİNİN OMUZLARI ÜSTÜNDE DURMASI….DİNEN CAİZ DEGİLDİR...deyu...bre zındıq.

Yorum

• wisewell
                        Aktif
                        • 30 Nisan 2014
                        • 246

wisewell *****süne...

yukarıdaki yazımı oku...moskovada slav gacı masaj işini bırak...turkiyeye dönmenin yollarını ara...dönemezsin zındıq...munafıq...fetva var...borsa eşrafından wisewell efendinin...KELLESİNİN OMUZLARI ÜSTÜNDE DURMASI….DİNEN CAİZ DEGİLDİR...deyu...bre zındıq.
                        bu fetvanin ne 4 kitapta ne kutibi sitte de dayanagi yoktur,,,,,agam bizi kiskaniyi

Yorum

• smartinvestor
                          Tecrübeli
                          • 29 Kasım 2015
                          • 901

Bir de halkbank davasındaki gelişmeler, geride kalmış xbank ı ve dolayısıyla endeksi uçurmaz mı yakın vadede?
                          Bu anlamda vade sonu bunu kullanıp shortları iyice sıkıştırmak ister kanımca? 119 zor gibi bu geopoliticte.

Yorum

• wisewell
                            Aktif
                            • 30 Nisan 2014
                            • 246

trump halkbank davasinin savcisini gorevden almis,,,,,bizim joleli bunu haziran kontratini banka endeksi ile fiseklemek icin kullanacaktir agam

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı
                              allegoric dedik opportunity cost dedik...ama gel gorki haziran kontratinin son haftasinda nepacagiz agam dan isik alamadik agam bu siralar rahmetli demirel ekolu gibi
                              bak yazıyorum....1000 yerine 10 la oynuyorum...cok az...piyasayı takip etmek üçün...

500 000 ACIK POZİZYON VAR...bunun 250 000 i short...250 000 i long….

SHORTCU KALDIMI PİYASADA....kalmadı...öyleyse 250 000 longu biçecek...

buna OPPORTUNITY COST denir....diyelim biçmedi...zararı alıcan...kimi biçerse biçtiği yerde 250 000 kontrat biçiliyor....

aman beni biçmesin...

anan güzel mi senin derler....

burada...ölüm kol gezer....ve NORMALDİR....

Yorum

• wisewell
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2014
                                • 246

bak yazıyorum....1000 yerine 10 la oynuyorum...cok az...piyasayı takip etmek üçün...

500 000 ACIK POZİZYON VAR...bunun 250 000 i short...250 000 i long….

SHORTCU KALDIMI PİYASADA....kalmadı...öyleyse 250 000 longu biçecek...

buna OPPORTUNITY COST denir....diyelim biçmedi...zararı alıcan...kimi biçerse biçtiği yerde 250 000 kontrat biçiliyor....

aman beni biçmesin...

anan güzel mi senin derler....

burada...ölüm kol gezer....ve NORMALDİR....
                                bah simdi bilale anlatir gibi anlattin bizde anladik azicikgeldik realty e halk bank ivir zivir haberi shortcu bicmek icin bahane gibi duruyor

Yorum

Working...
                                X

Debug Information