Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    agam grafik 15 dk lik periyot,,,,,,,hangi period da takip edecez
    15 dakkalıgı...BUNUNLA MESAJ VERİLİR...kime...piyasayı yapana...ve onu izliyenlere…

bunu görürler....ve derlerki….

haaaaaa kafamızın estigi gibi iş yaparsak....BU DİNAZORLAR GELİR....ve uslu çocuk olurlar...cok para kaybettiler...

ADA FORNASYONLARI...5 SAATLİKTE OLUSTUMU....YUZDE 20 DÜŞÜŞ GELECEK DEMEKTİR....piyasa yapıcının gücü tükendi demektir....ZINDIQ....MUNAFIK...vede DİNSİZ.

5 SAATLİKTE...SUPLY VE DEMAND dengesi oluşur...bu denge kararlımı kararsızmı...onu görürsün....KARARSIZ DENGEDE...derhal...ada fornasyonları gelir...bu ise...piyasa yapıcı...TÜKENMİŞ DEMEKTİR.

yani gırtlağına kadar mala gömülmüş...nakitte sıkıntısı var...DINAZOR bunu gördümü gelir...yüzde 20 göçertir.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ens
      Yeni Üye
      • 01 Ekim 2019
      • 19

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      öğrenin diye veriyorum....OPPOTUNITY COST....ve....ADA FORMASYONLARI....

bu fornasyonları...DİNAZORLAR YARATIR...temamen TEMEL ANALİZ vade ile ilgilidir...inceleyin...DOW JONES bu...IHLAS değil.

Sayın Kuzu,
      Bu grafik de ADA nerede Yarım ADA nerede ben göremim..Renk körü değil Graf körüyüm galiba..

Yorum

• wisewell
        Aktif
        • 30 Nisan 2014
        • 246

15 dakkalıgı...BUNUNLA MESAJ VERİLİR...kime...piyasayı yapana...ve onu izliyenlere…

bunu görürler....ve derlerki….

haaaaaa kafamızın estigi gibi iş yaparsak....BU DİNAZORLAR GELİR....ve uslu çocuk olurlar...cok para kaybettiler...

ADA FORNASYONLARI...5 SAATLİKTE OLUSTUMU....YUZDE 20 DÜŞÜŞ GELECEK DEMEKTİR....piyasa yapıcının gücü tükendi demektir....ZINDIQ....MUNAFIK...vede DİNSİZ.

agam bi dur 15 dakikakliktan gectik 5 saatlige,,,,,bilgi manyagi ettin,,,,,,3 gr aklimiz var oda getti kaldik nacar

Yorum

• wisewell
          Aktif
          • 30 Nisan 2014
          • 246

ens Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Sayın Kuzu,
          Bu grafik de ADA nerede Yarım ADA nerede ben göremim..Renk körü değil Graf körüyüm galiba..
          cok sukur bir ben degilmisim dagilan,,,ens ile artik bilgi kardesi oldum ben eger oda kabul ederse

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

ens Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Sayın Kuzu,
            işaretledim....buna bak...iki ada var...birbirinden kopuk....fekaaat...adalar matematikte öğrendiğiniz VIEN diagramı içinde....bu oluştumu...DİNAZOR CEKİLDİ DEMEKTİR....EMME....ADALAR...biri üstte öbürü altta ve VIEN dışıysa...DINAZOR TÜM GÜCÜYLE FURUYOR DEMEKTİR....bu grafta çekilmiş görünüyor...

işaretledim buna bak şimdi.buyuk daire VIEN DIAGRAMI.

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

BUDA 5 SAATLİK....İKİ ADA VAR....KARARSIZ DENGEDE....

PİYASA YAPICI GÜCÜNÜ GÖSTERİP ÜSTTE Bİ ADA YAPIP...vıen diagramı yaratırsa...yüzde 10 yukarı...değilse yüzde 20 asagı…

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

BİRAZ....SUPLY AND DEMAND anlattım....bunnar hekiki TEKNİK ANALİZLERDİR....

sevgilerimle....güzel dostlarım....

Yorum

• wisewell
                  Aktif
                  • 30 Nisan 2014
                  • 246

BİRAZ....SUPLY AND DEMAND anlattım....bunnar hekiki TEKNİK ANALİZLERDİR....
                  ben adıma diyorum.....süper anladım.....teho teho sen durda ben ölem

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    ben adıma diyorum.....süper anladım.....teho teho sen durda ben ölem
                    bu anlattıklarım...SERBEST PİYASALAR ÜÇÜNDÜR...TURKİYE ÜÇÜN DEGİLDİR...karıştırmayın sakın...o ayrı...KONTROL ALTINDA...SERBEST PİYASA YOK.

ORADA....1000 le oynuyordu isem...şimdi 10 la oynuyorum...piyasadan kopmuyayım diye...yani...anlımda...ENAYI YAZMIYOR...iki tene TOSUNCUK gelsin beni soysun...internetten inek satsın....ha ha ha

Yorum

• wisewell
                      Aktif
                      • 30 Nisan 2014
                      • 246

bu anlattıklarım...SERBEST PİYASALAR ÜÇÜNDÜR...TURKİYE ÜÇÜN DEGİLDİR...karıştırmayın sakın...o ayrı...KONTROL ALTINDA...SERBEST PİYASA YOK.
                      agam saka bir yana bu acikladiklarinin tr de yeri yoktur bunlari bilen uygulamaya calisan hic yoktur,,,,,bizde joleli endexi var damat indikatoru var herseyden once malumun resi ortalamalari var

CİFTLİK BANK işte....TOSUNCUKLAR....1000 LE Mİ OYNUYORDUN...10 a indir...bele devam ederlerse sıfıra indir...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

AL....SERBEST PİYASA...BAK...PİYASA YAPICI...ikinci adayı koruyamıyor...DİNAZOR CAKIYOR....

SABAH YUZDE 3 YUKARI YAPTI...geldi çaktılar...tutamıyor....gırnızıya geçti...

yarında biz TEKRAR devreye gireceğiz...eger tutamazsa....

Yorum

• wisewell
                          Aktif
                          • 30 Nisan 2014
                          • 246

ORADA....1000 le oynuyordu isem...şimdi 10 la oynuyorum...piyasadan kopmuyayım diye...yani...anlımda...ENAYI YAZMIYOR...iki tene TOSUNCUK gelsin beni soysun...internetten inek satsın....ha ha ha
                          Bugün Vakıfbank Genel Kurulu vardı. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı eski Milli Güreşçi Hamza Yerlikaya Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi seçilmiş. Hayırlı olsun!agam sen daha iyi biliyon bu topraklarin insanisin,,,,,,al bizim demand ve supply endex

Yorum

• wisewell
                            Aktif
                            • 30 Nisan 2014
                            • 246

AL....SERBEST PİYASA...BAK...PİYASA YAPICI...ikinci adayı koruyamıyor...DİNAZOR CAKIYOR....

SABAH YUZDE 3 YUKARI YAPTI...geldi çaktılar...tutamıyor....gırnızıya geçti...

bizim varlik fonunun tosuncuklari islem hacminden prim de aldiklari icin her kademe 5 bin 10 bin kontrat isleme devam etsinler,,,,,ah almadiklari bir bist kalmisti oda tamamlandi cok sukur

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

BUNDAN SONRA...dow dışında yazmıyacagım...bizim borsa için yazacak bişey yok...çünki borsa yok...

Yorum

• wisewell
                                Aktif
                                • 30 Nisan 2014
                                • 246

BUNDAN SONRA...dow dışında yazmıyacagım...bizim borsa için yazacak bişey yok...çünki borsa yok...
                                sen yinede yaz agam .....marabalarina senden baska esyanin gercegini gosteren analizci yok......harbi diyorum bak

Yorum

Working...
                                X

Debug Information