Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sagol agam o zaman parayi yiyek bizde[ATTACH=CONFIG]1174[/ATTACH]
ula gavat...dün sene ne dedim...FED i ikecegiz dedim....DOW yıkıldı ula...karımız gani....
gregory….urus broker....oligarg paraları ile...DAX ı ikiyor...alaman gacı….urus tarragına bayılıyorum diyor...sok gelsin diye inliyor....ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
gregoriye deki ulen gregori..."ahuyeli" aynen bole de
derim...lem o gavat bi SİMULASYON yapmış...1929 ESASLI....temmuzda tek günde DOW yüzde 20 yıkılıyor....
başrolde BUFFET....robotik programları aktive ediyor...cin gibi pezeveng….
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
DOW u pazartesi 27 500 den shortlamıstık….26 050 ye indi....yüzde 5.5 kar....aldık.
neden aldık....OPPURTUNITY COST oyun tarzımız icabı....SAKIN YAKALANMA....AL VE TUY...TEKRAR CAK TEPKİDE....
diğer bi deyişle faizler negatif...ve üç günde yüzde 5.5 kar...DAS ATTINDA KOLUN MU YORULDU...OPPORTUNITY COST un turkcesidir.
Bizim piyasada 98K dan beri şortdasın...Taa o zaman ilk hedef 92 dediydin..
Sarı gacıyı da 1740 dan şortladım diyon şuan 1750...
onları zararına kapattım diye yazdım....okumamışsın....geriye git bulursun...MAKAS KULLANARAK KAR FİLAN VERMİYOR....vade sonu yaklaşmadıkça VIOP 30 oynamayın diyede yazmıştım...şimd, vade sonuna 19 gün var...elimden kurtulamaz...MAKAS YAPAMAZ.
sarı gacıyı dün shortladım 1740 den....hedefi 1475....bekle gör dayan....
BAK TÜM DÜNYA YIKILDI...DOW DA 25 000 İ YAKTI...bizimde yüzde 3 düşüp 103 000 de olmamız lazımdı...
düşüyor mu....
hayır...
eee bu nasıl piyasadır...KONTROLLU PİYASA...bunda OPPURTUNITY COST oyun tarzı dışı hiçbir tarz çalışmaz...129 dan shortladım….126 da...123 de olmalıydı...
ne zaman olacak...o pozizyonunu ayarladığı zaman....bekliyecen dayan....
DİYELİM DİRENDİ....BENİM GİBİLER BU PİYASADA Bİ DAHA OYNAMAZ...bu gaddin basit.
verdiği görüntü su...yarın yüzde 3 eksi açacak....bugün milleti mala kilitli tuttu.
kendisinin durumu cok kötü....herkes long...herkese longu veren kendisi ise short...mötünü 119 000 da kurtarır...OPPORTUNITY COST bu....yani kontrollü bu piyasayı kontrol edenin karı nerede...bunu hesaplıyorsun...bunun adı OPPORTUNITY COST tur....o mötünü kurtarırken sen ona geçiriyorsun...DOW DA GECİRDİM...sıra bunda.
o mötünü….119 000 de kurtarıyor....HESAP BU DAYAN.
ALTINDA İSE....herkez long….longu herkese veren o...yukarı gitse kazık mötünde...kendisi short...asagı 1475 e inip...mötünü kurtaracak....OPPORTUNITY COST bu....ne...adamın mötü.
negatif faizde ALTIN ın feyzaya gideceğini simitçi bilem biliyor...VE SİMİTCİ LONG...ona longu veren kim...piyasayı kontrol eden....ona longu verdimi...kendisi short.
burada...DİNAZOR GELİR...kol kesmeyi göze alır ve adamın mötüne oynar...bende onu yaptım dayan....altın 3600 diyen benim 2008 de...sonra herkez onu kullandı....
verdiği görüntü su...yarın yüzde 3 eksi açacak....bugün milleti mala kilitli tuttu.
kendisinin durumu cok kötü....herkes long...herkese longu veren kendisi ise short...mötünü 119 000 da kurtarır...OPPORTUNITY COST bu....yani kontrollü bu piyasayı kontrol edenin karı nerede...bunu hesaplıyorsun...bunun adı OPPORTUNITY COST tur....o mötünü kurtarırken sen ona geçiriyorsun...DOW DA GECİRDİM...sıra bunda.
o mötünü….119 000 de kurtarıyor....HESAP BU DAYAN.
agam bizimle egleniy yine aldin milletin aklini basindan..........ama ben agami seviyim
agam bizimle egleniy yine aldin milletin aklini basindan..........ama ben agami seviyim
ha ha ha....lem gregory dax ı göçertti 12 000 altına bastı....oda karı aldı ve cıktı...OPPORTUNITY bitti.
dayanım....unutma....FED hiçbirseyde verdiği parayla BALONA izin vermez...görevi bu.
Yorum