smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
hissenete gitsem kuzu nicki ile giderim.....kuzu cezalı degilki…..
neyse bi bakiyim ne olmuş dedim......baktım....ana oda ne....taaa platodata daha sonra matriks forumda ki.....hepimizin hocası.….KARİZMACELAL agebeyimiz teşrif etmiş hissenete…..
bizim ayhan…..bu kesin kuzu....yazı tarzı o.....
diğerleri hayır değil....demişler....bu onun taklidi demişler.....
ayhanım gıt aklıyla......kuzu taklid edilemez bi adamdır.....kimse onu taklid edemez....deyince....KAVGA CIKMIŞ......bi ölü.....10 agır yaralı.....ayhanımın kaburga kemikleri komple kırık yatıyor.....
halbuki negeregi var....ister kuzu olsun....ister olmasın....KUZU NİYE BU KADAR BÖYYÜK Bİ ADAM YAAA.....
niye kuzuyu gözünüzde bu kadar büyütüyorsunuz yaaa…..oda bi insan ula.....
GARİZMACELALİ eskilerden herkez tanır....hepimizin hocasıdır....niye sen kuzusun diye ona hakkeret ettiniz....o kuzudan en az 10 kat bilgili.....
bana niye tilifon etmedin ayhanım….ben sana derdim....senin fareden eccik gelişmişi küçük beynin bele derin işlerden ne anlar.....yazık degilmi kaburga kemiklerine gavat….yönetici nickli MEDEK mi mıdık mı....oda gelmiş....geyik beyniyle geyik yapmış.....
öğrenemedim.....1 ölü var demişlerdi.....o guneysu ise.....yazık....murad almadan gitti gavat…..öteki tarafta GEYİKÇİLER insallah bunu gene yönetici yaparlar....
yawww….benim reklamımı yapın diye kuruş harcamıyorum.....bu gıt beyinliler....reklamımı yapa yapa telef olacaklar.....NE BÜYÜK Bİ İNSANMIŞIM BEN YAWW....dedim ve dashaklarımı avuçladım....bunlar işte kıskanılanlar....ha ha ha

Yorum