Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlginç, burayı bırakıp oraya niye gitti ki.
    Aynı nickle mi yazıyor?

Papazın köyde mi yazıyor?

Göremedim de...

Buraya devam eder umarım.
    karaiplerde tekne turundayım diye yazdımya ula.....

hissenete gitsem kuzu nicki ile giderim.....kuzu cezalı degilki…..

neyse bi bakiyim ne olmuş dedim......baktım....ana oda ne....taaa platodata daha sonra matriks forumda ki.....hepimizin hocası.….KARİZMACELAL agebeyimiz teşrif etmiş hissenete…..

bizim ayhan…..bu kesin kuzu....yazı tarzı o.....

diğerleri hayır değil....demişler....bu onun taklidi demişler.....

ayhanım gıt aklıyla......kuzu taklid edilemez bi adamdır.....kimse onu taklid edemez....deyince....KAVGA CIKMIŞ......bi ölü.....10 agır yaralı.....ayhanımın kaburga kemikleri komple kırık yatıyor.....

halbuki negeregi var....ister kuzu olsun....ister olmasın....KUZU NİYE BU KADAR BÖYYÜK Bİ ADAM YAAA.....

niye kuzuyu gözünüzde bu kadar büyütüyorsunuz yaaa…..oda bi insan ula.....

GARİZMACELALİ eskilerden herkez tanır....hepimizin hocasıdır....niye sen kuzusun diye ona hakkeret ettiniz....o kuzudan en az 10 kat bilgili.....

bana niye tilifon etmedin ayhanım….ben sana derdim....senin fareden eccik gelişmişi küçük beynin bele derin işlerden ne anlar.....yazık degilmi kaburga kemiklerine gavat….yönetici nickli MEDEK mi mıdık mı....oda gelmiş....geyik beyniyle geyik yapmış.....

öğrenemedim.....1 ölü var demişlerdi.....o guneysu ise.....yazık....murad almadan gitti gavat…..öteki tarafta GEYİKÇİLER insallah bunu gene yönetici yaparlar....

yawww….benim reklamımı yapın diye kuruş harcamıyorum.....bu gıt beyinliler....reklamımı yapa yapa telef olacaklar.....NE BÜYÜK Bİ İNSANMIŞIM BEN YAWW....dedim ve dashaklarımı avuçladım....bunlar işte kıskanılanlar....ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wisewell
      Aktif
      • 30 Nisan 2014
      • 246

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      karaiplerde tekne turundayım diye yazdımya ula.....

hissenete gitsem kuzu nicki ile giderim.....kuzu cezalı degilki…..

neyse bi bakiyim ne olmuş dedim......baktım....ana oda ne....taaa platodata daha sonra matriks forumda ki.....hepimizin hocası.….KARİZMACELAL agebeyimiz teşrif etmiş hissenete…..

bizim ayhan…..bu kesin kuzu....yazı tarzı o.....

diğerleri hayır değil....demişler....bu onun taklidi demişler.....

ayhanım gıt aklıyla......kuzu taklid edilemez bi adamdır.....kimse onu taklid edemez....deyince....KAVGA CIKMIŞ......bi ölü.....10 agır yaralı.....ayhanımın kaburga kemikleri komple kırık yatıyor.....

halbuki negeregi var....ister kuzu olsun....ister olmasın....KUZU NİYE BU KADAR BÖYYÜK Bİ ADAM YAAA.....

niye kuzuyu gözünüzde bu kadar büyütüyorsunuz yaaa…..oda bi insan ula.....

GARİZMACELALİ eskilerden herkez tanır....hepimizin hocasıdır....niye sen kuzusun diye ona hakkeret ettiniz....o kuzudan en az 10 kat bilgili.....

bana niye tilifon etmedin ayhanım….ben sana derdim....senin fareden eccik gelişmişi küçük beynin bele derin işlerden ne anlar.....yazık degilmi kaburga kemiklerine gavat….yönetici nickli MEDEK mi mıdık mı....oda gelmiş....geyik beyniyle geyik yapmış.....

öğrenemedim.....1 ölü var demişlerdi.....o guneysu ise.....yazık....murad almadan gitti gavat…..öteki tarafta GEYİKÇİLER insallah bunu gene yönetici yaparlar....

yawww….benim reklamımı yapın diye kuruş harcamıyorum.....bu gıt beyinliler....reklamımı yapa yapa telef olacaklar.....NE BÜYÜK Bİ İNSANMIŞIM BEN YAWW....dedim ve dashaklarımı avuçladım....bunlar işte kıskanılanlar....ha ha ha
      vay arkadas gitti firtina geldi boran

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        vay arkadas gitti firtina geldi boran
        ula tatildeyim.....adım forumlarda dalga dalga dalgalanıyor olmuş.....birisi....kuzuuuuu bu dedimi.……...sel olmuş oraya akmışlar.....işlerini güçlerini bırakmışlar....mallarını mülklerini satmışlar....hazreti MEHDİ gelmiş sanki.....haber alamadım....kavgada öldüren guneysu mu ecep…..daha karpuz kesecektik.....GEBERİP GİTMİŞ GAVAT YAAAAA.….

SEBEB.....

bu kuzudur.....yogggg bu kuzu değildir....diye diye birbirini doğramışlar gavatlar….ha ha ha
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wisewell
          Aktif
          • 30 Nisan 2014
          • 246

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          ula tatildeyim.....adım forumlarda dalga dalga dalgalanıyor olmuş.....birisi....kuzuuuuu bu dedimi.……...sel olmuş oraya akmışlar.....işlerini güçlerini bırakmışlar....mallarını mülklerini satmışlar....hazreti MEHDİ gelmiş sanki.....haber alamadım....kavgada öldüren guneysu mu ecep…..daha karpuz kesecektik.....GEBERİP GİTMİŞ GAVAT YAAAAA.….

SEBEB.....

bu kuzudur.....yogggg bu kuzu değildir....diye diye birbirini doğramışlar gavatlar….ha ha ha
          eee yoklugunda forum kapandi agil kapisi acildi kuzular meee meee diye yoryeksan oldu,,,endeks uctu getti

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

ayhanım geldin mi....bu yazılarımı götür oraya as.....usaglar TELEF olmasınlar....o MEDEG MI MIDIG mı....nickli oglanada söyle sakin olsun biraz.....karizmacelal ağabeyimin aklının on milyonda biri olmuyan cüce aklıyla....FİLLERİN TEPİŞTİGİ ORTALIKTA GEZİNMESİN.....ayak altında kalır EZİLİR YAZIK.....

boyunuzdan böyyük işlerle uğraşıp....TELEF OLMAYIN YAWRİLERİM.....ha ha ha....

hayatla barışık olun.....hayatla dalga geçerek yasayın....Bu dünyaya bi kere geliyorsunuz ulen…AKILLI OLUN.....DÖVÜŞMEYİN.....yaşamınızda sevmeyi ve sevilmeyi esas alın.....

sevgiler......

Yorum

• hayalım
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 822

Yavv ben tanimam karizmali karizmasiz kemali, cemali, ama bizim sevimli guzuyu. Yaz guzum yaz firsat buldukca yaz forumlar inlesin okuyabilmek icin sira gozlesin.

Yorum

• smartinvestor
                Tecrübeli
                • 29 Kasım 2015
                • 901

Emmim hoş gelmişsen.

Tatilde olduğunu biliyorduk, nasıl oralar, keyfin sağlığın yerinde umarım.

Emmi bu skender ne yapıyor böyle doymadı shortları yatırmaya, sıra yenileri yatırmaya ne zaman gelecek.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Emmim hoş gelmişsen.

Tatilde olduğunu biliyorduk, nasıl oralar, keyfin sağlığın yerinde umarım.

Emmi bu skender ne yapıyor böyle doymadı shortları yatırmaya, sıra yenileri yatırmaya ne zaman gelecek.
                  ORİJİNAL GÜNAH......

bu olmasa idi….ÖLÜM OLMUYACAKTI.....KÖTÜ İNSANLAR OLMUYACAKTI ayhan 53 ve gibileri....

ama bu oldu....ADAM İLE HEVVA....bu orginal günahı işledi.....

KATOLİK KİLİSENİN TEORİSYENİ....st. agustine…..bu orijinal günahın....adam ın spermlerinden....TOHUMLARINDAN....insandan insana geçerek günümüze kadar geldiğini.....ve doğan cocugu….BAPTİST EDEREK....suya gömüp çıkararak....cocugu bu orijinal günahtan temizlediğini söyleyerek baptizm sarttır demiştir....

ve demiştirki…..aslında kadının sucu yoktur....kadın tarladır....tohumu hangi tarlaya atarsan o tarladan tohumun sahibi yeniden doğar.....

tohumun sahibi ADAM da....hem iyi özellikler hemde kötü özellikler vardır....iyi insanlar bu tohumun iyi özelliklerinden olmuştur.....kötü insanlarda....bu tohumun kötü özelliklerinden olmuştur diyerek....TARLAYI...yani anneyi temiz kılarken.....tohumun sahibi babayı suçlu görmüştür....

bu yüzdende....bugün borsalardaki bu garip hareketleri yapanlar....onlara paralarını leylaya basarak yardım edenler....aslında.....bu ORİGİNAL GÜNAHIN ürünleridir....böyle anlarda paranı borsada tutmuyacan.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

KADER.....ve orijinal GÜNAH ilişkisi....

hiçbir insan....tanrıya dilekçe yazmaz....ne olur beni yarat diye....

tanrı kendi karar verir ve onu yaratır....yaratırken.....alnına KADERİNİ yazar.....

bu kader her dinde farklı anlatılır....PROTESTANLARDA ….bu dünyada zengin olmuş tüm insanlar iyi insanlardır....fakirler ise cok kötü insanlardır....ayhan 53 gibi....ac ve susuz olmaları KUDUZ İT gibi davranmasını sağlar....bunlar cehennemliktir.....zenginlerise cennetliktir der CALVİN....papaz....işte bu düşünce KAPİTALİZM VE EMPERYALİZM in dogmasına sebeb olmuştur.....ZENGİNLİK.....CENNETİN ANAHTARIDIR....

ÖTE YANDAN....islamda….KADER ise farklı tanımlanmıştır....boşuna çalışma....hiç ugrasma bir yere varamazsın alnında yazılan ne ise o olacaksın demiş....bu ise....İSLAM ÜLKELERİNİN SÖMÜRGE OLMASINI SAGLAMIŞ....ve hala sağlamaktadır...

gerçekte ise....ORJİNAL GÜNAH YOKTUR....BİR GURUP İNSANIN DİGER Bİ GURUP İNSANI KULLANIP BELEŞE YASAMALARI VARDIR....bunda ise KADER esastır....bu yüzden zenginler....camiye...kiliseye...havraya gitmezler....ama cok sayıda bunlardan yapılmasına PARA BAGISLARLAR....ki halkı uyutup soysunlar....bu ORJİNAL GÜNAHTIR.

misal....AYASOFYA cami yapıldı....büyük sevinç var....sanki AYASOFYA dolar basacak....ve ekonomi düzelecek....aç ve perişan halkım....KURTULACAK....bu İSLAMİ KADERDİR.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

ÖTE YANDAN.....CORONA VERUSTA....bir canlıdır....ve gözle görülmez....

oda beni yarat diye....tanrıya DİLEKÇE vermemiştir....

ve tanrı onu karar verip yaratmıştır....alnına bi KADER yazmıştır....bu kaderle....AMRİKİ HALKININ 7 TRİLLİON DOLARI....cennetin anahtarlarını elinde tutan ZENGİNLERE bi anda aktarılmıştır....bu verus olmasa idi bu yapılamazdı.....halk isyan ederdi....işte bu....KADER VE ORJİNAL GÜNAHTIR.

bu 7 trillionla oynatılan borsalara para sokmak ise....AHMAKLIKTIR....SOYULMAYA ADAY OLMAKTIR.

İŞTE.....KARİZMACELAL ağabeyim....o tarlaya gidip spermlerini bu nedenle akıtmıştır....ve tarladaki kötü yaradılmış insanlar birbirlerini TELEF ETMİŞLER....hazreti MEHDİ geldi sanmışlardır....DECCALİN BU ORDUSU....iyi insanların cogalması ile yenilecektir tabiii….

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

buda benim 5 karttan biri....82 000 ye iner inmez aldım....üç hafta bekledim yüzde 20 karla sattım....8.20 den....ben sattım paramı faize kodum....aradan 3.5 ay geçti.....bu kaart 7.90 da....benim satıgım yerde değil ALTINDA...

İŞTE BU…….ORJİNAL GÜNAHTIR....

Yorum

• Misafir

,

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

buda TUPRASIM....

82 000 E İNDİ ALDIM....3 hafta sonra sattım....3.5 ay geçti....bir daha üçüncü hafta zirvesine çıkamadı....

efenim BIMAS uçtu.....bana ne ondan yaw….ben badem yemiyorum.....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ne dedim.....temmuz 20 yi bekleyin.....çıkmazsa temmuz 25 de çökeriz dedim.....

dedim mi....demedim mi....DEDİM.....BEKLİYORUM PARALAR HAZIR....ÇÖKTÜLERMİ BU 5 KAARDA DALACAGIM.....YENİDEN.

başka türlü dalmam....ben AHMAKMIYIM ki....paramı gaptırayım.

gidin bizim bulut 53 ü okuyun...yeni nicki sindoma 53 galiba....bu laz….BADEMSPORUN KOCU...FATİH TERİMİ...

buda bana saldırırdı....kuzuya saldırmak modası olduğu üçün....baggg ona kızmıyorum....tersine övüyorum...İYİ KOÇ DİYORUM.

kin yok....düşmanlık yok....BİLGİLİ İNSANA DEGER VERMEK VAR SERİMDE.

Yorum

• Misafir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information