Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Haritadaki 2 nolu yer,dün gece operasyon yapılan bölge.
Haritadaki 1 nolu yer, Türk lirasının kullanılmaya başlandığı Suriye'nin kuzeyindeki bölge.
Bunun diğer bacağı Libya olacak.
Bu operasyonlar tamamen ekonomik sebeplerle yapılıyor.
Terörü tamamen bitirmek ve haritadaki bölgelerin kontrolümüze geçmesi yani Misaki milli sınırlarımıza kavuşmamız.
Libya'yı da eklersek Doğu Akdeniz hakimiyetimize geçecek,buradaki petrol,doğal gaz gibi ürünlerden pay alabileceğiz.
Yukarıdaki aşamaları kazasız belasız başarabilirsek sırada Mısır'ı ikna etmek var,zaten İsrail ile aramız bu aralar iyi.
Ermenistan,,,Azarbeycan ve Türkiye arasında sıkışmış,insanlar yoksulluk içinde yaşıyorlar.
Geriye ne kaldı ?Yunanın işgal ettiği adalar,bu adaları en sona bırakıyoruz.''Yolumuz uzun ve çetindir''
Ben yakın ve uzun vadede yukarıdaki şartlara göre pozisyon alıyorum.
YTD
MSB: "Pençe-Kaplan Operasyonu başladı. Kahraman Komandolarımız Haftanin'de" -AA
MSB: "Hava Kuvvetleri, ATAK helikopterleri, İHA ve SİHA'larla desteklenen komandolarımız hava hücum harekatıyla bölgeye intikal etmişlerdir." -AA
Kaynak : Anadolu Ajansı
__________________________________________________ ________________
Kalıcı olarak mı?temizlik operasyonu mu?
Bildiğimiz, Türk askeri şimdiye kadar girdiği yerden çıkmamıştır.Allah yar ve yardımcınız olsun.
Sevgili Kuzu, ısrarla ve inatla 76.000 noktasında ayrışıyoruz. Dün bu piyasa bir kez daha gösterdi ki kontrol tam olarak badem bıyıkların eline geçmiştir.2018 Ağustos ayından bugüne kadar 2 yıl süre ile yabancının tüm satışları en kötü şartlar altında dahi karşılanmış ve piyasa tam kontrol altına alınmıştır. Nasıl Trump için Dow 'un yıkılmaması esas ise bizde de durum aynıdır. Bırakın 76.000 artık 90.x00 bile mümkün görünmüyor. Bu adamlar Shortta kim varsa viop ta 10000 puanlık blok hareketler ile hesapları patlatacak. 105.000 - 115.000 - 125.000 yaptı. Şimdi sıra çok hızlı ilk hedef 135.000 - 145.000 hareketinde. Nacizane beklentim budur.
Kesinlikle ben de sizinle hemfikirim ve katılıyorum bu görüşünüze. Ekonomi haberlerine bile bist bugün bilmem kaçbin oldu algısıyla başlıyorlar. Daha önce de yazdığım gibi artık bu bademler gidene ya da duvara tam toslayıp ekonomi crash olana kadar ben iflah olmaz tam deli bir boğayım. Spotta yüzde 200 maldayım. Viop ilk önceliğim de hep long yönünde...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endeks ağırlığı oldukça yüksek olan bir başka kağıttaki yabancı yine yarı fiyatına TVF ye devrederek kaçtı..
Bu kağıttada kontrol TVF ye geçti..
Aylardır bas bas bağırıyoruz
Borsa = TVF..
1001 tane abidik işle ekonoiyi güzel göstermeye çalışan hükümet borsanın da kontrolünü ele geçirdi..
Sizce düşürür mü..??
Düşse de biraz sürünür mü öyle haftalarca?
TCELL de TVF nin değerleri arasına girdi..
Şimdi bu tcell 2 dolar hisse başından 2009 daki 8 dolar fiyatanına gider mi..
Tabi kide ..
Bu durumda TVF nin elindeki malların değerlenmesi ile yeni nakit oluşturulacak boşluk oluşturulur mu..
Tabikide..
Şöyle düşünün..
500.000 tl lik evim var..
Bu evin değeri 800.000 e çıktı..
Banka 400.000 kredi verirken şimdi 700.000 kredi verecek bana..
Karşılığı yok ama diye de ağlamayın sonra..
Bal gibi de var..
Bankalara si..ir çekilip
TVF ye yukarıdan bir kararname ile bankalar üzerinden kredi dağıtabilme yasası gelir mi..
Tabiki de neden olmasın..
Varlık değerlerini GERÇEK değerlerine getiriyoruz diye hisseler sürülebilir mi yukarı..
Tabiki neden olmasın..
Hem böylece çok ucuz kredi için alan açılır
Hem zaten çoşan ekonomi borsada yankı bulmuş olur övünülür bu durum ile..
Hem ucuz kredi yüzde 10 verim bile verse ekonomi bir daha şahlanır!!
Turbo döneme girmiş olabiliriz..
Turbo nedir ne değildir..Araştırın ne demek istediğimi anlayacaksınız..
Enteresan olan, buradaki finansal okur yazarların dün geceki paylaşımlarımı siyasi ve ideolojik yorumlaması,ekonomik sebeplerini anlayamamış olmaları.
sn KUZU mutlaka anlamıştır.
Türkiye'nin Libya'da petrol keşfi
Türkiye'den gerçekleştirilen üst düzey ziyaretle bir kez daha gözlerin çevrildiği Libya'da, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın toplam 11 sahada arama ve üretim çalışması yaptığı 7 sahada petrol bulduğu ortaya çıktı.
Çavuşoğlu, Erdoğan-Trump arasında Libya konusunda olumlu bir yaklaşım olduğunu, ABD ile Libya'da ortak çalışma konusunda talimat aldıklarını söyledi. -AA
Sevgili Kuzu, ısrarla ve inatla 76.000 noktasında ayrışıyoruz. Dün bu piyasa bir kez daha gösterdi ki kontrol tam olarak badem bıyıkların eline geçmiştir.2018 Ağustos ayından bugüne kadar 2 yıl süre ile yabancının tüm satışları en kötü şartlar altında dahi karşılanmış ve piyasa tam kontrol altına alınmıştır. Nasıl Trump için Dow 'un yıkılmaması esas ise bizde de durum aynıdır. Bırakın 76.000 artık 90.x00 bile mümkün görünmüyor. Bu adamlar Shortta kim varsa viop ta 10000 puanlık blok hareketler ile hesapları patlatacak. 105.000 - 115.000 - 125.000 yaptı. Şimdi sıra çok hızlı ilk hedef 135.000 - 145.000 hareketinde. Nacizane beklentim budur.
Şimdi gece seansını da kullanarak short katliamına devam ediyor edecek. Vade kapanışına kadar ilk hedef olan 135.000 yürüyor. Yukarıda yazmıştım. Mazotu yeni gelen shortlar olacak. Kendisi pozunu yeterince ayarlayınca belki sağlam bir düzeltme yapabilir. O da ancak 106.000 (endeks) kadar. Resmin bütünü hala shortta inat etme long ol diyor. Sadece dünden bugüne 5000 puan bıraktı Longda. Daha ne olsun?
hadi biz neyse de değerli admin simurg da defalarca belirtti.. gidin arkadaş açın topiğinizi oraya yazın..sağda solda twitter da her okuduğunuzu burya kopi peyst yapmayın.. rica ediyorum
Türkiye'den gerçekleştirilen üst düzey ziyaretle bir kez daha gözlerin çevrildiği Libya'da, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın toplam 11 sahada arama ve üretim çalışması yaptığı 7 sahada petrol bulduğu ortaya çıktı.
hadi biz neyse de değerli admin simurgda defalarca belirtti.. gidin arkadaş açın topiğinizi oraya yazın..sağda solda twitter da her okuduğunuzu burya kopi peyst yapmayın.. rica ediyorum
Üyeliğimi iptal etmenizi rica ediyorum.
Etmeseniz de ben yazmayacağım.
Yorum