Emmin gelinceye kadar sikilmayasaniz diye yapiyoz. Sen "" veryete "" ne bilirmisin? Istersen bi arastir.
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu agam buraya eller havayahayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmin gelinceye kadar sikilmayasaniz diye yapiyoz. Sen "" veryete "" ne bilirmisin? Istersen bi arastir.
Yorum
-
Topiği amacı dışında kullanmayın lütfen. Siyasi ve ideolojik yazılar,haberler ve fikirler için en alt bölümlerde başlıklar mevcut.Lütfen o bölümleri kullanın.
Yorum
-
-
iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIraktaki terör örgütlerine yönelik Pençe-Kartal Operasyonu başladı.
Gücünüze kuvvet!Şehitlerimizin kanı yerde asla kalmasın!
Turkey has launched Operation Claw-Eagle against terrorists in northern Iraq, the Defense Ministry announced early Monday.
https://twitter.com/ALICINAR/status/1272330562901020674
2-Dün gece yarısı operasyon yapılan bölge.
Yorum
-

Haritadaki 2 nolu yer,dün gece operasyon yapılan bölge.
Haritadaki 1 nolu yer, Türk lirasının kullanılmaya başlandığı Suriye'nin kuzeyindeki bölge.
Bunun diğer bacağı Libya olacak.
Bu operasyonlar tamamen ekonomik sebeplerle yapılıyor.
Terörü tamamen bitirmek ve haritadaki bölgelerin kontrolümüze geçmesi yani Misaki milli sınırlarımıza kavuşmamız.
Libya'yı da eklersek Doğu Akdeniz hakimiyetimize geçecek,buradaki petrol,doğal gaz gibi ürünlerden pay alabileceğiz.
Yukarıdaki aşamaları kazasız belasız başarabilirsek sırada Mısır'ı ikna etmek var,zaten İsrail ile aramız bu aralar iyi.
Ermenistan,Azarbeycan ve Türkiye arasında sıkışmış,insanlar yoksulluk içinde yaşıyorlar.
Geriye ne kaldı ?Yunanın işgal ettiği adalar,bu adaları en sona bırakıyoruz.''Yolumuz uzun ve çetindir''
Ben yakın ve uzun vadede yukarıdaki şartlara göre pozisyon alıyorum.
YTD
Yorum
-
ABDde Gündem:
-Floyd Cinayeti sonrası Atlantada öldürülen Siyahi Brooks konuşuluyor
-Polis reformu/Protestolar
-Covid-19 belli eyaletlerde artışta
-$2 Trilyon yeni eko destek paketi olabilir
-ABD-Çin gerilimi/3 Uçak Gemisi Pasifikte-Çin kaygılı
-Trump,Yaşlı grupla toplantı
Yorum
-
Serengeti düzlüklerinde erkek aslan sırtlanı gördüğünde hırsla atılıyor ve boynunu kırmadan da sakinleşemiyor..iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaritadaki 2 nolu yer,dün gece operasyon yapılan bölge..
O fetihleri yapacaksan düşmanının boynunu kıracak bu hırs sende de olmalı, var mı? Hayır..
Sen Apo'yu PKK'lıları yakaladığında vince takıp göğe çektin mi? Hayır..
İktidarın PKK'yı seçime soktu mu ? Evet..
Muhalefetin PKK meclisde kalsın diyor mu? Evet..
Atatürk'ün etnik ayaklanmaları derhal ve acımasızca ezdiği o zihniyet sende var mı? yok..
Sen bu zihniyetle fetih falan yapamazsın elindeki toprağı kaptırma yeter..Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..
Yorum
-
Sevgili Kuzu, ısrarla ve inatla 76.000 noktasında ayrışıyoruz. Dün bu piyasa bir kez daha gösterdi ki kontrol tam olarak badem bıyıkların eline geçmiştir.2018 Ağustos ayından bugüne kadar 2 yıl süre ile yabancının tüm satışları en kötü şartlar altında dahi karşılanmış ve piyasa tam kontrol altına alınmıştır. Nasıl Trump için Dow 'un yıkılmaması esas ise bizde de durum aynıdır. Bırakın 76.000 artık 90.x00 bile mümkün görünmüyor. Bu adamlar Shortta kim varsa viop ta 10000 puanlık blok hareketler ile hesapları patlatacak. 105.000 - 115.000 - 125.000 yaptı. Şimdi sıra çok hızlı ilk hedef 135.000 - 145.000 hareketinde. Nacizane beklentim budur.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBAA BAG GIZ....
bu topic ne diyor hedef 300 000 diyor....senin 136 000 den daha cok….
ne yaptı bu topiğin sahibi....82 000 de 5 kaart aşdı yüzde 20 cıktılarmı satarım dedi...SATTI...biri garan….ben aldım 3 hafta sonra sattım....8.20 den....3 ay gectı...kaart kac şimdi...8.16 da...benim sattığım yerin altında....
AYU PŞYASASINDAYIZ DEDİM....VE BU PİYASADA ACIMASIZ BOGA RALLİLERİ OLUR DEDİM....
neden....
millet 125 000 e kadar malda ve komple boga…..82 000 e inişte bu boğalar tükendi MALI verdi ayu oldular...biz ayular ise anında boga olduk....bu ralliyi biz eski ayular yaptık...boğalar değil...MAL ALDIM BEN...YUZDE 20 YAPTIM VE SATTIM...
ben bıst 30 da....ilk 10 kaartta oynarım...veya VIOP ta shortlarım...benim satıp cıktıgım kaartlar biryerlere gitmedi yataylar hala...
ben ise hammal değilim....niye bekliyim onlarda....CORONO bitmedi...heran ikinci dalga gelebilir....bunun bir OPPORTUNITY COST u var....neden ondan yararlanmıyayım….yan kaartlarla….yandaş şirketlerle yapılmış ralliden bana ne...ben onlarda hicbirzaman olmamki…
DALGALAR....DALGALARDIR PARA YAPAN....82 000 DEN BASLIYAN DALGA BİTTİ...benim kaartlarda yüzde 20 de...yandaş ve yan kaartlarda yüzde 100 ve hatta yüzde 400 de var...çıkışla bitti...
bir düzeltme dalgası gelmesi lazım...76 000 e....
Yorum
-
iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFransız politikacı ve iş adamı Michel Scarbonchi:
Türkleri artık birileri durdurmalı. Avrupa'da buna cesaret edecek kim var? Bunlar ancak güçten anlar. Avrupa'da bir güç yoksa bunu yapabilmesi için belki de Vladimir Putin'i bekleyeceğiz.
Zavallılar...asla başaramayacaklar.!!!sn Mete99 siz konuya biraz Fransız kalmışsınız gibi.METE99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSerengeti düzlüklerinde erkek aslan sırtlanı gördüğünde hırsla atılıyor ve boynunu kırmadan da sakinleşemiyor..
O fetihleri yapacaksan düşmanının boynunu kıracak bu hırs sende de olmalı, var mı? Hayır..
Sen Apo'yu PKK'lıları yakaladığında vince takıp göğe çektin mi? Hayır..
İktidarın PKK'yı seçime soktu mu ? Evet..
Muhalefetin PKK meclisde kalsın diyor mu? Evet..
Atatürk'ün etnik ayaklanmaları derhal ve acımasızca ezdiği o zihniyet sende var mı? yok..
Sen bu zihniyetle fetih falan yapamazsın elindeki toprağı kaptırma yeter..
Yorum
-
Pekiii, ben Fransız kalmış olayım..iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn Mete99 siz konuya biraz Fransız kalmışsınız gibi.
Ama sen de bil ki Kürt milliyetçileri nasıl Suriye ve Irak'ı arkadan bıçakladıysa içerdeki hainin işini bitirmeden fethe çıkarım dersen seni de arkadan bıçaklayacaktır.. Kanlı düşmanını meclisinde ağırlayacak kadar kendini aciz görüyorsan bu işler senin işin değildir..Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..
Yorum
-
İRAN'da Böyle bir etnik yapı çalışması yapılmış 2012 senesinde.METE99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPekiii, ben Fransız kalmış olayım..
Ama sen de bil ki Kürt milliyetçileri nasıl Suriye ve Irak'ı arkadan bıçakladıysa içerdeki hainin işini bitirmeden fethe çıkarım dersen seni de arkadan bıçaklayacaktır.. Kanlı düşmanını meclisinde ağırlayacak kadar kendini aciz görüyorsan bu işler senin işin değildir..

İnsanları öldürmekten ziyade kazanmak amaç olmalı.Kürtlerde bizim kardeşlerimiz,terör örgütü ile Kürt vatandaşını aynı kefeye koymayalım.
İran-Irak'taki ve diğer ülkelerdeki Türk kardeşlerimize de böyle bir uygulama yapılsa?
Yorum

Yorum