radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Aynı fikirdeyim...Yeter ki toplum genel kannati kaybettikleri yönünde oluşsun da zorlasınlar da görelim bakalım istanbul seçimi örneği gibi...söke söke ve de hatta s..ke ...ke giderler...göndeririz canımız kanımız pahasına...benim dedelerim kuvay-ı milliyeciydi...yemen osmanlı gazisi ve kurtuluş savaşı gazisiydi...onların dedeleri gibi karadenizin mısır-pancar bahçesinde ya da kümeste saklanmadı düşman işgalinde...vakti gelince biz de gereğini yapacak torunlardanız...Atatürk'ümüzün emanetlerini, kör topal eksik gedik de olsa demokrasimizi ve Cumhuriyetimizi savunduk, savunuruz...BEéLLrock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeçimle de olur.. Sahne dekor niyetine bile ki aslanlar gibi hakedişli de..
Seçimle de gider..
Seçimi de kaybeder.
Ha ayrıca İst. Ank. cart curt T.C. yerel bütçe ve yönetim hacminin tee %90'ını aynen böyle böyle kaybetti.. ))))))
Yani daha taze son seçim önceside zırvalanıyodu yine sen gibi ve bknz. n0lti. )
Söke söke alır, indiririz. Sen de görürsün yine yeni yeniden, hiç kusura kalma da forumda$. )
Zati yan çizerse her türlü de gider ve biter noHtaa
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
ne demiştim.....
ben bu borsada artık oynamam demiştim.....
niye ele demiştim....anlatmıştım....heryer karanlık....ELE KARA ELE KARAKİ KAPKARAPARA....borsaya giriyor....
ne diyorum şimdi.....
BEN BU BORSAYI YEDDİ CEDDİMLE SHORTLUYORUM.....
niye ele diyorum......ele kara ele karaki kapkaranın sahipleri yakalanıyor....BUNLAR BORSAYI BİRDEN VE ANİDEN SATARLAR....
NİYE....
cünkii…..yakalanıyorlar tek tek.....SATACAKLAR.
BUGÜN O GÜNDÜ....cünki haziran vadeyi gömdüler tarihe....MİLAT BU.
ARTIK HİÇKİMSE....BENİM BUNLARIN DONUNU ALMAMI ENGELLEYEMEZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
çoğu fikrine katılmasamda buna kalıbımı basarım .gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu seçimle gider diyenler nerelerde nasıl hayatlar yaşıyor bilemeyeceğim..
Şu kadarını söylim..
Anadolu da küçük bir ilçenin devlet hastanesinin temizlik malzemesi ihalesi bile AKP ilçe teşkilatından birisinin onayından geçmeden verilmiyor..
Yargıtay anayasa mahkemesi savcılar efendim tübitak borsa jandarma polis asker..Bunları geçtim..
AKP nin nerelere kadar sızdığını ve herşeyin tek tek kontrol altında olduğunun pek farkında değilsiniz sanırım..
Pamuk baylası çalılığın içine girmiş durumda..
O çalı oradan pamuk balyasını dağıtmadan çıkmaz..
Nokta..
bir dairem var , yan taraf yıkıldı yeniden yapıyorlar.normalde 3-5 metre çekmesi lazım içeri kendi sınırından.
adam 0 lıyor bizim apartmana .
dava açtık , adamlar umursamadı pata küte yapıyor,bizim avukata soruyorum , cimere yaz diyor bana . koca koca adliye binaları savcılar ne iş yapar?
adamlar aqp cumhuriyti vatandaşı , kime ne yazam nere gidem.
Neyse bunlar iyi günlerimiz sanırsam.
kuzu,
bence şortla şortla ama en azından pozun yarısı dolar longta dursun ne olur ne olmaz.
bende şorttayım 1 aydır felan , dolar longlarım MB başkanı kovulmadan öncede vardı şimdide var.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
-
Guzum ve takipçilerinin bayramı kutlu olsun efeem.tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu hocam artık yazmıyor musun? Önemli olaylar var. İşaallah sağlığın yerindedir.
Yorum
-
-
Ù†
@FuckBBCPersian
·
21d
@temmuz1919
adlı kişiye yanıt olarak
Elektirik gunde 8 saat kesilir tehranda. Durum çox qirixHisse.nette 5 temmuz 2021'de yazmışım. Artık olaylar çok hızlı gerçekleşiyor. Bir haftadır İran'da gösteriler vardı. Hatta 10 gündür.ayvagobeknuri ayvagobeknuri is offline
Gümüş Üye
Elektrikler 8 saat kesiliyorsa, iç karışıklıklar çıkacak demektir. Bu haberi takip edelim, kısa süre içinde İran'da karışıklıklar, halk hareketleri beklerim.
Biz ise İran sınırına duvar örüyoruz, o duvar işe yaramayabilir.
Hamaney saatler önce şöyle dedi:
İran'ın her yerinden ayaklanma haberleri geliyor.Hamaney: Su kesintisini protesto edenler suçlanamaz.
Bize Afganistan'dan gelen askerlik çağındaki Afgan gençleri var ya, işte onlar İran üzerinden geliyorlar. Türkiye'de eğitilip, donatılacaklar. Yeniden Afganistan'a gönderilecekler ve kafa kesen Taliban'ın karşısına çıkarılacaklar. Normal şartlarda İran'ın buna izin vermemesi gerekir. Ama ne denilirse yapmak zorundalar. Abd'nin yeşil kuşak projesi artık bitti. Bu projenin İran ayağı şeyhler, şıhlar, tarikat liderleri ve bunların yönettikleri gruplardan oluşuyor.
Halkta öyle bir kin-nefret birikmiş ki bu gruplar halkın önüne atılır, linç ettirilir. Bu durumlarda kurban gereklidir. Halklar kurban kesildikten, kan akıtıldıktan sonra rahatlarlar, sakinleşirler.
Yüzbinlerce molla Türkiye'ye kaçmak isteyeceklerdir. Kolay değil 40 yıllık bir düzen yıkılıyor.
Yorum
-
Kuzu burayı hiç mi okumuyon be ya? Sağlığın nasıl abi? İyiyim de sonra yazmayacaksan yazma abi...
Yorum
-
Bugün Ermenistan Kelbecer'de ateşkesi bozup, 1 Azeri askeri şehit etmişti.
Azerbaycan saatler içinde bölgeye zırhlı birlik sevkiyatları yaptı. Azerbaycan topçusu bir iki saattir Ermeni hedeflerini vuruyor.
Bayraktar TB2'ler görevde. Takip ettiğim hesaplar, Ermenilerin ciddi kayıpları olduğunu yazıyorlar.
Yorum
-
İran'da Ahvaz şehri protestocuların eline geçti. İran rejimi ordu, polis teçhizatlarını bırakıp kaçtı. Böyle çok sayıda mesaj var. Protestocular Sunni Araplar. Protestoların Luristan eyaletine de sıçradığı iddia ediliyor. Bu bölgede epey Kürt bulunuyor.tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHisse.nette 5 temmuz 2021'de yazmışım. Artık olaylar çok hızlı gerçekleşiyor. Bir haftadır İran'da gösteriler vardı. Hatta 10 gündür.
Biz ise İran sınırına duvar örüyoruz, o duvar işe yaramayabilir.
Hamaney saatler önce şöyle dedi:
İran'ın her yerinden ayaklanma haberleri geliyor.
Bize Afganistan'dan gelen askerlik çağındaki Afgan gençleri var ya, işte onlar İran üzerinden geliyorlar. Türkiye'de eğitilip, donatılacaklar. Yeniden Afganistan'a gönderilecekler ve kafa kesen Taliban'ın karşısına çıkarılacaklar. Normal şartlarda İran'ın buna izin vermemesi gerekir. Ama ne denilirse yapmak zorundalar. Abd'nin yeşil kuşak projesi artık bitti. Bu projenin İran ayağı şeyhler, şıhlar, tarikat liderleri ve bunların yönettikleri gruplardan oluşuyor.
Halkta öyle bir kin-nefret birikmiş ki bu gruplar halkın önüne atılır, linç ettirilir. Bu durumlarda kurban gereklidir. Halklar kurban kesildikten, kan akıtıldıktan sonra rahatlarlar, sakinleşirler.
Yüzbinlerce molla Türkiye'ye kaçmak isteyeceklerdir. Kolay değil 40 yıllık bir düzen yıkılıyor.
Yorum
Yorum