Zaottıroburtik.
Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
PLATONUN MAGARASI....YANDAS MEDYA...karsiti gibi gorunen CANDAS MEDYA.....
platonun magarasina bi adam girdi....adam adam gibi adam....magaraya bakti...ortalik YANDAS VE CANDAS medyanin usaglari ile dolu....
birden ve aniden....ULEN ALLAHMISINIZ....korku yok...korkuyu tukururum ben....
dedi....
MAGARA KARISTI....nasil olur ulen...bu adamda kim....KORKU YOK...KORKUYU IKERIM BEN DIYOR...
abi bu kim yaa....organize isler bubasi felan filan gevelemeye basladilar...cogu...INEKLER GIBI SISTI...KARINLARI HARAM VE ZIKKIM ILE DOLUYDU....hep bi agizdan...GEVIS GETIRELIM....GEVIS GETIRELIM...HAZMEDIP BITIRELIM DEMEYE BASLADI....
TAM gevis getirirlerken....korkuyu tukuren adam....gurledi....ULENN BIRAK...HEPINIZI KESECEGIM...NAMUSUNUZ MAASINIZ KADAR deyince...
altlarina icmaya basladilar....DUSKUN ABDULKADIR...GAZCI VEIS...OZISIKLAR....HAKIKIOZISIKLAR...paralar pullar deyince....
tum inekler....gevis getirmeyi kesip kuyruklarini hevaya dikip....icmaya basladilar...feci pis kokuyordu ki...veis ossurdu....10 milyon euroluk ot yemeye kalkismis emme yiyememis...
korkususuz adam gurledi....ULEN BIRAKKKK...yandas medya size ipe cekecegim dedi....
inekler....hem gevis getirmeyi hemde ossurmayi kesip....inim inim inlemeye basladilar....
birden ve aniden...
bir dana...careyi buldum...careyi buldum....CANDAS MEDYA...CANDAS MEDYA...konuyu bunlar feci kirletirler ve konu kapanir dedi...
elemani....VEIS...BANDINI DINLEDIM...10 MILYON EURO ISTEMISSIN....
VEIS...ISMAIL....ben yandim sende yanma beni kurtar....
ismail...veis yaa gercekten sen 10 milyon euro istedin mi....
veis...saol abi temizledin beni....
YILMAZ OZDIL....CUUUSSSS....BU BIR KURU TEMIZLEME idi....bu CANDASIN YANDASI TEMIZLEMESI IDI....
CANDAS MEDYA DUAYENEI....MEZARIMA GELME...OLURSEM KABRIME GELME ISTEMEM DIYEREK...SEREFINIZE YANDAS KARDESLERIM DEYINCE...
KORKUSUZ ADAMIN ORTAYA KODUGU GUNDEM....CANDAS MEDYANIN YARDIMI ILE ORTADAN KALKTI...
HAMDOSSUN CANDAS MEDYAMIZ VAR.
HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELLLDIR....by kuzu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
UMMET VE KORKU kardestir....
ummet nedir...SECMEYEN VE SECILEMEYEN INSANLARDAN OLUSMUS TOPLULUGA UMMET DENIR...kelime anlami akli yok...ozgurlugu yok...KORKUNUN ESIRI OLMUS TOPLULUK DEMEKTIR....
ALLAHI SEVER MI...hayir sevmez....ondan korkar....kendisini eziyet etmek ucun yarattigini sanar....
ALLAHA TAPAR MI....hayir tapmaz....ondan korkar...ona gitmek istemez...olum ona gitmektir....ona giderse basina geleceklerden korkar....onuncun OLUMDEN feci korkar...
platonun magarasi ummeti tanimlar....
ummet....dogdugu gunden itibaren KORKU ile buyutulur....SEVGI ILE DEGIL...
PEKIII....
UMMETTEN BIR millet dogabilirmi....hayir dogamaz...ummet esit korku dur...millet esit sevgidir...korkudan sevgi dogabulurmi ....DOGAMAZ.
UMMET....allahtan korkar mi....hemde nasil...allahi ocu saniyor...cehennemden oturu...
MILLET...ALLAHTAN KORKAR MI.....hayir asla korkmaz...allahi sevgi saniyor...sevgi gidilecek yerdir...
bir ummete ait...YANDAS VE CANDAS MEDYA....bir millete ait benim gibi birinin midesini bulandirir...
bu yuzden...uzun zamandir yazmiyorum....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
korkusuz Kadin ve korkak adam....semoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHayır, aksine bu yüzden yazman gerekiyor. Yaz ki insanlar aydınlansın, oynanan büyük tiyatroyu ibretle seyretsin. Yaz ki farkındalıklar artsın, çığ gibi büyüsün.
asansore biniyorlar...Kadin feci guzel...adam feci korkak...
konusarak kadina guzel oldugunu soylemeye cesareti yok....
kazayla dirseyiyle kadinin gogsune dokunuyor...
ve ekliyor....hanimefendi kalbinizde gogsunuz kadar yumusaksa...beni affediniz diyor...
Kadin derhal cevapliyor...beyefendi...penisinizde dirseginiz kadar sertse...oda numaram 318 bekliyorum diyor.
sence gidiyormu...
hayir gidemiyor....iste candas medya bu adam...
MEDYA ISE....benim gibi....dashaklari 2 kg...ve dirsek kadar sert.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
abi konustum....konustum....vallahi konustum....iste CANDAS MEDYA iste gercekler.....acikliyorum....
acikla lem.....neyi acikliyorsun....
sezgin baran korkmaz varya hani aylardir anlatiyorum yaa...gunde uc defa konusuyorum yaa....o....onunla gene konustum....
ve dediki....
BEN TURKIYEDE NE BIR GAZETECIYE....NE BIR BUROKRATA...NE BIR SIYASIYE RUSVET VERMEDIM DEDI...
ha ha ha....bravo ismail....MUHTESEM BIR DETERJANSIN....kiri soktun ve temizledin...BOYYUK BI GAZATACISIN LEM...
YANDAS MEDYA sana minnettar kalacaktir...artikin CNN TURK baskonugu olabulur...orada...GEVIS GETUREBILIRSIN...yediklerini sindirirsin....cok yoruldun....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
hintliye sordum....lem sizde INEK KUTSAL...siz bilirsiniz inegi....
inek ....yerken mi kutsaldir...yoksa gevis getirken mi daha kutsaldir....
didiki....
GEVIS GETIRIRKEN....yedigi gunahlari sindirir...onlari moka cevirir ve icar kurtulur....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
halkima.....
ey halkim....senin bir istiklal marsin var....o mars hangi kelime ile basliyor....
KORKMA....
KORKMA.....
KORKMA...sonmez bu safaklarda yuzen al sancak....
TUKUR....TUKUR O KORKUYU....SEN BIR MILLETSIN....UMMET DEGILSIN...ummet korkudur...millet ozgurluktur.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
peker....KORKMAZ KARACA...cumhurbaskanligi ekonomik isler kurulu uyesi...rusvet aliyor dedi...
deniz baykal-recep taip Erdogan....
deniz baykal...basdanismani korkmaz karaca....
recep taip Erdogan....basdanismani korkmaz karaca...
CANDAS MEDYA...deniz baykal in...korkmaz karaca yazari...
sedat peker...organize orgut lideri....neeee....ya yukaridakiler ne...morganize orgut mu...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELLDIR....by kuzu...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
gelelim reality e...gercege yani....
GERCEK NEDIR...TURKIYE DOVIZ SIKINTISI ICINDEDIR....
doviz nasil bulunur....
1...BORCLANARAK...bu yapildi ve sinirina dayandi....artik borc alamazsin...
2...yabanci yatirimci...bu gelmiyor...tersine kaciyor...cunki hukuk yok...
3...kara...KAPKARA para cenneti olma....bu yolla doviz girer...
4....UYUSTURU TRANSIT ULKESI OLMA....bu yolla doviz girer....
5....SILAH VE INSAN KACAKCILI...SURIYE...bu yollada doviz girer....
turkiyenin 3,4 ve 5 de yazilanlar disinda doviz bulmasi artik imkansizdir...bu hukumet dusmeden obur yollar tikandi...hukuk ve demokrasi yok artik...boyle oldumuda....DOVIZE GIDEN YOLLAR HEP ILLEGALDIR...
REALITE NEDIR....DOVIZ YOKTUR.
DOVIZ YOKSA....genelde COKERTME VE COKME OYNANIR....
2003 ILA 2013 ARASI...FETO VE AKP KOALISYONU VARDI...2013 DE YA FETO AKP YE COKECEKTI...YADA AKP FETOYA COKECEKTI...FETOYA COKULDU.....200 MILYAR FILAN....
2013 ILA SIMDI....ERGENEKON MHP ONUN PARCASI ILE AKP KOALISYONU VAR....SIRA BUNLARDAN BIRININ DIGERINE COKMESINE GELDI....bu kacinilmaz....material DIALEKTIK icabidir bu....
cokme ve cokertme....islami bi kulturdur...cihad ve TALAN....ISLAMIDIR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DEVLET VE HUKUMET AYNI SEY DEGILDIR....
DEVLET...bir anayasasi ona bagli kanunlari olan...ve bu anayasa ve kanunlari uygulatan...BIR ORDUSU...BIR EMNIYETI...BIR YARGISI OLAN KURUMLAR TOPLULUGUDUR....BU KURUMLARDA YUZBINLERCE TURK VARDIR....
HUKUMET...HALKIN SECTIGI BIR SIYASAL PARTININ....bu kurumlari yonetmek onlarin calismasini koordine etmek gorevi ile atadigi kisitli cok az sayida binlerle ifade edilen bi topluluktur...
hukumet....yuzbinlerce uyesi olan devlete karsi binler civarinda bir guctur...
HICBIR HUKUMET....AMA HICBIR HUKUMET....DEVLETI YENEMEZ....DEVLETIN AKLINI YOKEDEMEZ...
ESAS OLAN....
DEVLETTIR....hukumetler lagalugadir....bu lagalugalik artarsa....devlet hukumeti hizaya sokar....
sedat peker olayi....devlet in hareketi ve aklinin REZONANS yapmasidir....
HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ....by kuzu....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ve
kimse....amahickimse....durduk oturduk yerde....COKME VE COKERTME oynamaz...
cokme nedir...insan icmak icin mecburi bi hareketi yapmak zorunda...yoksa icamaz...BUNA COKME DENIR....
COKERTME NEDIR....birini zorla cokturmektir ki...bu herzaman verimli degildir...adamin bagirsaklari dolu degilse....COKTURSENDE ICAMAZ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Daha evvel defaten yazdım..
AKP = Devlet olmuş durumdadır..
Bu bağın nasıl koptuğu , kopartıldığı tarihte bazı örnekleri vardır..
Şimdi yazmak istemiyorum..
Seçim olmaz..
Seçimle gitmez..
Seçimi kaybetmez..
AKP için bu 3 seçenek dışında başka seçenek kalmamış durumdadır..
Kimse çıkıp ama ist. ank. cart curt u kaybettiler demesin..
Yorum
Yorum