Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Daha evvel defaten yazdım..
AKP = Devlet olmuş durumdadır..
Bu bağın nasıl koptuğu , kopartıldığı tarihte bazı örnekleri vardır..
Şimdi yazmak istemiyorum..
Seçim olmaz..
Seçimle gitmez..
Seçimi kaybetmez..
AKP için bu 3 seçenek dışında başka seçenek kalmamış durumdadır..
Kimse çıkıp ama ist. ank. cart curt u kaybettiler demesin..
yazdıklarımı dikkatle okumalısın.....cin gibi zekalı olmalısın.....
ne oldu....50 yıl boyunca sessizce devleti ele geçiren....FETHULLAH GÜLEN VE ADAMLARI....DEVLETTEN KOMPLE KAZINDILAR...kimdi bunlar...DİNCİLER...SAİDİ NURSİCİLER...DEVRİM DÜŞMANLARI...
ne oldu....MİLLİ GÖRÜŞ diye baslıyan…...AKP ye dönüşen....partiden....TÜM MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER KAZINDI VE ATILDILAR...partide korkmaz karaca...savcı sayan....say say bitmez...gibi eski CHP liler öne çıkmış....bi tane BADEM BIYIKLI KALMAMISTIR...
BU BİR....
sıkı dur....
KEMALİST DEVRİMİN KÜLTÜR İHTİLALİDİR....DEVRİM TAMAMLANIYOR KOCUM...KEMALİST DEVRİM TAMAMLANIYOR....DİN ELDEN GİTTİ...HALKIN KÜLTÜRÜ DEGİŞTİ....artık cuma günü camiden çıkıp konuşan bi politikacı gördü mü....HALK İKİ ELİYLE MÖTÜNÜ KORUYOR....BU BİR DEVRİMDİR...KÜLTÜR DEVRİMİ.
KİM YAPIYOR BUNU....
BÜYÜK TÜRK DEVLETİ....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
DEVLET...bir anayasasi ona bagli kanunlari olan...ve bu anayasa ve kanunlari uygulatan...BIR ORDUSU...BIR EMNIYETI...BIR YARGISI OLAN KURUMLAR TOPLULUGUDUR....BU KURUMLARDA YUZBINLERCE TURK VARDIR....
HUKUMET...HALKIN SECTIGI BIR SIYASAL PARTININ....bu kurumlari yonetmek onlarin calismasini koordine etmek gorevi ile atadigi kisitli cok az sayida binlerle ifade edilen bi topluluktur...
hukumet....yuzbinlerce uyesi olan devlete karsi binler civarinda bir guctur...
sedat peker olayi....devlet in hareketi ve aklinin REZONANS yapmasidir....
HICBIRSEY YOKTAN VAREDILEMEZ....by kuzu....
ne biliyorduk.....ADİL ÖKSÜZ....fethullah gülen hocaefendinin sag kolu...
ne diyor....DEVLETİN KILCAL DAMARLARINA SIZDIGINI SANAN...fethullah gülen ve saz ekibi....ADİL ÖKSÜZ DEVLETİN ADAMIYMIS....
cusssss….hani ulen devleti ele geçirmiştiniz....dalyaraklar....DDEVLET NEYMİŞ ÖGTENDİLER...
DEVLET TÜRKTÜR....AKLI VE ZEKASIDIR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kuzum
Haklı olmanı çok isterdim.
Ama Atatürk’ün bütün devrimlerini sildiler.Atatürk’ün adını bile kaldırıyorlar ortadan.Türklüğü çoktan bitirdiler.
Atatürk büstleri tokatlanır oldu memlekette.ortalık Atatürk’e hakaret eden devlet erkanıyla doldu.
Birileri bu adamları ortaya çıkarmak için döndürmüyorsa,
Bu işler başka yöne gidiyor sanki.
Kuzum
Haklı olmanı çok isterdim.
Ama Atatürk’ün bütün devrimlerini sildiler.Atatürk’ün adını bile kaldırıyorlar ortadan.
Atatürk büstleri tokatlanır oldu memlekette.ortalık Atatürk’e hakaret eden devlet erkanıyla doldu.
Bu işler başka yöne gidiyor sanki.
hayır....devlet KÜLTÜR DEVRİMİNİ yapıyor....Osmanlıdan gelen ümmet kültürü yokediliyor….bu zaman alıyor....ben bunu on yıl önce yazdım....zulfi livanalıya cevap vererek....
misal....
suan….sedat peker ile suluman soylu fecii bi kavga içindeler....
bu nedir....platonun mağarasına GÖSTERİLENDİR....
KUZU NE DİYOR.....
HİÇBİRŞEY GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEELDİR....
soru nedir....
bunlar kardeşler....ikiside bir AKILCA GÖREVLENDİRİLMİŞ....O AKLIN TİYARORASINDA KENDİLERİNE VERİLMİŞ ROLLERİ OYNUYORLAR...
belki hubarları olmadan....
unutma....devletlerin ömründe 25 sene 1 yıldır....daha önce bunu defalarca anlatmıştım....
benim gibi düşünmek üçün....PLATO YU...SOCRATES İ...ARİSTO YU...iyi anlamak....
orta cagda….islam feylesofları...el-ferabi...gazal i...meymonides i....yutmak....
yakın cagda…..DANTE...KANT...MARX....ı okumak değil...ANLAMAK İCİBEDER.....
VE....
MAO bunların sonucunu alabilmek üçün...cünki hepsini yemiş yutmuştu...ÇİNDE KÜLTÜR DEVRİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ...uyuşuk çin….bu devrimle SUPER GÜÇ SUAN....bu MAO nun kültür devriminin eseri.
Kuzu bakış açın çok yanlış..
Kemalist herşey kazındı..
RTE halifeliğe hazırlanıyor..Bunu da yazim..
Bunun için bütün altyapı zaten kuruldu idi ..
Bir isminin konması
Birde oluşabilecek sarsıntıların en az zararla atlatılması işi kaldı..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
SP ilk çıktığı zamanda öteki köyde de yazdım..Bu iş tiyatro..
Magazin.
O oradan şunun üzerinden bunu getirmiş de öteki almış da şuna aktar mış da bu arada şu otel de görüşülmüş de o otel aslında şunun bunun muş da..
Vatandaş bu işi anlamaz..
Biraz sonra da eeee yani der..Unutur da gider..Zaten tarihsel olarak gelişmiş burnu bu kokuları alıyordu..Ama hiç bişi yapmıyor..Çünkü kendiside kendi çapında yapabildiği kadarı ile yapar..
Hiç bir savcı bu laflarla da harekete geçmez geçemez zaten..
Hatta daha da ileri gittim SP gollük pas attı reise demiştim..
Öyle devlet mevlet..İşte seçimle gidecek..Efendim devlet buna izin vermez falan..cıkss..Üzgünüm..Bitti o işler..
RTE kendisini birisine ön hazırlık olarak görüyor..Görevide ona teslim edeceğini düşünüyor..
Kuzu bakış açın çok yanlış..
Kemalist herşey kazındı..
RTE halifeliğe hazırlanıyor..Bunu da yazim..
Bunun için bütün altyapı zaten kuruldu idi ..
Bir isminin konması
Birde oluşabilecek sarsıntıların en az zararla atlatılması işi kaldı..
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
SP ilk çıktığı zamanda öteki köyde de yazdım..Bu iş tiyatro..
Magazin.
O oradan şunun üzerinden bunu getirmiş de öteki almış da şuna aktar mış da bu arada şu otel de görüşülmüş de o otel aslında şunun bunun muş da..
Vatandaş bu işi anlamaz..
Biraz sonra da eeee yani der..Unutur da gider..Zaten tarihsel olarak gelişmiş burnu bu kokuları alıyordu..Ama hiç bişi yapmıyor..Çünkü kendiside kendi çapında yapabildiği kadarı ile yapar..
Hiç bir savcı bu laflarla da harekete geçmez geçemez zaten..
Hatta daha da ileri gittim SP gollük pas attı reise demiştim..
Öyle devlet mevlet..İşte seçimle gidecek..Efendim devlet buna izin vermez falan..cıkss..Üzgünüm..Bitti o işler..
RTE kendisini birisine ön hazırlık olarak görüyor..Görevide ona teslim edeceğini düşünüyor..
davutoglu ne dedi dun...
dediki....ben tayyip beye soyledim....BU BIR TUZAK DEDIM..tek adam rejimi yani....sizi bi donem kullanip....yerinize 28 subatcilar gececek dedim diyor....yapmiyalim etmiyelim bu davamiza ihanet olur dedim...DINLEMEDI dedi....suan tayyip bey gorunurde reis....ESAS REIS ERGENEKONCULAR...SETA kapatildi....AKP davasinin temeli idi onlar....hepsi abbas yolcu.....
soyluyu dahi gorevden alamiyor....
bir tv programinda...hemide yandas cnn....perincek bir SETA ciyi fircaladi...siz Israel ajanlarisiniz....tayyip beye sizi kapatmasini soyleyecegim....adam korkudan altina icti...ve bi ay sonra...SETA kapandi.
git LALE devrini oku....padisah ahmed halife idi....nevsehirli ibraham pasa veziri....patrona halil ikisininde emrinde idi...yeniceri...agasi bile degil....yatirdi hem halifeyi ikti...hemde nevseherliyi.....TEK ADAM REJIMLERI BELE SONLANIR.
NASIL....
EN GUCLU GORUNDUGU ANDA...YIKILIRLAR....
sebeb.....MATERIAL DIALEKTIKTIR....
KIM DIYOR....TUM FEYLESOFLAR....
HICBIRSEY GORUNDUGU GIBI DEELLLDIR.....by kuzu....
Bu seçimle gider diyenler nerelerde nasıl hayatlar yaşıyor bilemeyeceğim..
Şu kadarını söylim..
Anadolu da küçük bir ilçenin devlet hastanesinin temizlik malzemesi ihalesi bile AKP ilçe teşkilatından birisinin onayından geçmeden verilmiyor..
Yargıtay anayasa mahkemesi savcılar efendim tübitak borsa jandarma polis asker..Bunları geçtim..
AKP nin nerelere kadar sızdığını ve herşeyin tek tek kontrol altında olduğunun pek farkında değilsiniz sanırım..
Pamuk baylası çalılığın içine girmiş durumda..
O çalı oradan pamuk balyasını dağıtmadan çıkmaz..
Yorum