Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • istinyetilkisi
    Aktif
    • 12 Temmuz 2016
    • 273

bu yabanci kefere yoncadan zor cikar oyun kuralları 2001 deki gibi degil amirali zaten manuple demezler onu purosunu coktan aldılar.

Yorum

• istinyetilkisi
      Aktif
      • 12 Temmuz 2016
      • 273

Kefere için tek yol tabana basmak

Yorum

• ihakki
        Tecrübeli
        • 02 Aralık 2008
        • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        BEN O HALKA MAL ALIN ULA USAGLAR DERMİYİM....
        Kuzum bu görüşün hiç değişmedi buna saygı duyuyorum.Şu an mal alıp 10 yıl yatmak için henüz erken.
        Benim sorduğum , sen dalgalarla dans eden kuzusun , vur-kaç içinde mi hiç pozisyon almayacaksın?
        YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Kuzum bu görüşün hiç değişmedi buna saygı duyuyorum.Şu an mal alıp 10 yıl yatmak için henüz erken.
          Benim sorduğum , sen dalgalarla dans eden kuzusun , vur-kaç içinde mi hiç pozisyon almayacaksın?
          benim yerim ayrıdır....ben dersemki mala giriyorum....girerler....ben çıkıyorum dersem çıkmazlar...ellerinde kalır...garana iki kez girdim ve çıktım....birinde yüzde 20 oburunde yüzde 15 karla....toplamda yüzde 45....garanda suanda yüzde 45 yukarıda...BEN ZATEN BUNDAKİ KARI ALMIŞ CEBİME KOMUS DURUMDAYIM.

BENİM TÜM YORUMLARIMDA....bu yazdıklarımdan saf ve temiz halkım zarar görürmü….İLK KURALDIR....ben forumlarda gezinen insanlara yorum yazmıyorum....onlar zaten bu işi biliyorlar....

EN KIZDIGIM İNSANLAR BU HAYATTA....HALKIMI MALA KİLİTLİYEN YORUMCULARDIR....bunların cogu kefere maaşlıdır.

PEKİ KUZU MALA KİLİTLENMEZ Mİ....KİLİTLENİR VE O MALDA ON YIL YATAR...bunu herkez biliyor...

ne zaman yapar....

kriz olur...yeni ekonomik model ilan edilecek iken...kuzu MAL ALINNN VE YATIN ON YIL DER....BUNU ÖNCEDEN YAPTI....GENE YAPACAK....EMME ŞİMDİ DEGİL....

KRİZ NEDİR BORSADA.....EN AZ İKİ BÜYÜK BANKA BATAR...COK SAYIDA KÜÇÜK ŞİRKET BATAR....kriz hali budur borsada....İŞTE BU AYNI ZAMANDA KUZU NUN ON YIL YATACAGI MALI ALDIGI ANDIR....yogusam kuzu yu iksen malda yatmaz....alır ve hemen satar...yüzde 20 veya yüzde 15 le.
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

dikkat ederseniz....gıdım gıdım yazmıya başladım....

peki niye....

furgun anı yaklaştı....keferenin mötü yağlandı....hazır.

sünnetsiz keferenin sünnetliye geçirmesi an meselesi.....gapgaranlık odalarda.

nasıl geçirecek....

HOROZUN TAVUGA GECİRDİGİ GİBİ.....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

BU FURGUN.....

kararsız denge halindekiler ile....KARALI DENGE HALİNİ HEDEFLİYENLER ARASINDA OLUR....Kararlı dengede şirket sahipleri vardır.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

sevgilerimle usaglar…..

Yorum

• yeniden
                  Katılımcı
                  • 18 Eylül 2018
                  • 115

Kuzum selamlar dolarda durum nasıl şekillenicek

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

yeniden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Kuzum selamlar dolarda durum nasıl şekillenicek
                    EN ONEMLI SORU BU ISTE....Bu SWAP in sabit kurun hedefi bu.....

bundan 3 yil onceden halk halk DOLARA GIRDI....

BANKALAR HALKA DOLAR VERDI 200 MILYAR DOLAR....hesap actilar....bankalar o 200 milyar dolari tl ye cevirip dusuk faizle kredi verdiler....

verdikleri krediden elde ettikleri kari....dolar artarak yoketti ve ZARARA GIRDILER...halka 200 milyar dolar yani 1.5 trillion tl borclari var simdi....iste bu nedenle SWAP a razi oldular....halka 1.4 trillion tl odemek yerine 1 trillion tl odemek ucun...dolari 5.60 a cakarak....tabiii...kraladiklari dolara yani londraya oluk oluk vererek...BU HALKIN SOYULMASI....KEFERENIN ODULLENDIRILMESIDR....

KUZU dan baska bu konulara deginen varmi....yoooo....yok.

niye....

cunki....

kuzu bu isi bilmez....

demek ki neymis....

yapilan tum...DUBORO VE NUMORO....HALKIN BANKALARDAKI 230 MILYAR DOLAR HESABI UZERINDE SUAN.

o hesaplari zarara sokmak....esas amactir....

hadise budur.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

eeee kuzu sende obur yorumcular gibi ol....YARDIMCI OL SOYGUNCULARA DIYORLAR....ARANIZDAN BAZILARI...

ULA GAVATLAR....kuzu nun damarlarinda ipne gani olur mu....

cugap....hepbir agizdan usaglar.....olmazzzzzz....guzu....AG ATLI OGLANDIR.

iste bu dortluk guzu yu anlatiyor...guzu bu...ister sev...ister nefret et...viz gelir tiris gider.

MERTLERI SAGINA SOLUNA YIG GEL....

yoldan cikmislari yoluna yig gel....

BIR HALKIN GUCUNU KOLUNA YIG GEL....

gellll, cik ortaliga,AG ATLI OGLAN....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

GELDIM....

atimin ustundeyim ve kilincim elimde.....KEFERE DOGRAYACAGIM....YERLI ISBIRLIKCI DOGRAYACAGIM....

BUNU HICKIMSE DURDURAMAZ....

Yorum

• smartinvestor
                          Tecrübeli
                          • 29 Kasım 2015
                          • 901

Hoş gelmişsen AG ATLI DADAŞ Emmim

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

salı günü usaglar…..SALI GÜNÜ.....

Yorum

• tefuksikret
                              Tecrübeli
                              • 17 Eylül 2018
                              • 548

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              salı günü usaglar…..SALI GÜNÜ.....
                              Ulla kuzu hocam, bugün çok önemli bir huber var. Önce bunu bir açıkla, sonra ne yapacaksan yap ulla:

Cumhuriyet
                              @cumhuriyetgzt
                              ·
                              8s
                              İlker Başbuğ Cumhuriyet'e konuştu: Menderes erken seçim tarihini açıklasaydı 27 Mayıs önlenebilirdi.

Menderes erken seçim tarihini, o zaman en güçlü olduğu İzmir mitinginde açıklamış, bu açıklama radyodan da anons edilmişti. Seçim yapılsa Menderes yine kazanacaktı. Darbe, erken seçim yapılmasın diye öne alındı.

Başbuğ bunları biliyor. Ne demek istiyor?

Başbuğ niçin hapse girdi? Kim ya da kimler ya da hangi taraf Silivri'ye gönderdi?

Yorum

• Misafir

düşersen düşüşün vedasız olsun
                                yüreğim dayanmaz belki kim bilir
                                o son kez çıkışın riyasız olsun
                                umudum tükenmez belki kim bilir

Yorum

Working...
                                X

Debug Information