Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tefuksikret
    Tecrübeli
    • 17 Eylül 2018
    • 548

Chris Edens
    @ChrisEdens
    @3days3nights
    adlı kişiye yanıt olarak
    one pic taken at Capital today..another taken at a BLM protest

Vahşi batıdan mı geliyorlar bunlar? Arizona'dan mı geliyorlar? )))))))))))))))))))

Yorum

• tefuksikret
      Tecrübeli
      • 17 Eylül 2018
      • 548

Con Sinov
      @lordsinov
      ·
      15d
      ABD KONGRE BİNASI 1814'TEN SONRA İLK KEZ İŞGAL EDİLDİ.

Yorum

• tefuksikret
        Tecrübeli
        • 17 Eylül 2018
        • 548

Stratejist
        @the_crackle
        ·
        13d
        Yılın fotoğraf ödüllerinden biri olabilir.
        Konfederasyon Bayragı taşıyan bir eylemci (yeni Başkan isyancı olarak nitelendirdi ) Kongre Binasında.

Bu kadar haber takip eden biri olarak, net olarak şunu yazabilirim: Algı oluşturuyorlar. Bu algıya inanan kaybedecek. Aynısı Bitcoin'de olacak, İngiltere'de bireysel yatırımcı için bir yasak geldi galiba bugün. Bu tür hareketler tıfırık mıtıfırık işlerde olur. Yatırımcısı üzülebilir.

Yorum

• tefuksikret
          Tecrübeli
          • 17 Eylül 2018
          • 548

Selim Atalay
          @SelimAtalayNY
          ·
          4d
          Robert Ray anlatıyor:

TRT World için Arizona daydım. Bir kadın geldi ve:

“Trump kazanamazsa ayaklanma çıkar” dedi

Ve devam etti: Belki bir iç savaşa daha ihtiyaç var.
          Evet...İç savaşa ihtiyaçları var. Hatta başka çıkar yol yok. Yoksa Trump ahmak biri değil.

Akşamdan beri tonla mesajla ifade edemediğimi, tek bir tweetle anlatıvermiş.

Yorum

• smartinvestor
            Tecrübeli
            • 29 Kasım 2015
            • 901

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Trump: Seçimi bizden çaldılar ama lütfen evinize dönün. Barışı sağlamak zorundayız. Şimdi evinize dönmelisiniz.

"Yeteri kadar short topladık, spotta ky yi döktük, tamamdır, yarın icabına bakarız artık" mı demek istiyor?

Djı nin 15 dklık barlarına bir bakın bakalım. Teknik ne diyor?
            Eral Karayazıcı:
            ABD'de yaşananlar ve piyasaların buna gösterdiği dayanıklılık bana "düşmesini gerektiren bir haber geldiğinde fiyatı aşağı gelmeyen varlık bir süre sonra değer kazanacağı yönünde sinyal üretir" kuralını hatırlattı
            DJ 6 hafta içinde 33.000-34.000 bandını test ederse şaşırmam

Yorum

• gundwane
              Tecrübeli
              • 18 Ağustos 2011
              • 1921

Çıktı mı ABD de iç savaş ne oldu..

Yorum

• sonperde33
                Kıdemli
                • 03 Ağustos 2011
                • 3006

biri yazmış

bu yaz yapılan siyahilerin protestosunda
                kongre binası önünde , donanımlı 10 larca asker bekliyor.

ama şimdi , bu adamların yürüyüş yapacağı gerçeği varken , sadece 5 bekçi bırakmışlar ,
                bırakın girsinler istenmiş .

kim ne çıkar sağlar bilemem.
                Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• bir bilmeyen
                  Katılımcı
                  • 21 Ağustos 2011
                  • 93

Yav işten güçten 3-5 günde bir okumaya geliyorum. Ooo 10 sayfa yazılmış ne güzel diyorum. Zira kuzunun görüşleri önemli benim için. E ama 8 sayfası tefuk******etin büyük resmi gören zırvalarından oluşuyo. Aç topiğini kardeşim, sevenlerin okusun, burası kuzunun topiği, ama 100 mesajın 85 i senin.

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1921

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    biri yazmış

bu yaz yapılan siyahilerin protestosunda
                    kongre binası önünde , donanımlı 10 larca asker bekliyor.

ama şimdi , bu adamların yürüyüş yapacağı gerçeği varken , sadece 5 bekçi bırakmışlar ,
                    bırakın girsinler istenmiş .

kim ne çıkar sağlar bilemem.
                    Kontrollü kargaşa deniyor buna..
                    Bazen insanların tamamen silinmesi için istediklerini yapmalarına izin vermen gerekir..
                    Bazen SENİN yapacaklarına referans olsun diye başkalarının istediklerini yapman lazım gelebilir.

Bakın eğer şunlar şunları yapmazsak şu arkadaşlar böyle böyle yaparlar..
                    Geçen sefer ZOR engellenledik mazallah bi daha olmasın..

Bazen insanlara şöyle şöyle yap arkandayız dersin..
                    İşler karışır gibi olunca da bu kadarına da pes diyip sıyrılırsın..
                    Bir anda aziz olur karşı tarafıda yerin dibine sokarsın..

Gibi..

Yorum

• tefuksikret
                      Tecrübeli
                      • 17 Eylül 2018
                      • 548

Alla Allah herşey normal yahu...Kongre binası basılmadı, 4 kişi ölmedi. Konfederasyon bayrağıyla binanın içinde dolaşılmadı.

Ayvagöbekli bitti demeden bitmez. Bu iş daha bitmedi. Trump Reyis zaman kazanmak için ''20 ocakta devredecem'' diyor.

Biden'in Beyaz Saray'da koltuğa oturması lazım. Orada Trump oturuyor. Mike Pence, Trump Reyis'e madik attı. Trump Reyis onun Beyaz Saray'a girişini yasakladı.

20 ocağı beklemeden Trump Reyis'i azletmek isteyenler var. 20 ocağa kadar 15 gün var. Trump Reyis zaman kazanacak.

Biden'in başkan olmasına sevinenler, ecellerine sevinirler. Biden'in arkasında Nazi'ler var.

Yorum

• Misafir

ytd.

Yorum

• MJ232323
                          Yeni Üye
                          • 24 Nisan 2019
                          • 40

kuzu baba malesef oyunun kuralları değişti tüm dünyada..
                          bizim stres ve para kaybı ile yaşadıklarımızı, yeni borsacılar sınırsız likidite ile ödüllendiriliyor.
                          o kadar çok parametre var ki değişen hangisini yazalım..
                          son 2 ayda çok sağlam para bıraktım..
                          yeni yılın 2.haftasından sonra olur gerileme diye düşünüyorum.
                          partide müziği kim susturacak bilemiyorum..
                          ama bu fiyatlardan da geçmiş tecrübeler bırakmıyor katılmaya..
                          en iyisi hiç bulaşmamak diyorum..
                          shortcuya sabır diliyorum..haklı olarak deniyor olmuyor..elbet olacak ama ne zaman..
                          makül miktarlarla para kazanmaya çalışmayı tavsiye ediyorum..
                          zar atmak için uygun dönem mi emin değilim..
                          herkes displini elden bırakmasın..bu fiyatlar disiplinden vazgeçilecek fiyatlar değil

Yorum

• tefuksikret
                            Tecrübeli
                            • 17 Eylül 2018
                            • 548

200 yıldır olmayan bir olay olmuş. Adam hiç bir şey olmaz diyor.

Olan olmuş zaten, olanlar kritik eşiği aşmış. Bir diğeri de diyor ki ''yeterince short biriktirdiler, şimdi yukarı''.

Özgürlükler ülkesi, fırsatlar ülkesi, yeni dünya denilen yerde Parlemanto Binası basıldı.

1789'da dediler ki özgürlük, eşitlik, kardeşlik...O günden bu güne kadar yaşanan, söylenen her şeyin yalan olduğu ortaya çıktı.

Bizim 100 yıldır ulaşmaya çalıştığımız hedef de yani ''muassır medeniyette'' yalanmış.

Hayatımız yalanmış, ne longu ne shortu?????

İşte Nuh Tufanı öncesinde de aynen böyleydi.

Nuh dedi ki, öleceksiniz. Boğulacaksınız. Büyücülükle uğraşmayın, büyüden menfaat sağlamayın.

Gülüp geçtiler, tabii ki dinlemediler. Teee 45.000-50.000 yıl önce.

Kıtalar dolusu insanlar, yüz milyonlarca, belki de milyarlarca boğulup gittiler.

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1921

Şu adam mı tarihi değiştirecek allah aşkına komik olma..Şarlatan lan bu..
                              Bırakın bu 20 30 sene sonrasını tahmin etme saçmalıklarını ya..
                              Hemde sizin dünyaya yön veriyor dediğiniz adamların haber kanalları üzerinden..

Hem adama komplocu diyorsun dünyayı yönetiyor diyorsun hemde onun sağladığı uydurma ayarlı haberler üzerinden dünyanın geleceğini tahmin ediyorsun..

Komiksiniz..
                              Yok trump zaman kazanmış da yok tahtiksel geri çekilme imiş de..

42 yaşıma geldim..80 lerde 90 larda yazılıp çizilenlerin 1 milyonda biri bire çıkmadı..
                              Bir zamanlar gazeteleri okuyarak gündemi ve yakın geleceği yorumlayanlar vardı..
                              Şimdi modern zamanlarda gazetelerin yerini twitter aldı..
                              Adam hayatında kapıkuleden dışarı çıkmamış ama almanya amerika efendim meksika..Her yer hakkında teorisi var..

Bir tanesi şey demiş..
                              Afro amerikanlar olsa idiii zükertirlerdi ortalığı ulann..
                              Çok fazla world of warcraft oynamış zamaında..

Yorum

• tefuksikret
                                Tecrübeli
                                • 17 Eylül 2018
                                • 548

Patriot Party Monkey
                                @InfiniVoyage
                                Connection of SolarWinds Hacking and US Elections Explained...

Sadece bir ilçede oyların %33'ü değiştirilmiş.

Küfür etmek istemiyorum.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information