Hedef 300 000.....

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

yarın çökeceğiz.....yüzde 10 bu hafta....FUR-KAC usaglar VIOP 30....

yapişmıyacaksın….furup karı alıp kaçacaksın....üç gün....pazartesi...salı...carsamba…..

sebeb….

AMRIKI.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ihakki
      Tecrübeli
      • 02 Aralık 2008
      • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yapişmıyacaksın….furup karı alıp kaçacaksın....üç gün....pazartesi...salı...carsamba…..

sebeb….

AMRIKI.
      Kuzum ağzından bal damlıyor.%10 dediğin 16.000 puvan.Bu karı alamamış olursak kaç olursa olsun çarşamba kapatıyoruz değil mi?
      Kapatacağın zaman buraya yazarsan çok seviniriz.
      YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• tefuksikret
        Tecrübeli
        • 17 Eylül 2018
        • 548

sebeb….

AMRIKI.
        Petrol öğleden beri düşüyor. VIX Abd açılışından beri yükseliyor.

Sebebi Georgia seçimleri mi?

Trump kazandı...

Didim abi ben...

Yorum

• zulzilal
          Yeni Üye
          • 10 Mart 2016
          • 32

sebeb….

AMRIKI.
          Hocam Katar meselesi mi ? Bana sanki Akdeniz doğal gaz hattına kendini entegre etmek için Türkiye'den ceketini alıp Allah Emanet olun beyler diyip çıkıcak gibi geliyordu hep. Bence kaçınılmaz. Borsada ne kadar paraları var bilmiyorum. Ama İsrail den Avrupaya açılacak doğalgaz boru hattına en çok katar katılmak ister zira doğalgazı çok.

Yorum

• istinyetilkisi
            Aktif
            • 12 Temmuz 2016
            • 273

.

Yorum

• hurolg2
              Aktif
              • 25 Ocak 2019
              • 367

Bence böyle bir düşüş çok zor...Ufak bir düzeltme ile yukarı devam eder...Hem usd bazında halen ucuzuz vs vs...Bir de aklı eren ermeyen, üç beş kuruş para bulan biste geliyor çünkü..Alıştılar kollu makine bağımlısı gibi....Taa ki, Biden gelince cepheden Turkiye ve RTE ve şurekasını hedef alıp bir şeyler diyene kadar...İşte o zaman önce ciddi bir düşüş olur ve sonra bunların tavrıba göre şekillenir yön...Benim öngörüm de bu...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• hurolg2
                Aktif
                • 25 Ocak 2019
                • 367

Trump mevzusu ise tamamen boş laf...O iş çoktan bitti.Adam kazandı...Trump artık kendi mahallesindd muhtar bile olamaz...Saçma sapan laflara gerek yok...Hatta bence yargılanıp mahkum bile olabilir 11000 tane oyu bana yaz deme mevzusundan...Orası Amerika sonuçta...Bişey olmamışsa bile mutlaka bişey olmuşçulerın yönettiği bir ülke değil...Kan alırlar...Bunu en iyi de orada yaşayan biri olarak sanırım Kuzu bilir....

Yorum

• ihakki
                  Tecrübeli
                  • 02 Aralık 2008
                  • 709

sebeb….

AMRIKI.
                  Kuzum akşam seansında aldılar yukarı.Amerika etkisi fazla olmadı , ne diyorsun yüzde on'u alamayacağız herhalde?
                  YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• gundwane
                    Tecrübeli
                    • 18 Ağustos 2011
                    • 1921

Bence de çok zor böyle bir düşüş..
                    Biden ve HALKB davası bellllki biraz sarsıntı oluşturabilir ama o davada artık o yada bu şekilde TR nin önündeki engellerden birisi olmayacak artık..
                    Ceza meza neyse ne..Bitecek bu iş..s400 ler konusunda bir cacık çıkacağını sanmıyorum..D.AKDENİZ de bayrakları karadenizde güya gaz bulduğumuz an indirmiştik zaten..Bunu da belirtmiştim..
                    Suriye mevzusu tekrar ısıtılabilir mi..??
                    Sanmam..O işi de geçen şubat kapadık..

Ben alttan alta Biden ile de bir şekilde kontak kuruldu diye düşünüyorum..Biden gelir gelmez ralliye kalkıldı çünkü..
                    Yani ABD ile sorunlar çözülünce perde arkasında Tayyip bende enflasyon faiz söyleminden vazgeçti..Normal piyasa şartlarına geri dönüldü..

Yani global de çok ciddi bişiler olmadıktan sonra buralara kimse mal vermez..
                    Devir malın üstünde oturma devri..
                    Maliyetler aşağıda ise tabi..
                    Ufak tekef sarsıntılarda kaptırmamak lazım..
                    İşin sonu iniş çıkışlar la 2002-2008 rallisine benzeyecek diye bir his var içimde..3 dolara kadar rahat gideri var ..Bankalar daha ocak 2020 seviyesine gelmedi..Garanti akbnk bi 12 15 desin hele..THY 20 leri görsün..TUPO gerisin geri 140-150 desin falan hele..

HALKB davasının öyle yada böyle (ben ciddi bi ceza beklemiyorum) sonuçlanması ile HALKB da 75 derece çıkış başlar ..
                    Bu tabi zaten ralli de olan bankalarıda etkiler..

İşte o zaman da yukarıda belirttiğim 3 hatta 4 dolarlar hayal olmaz..
                    4 dolara gelindiğinde de çöküş çöküş diyecekler olacaktır tabi..

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1921

Bakın dikkat edin.
                      D.Akdeniz mevzusu ağustos eylül gibi çözüldü ama su taa aralığa kadar sıcak tutuldu..AB den ceza gelecek yaptırım gelecek dendi..Bende bi ceza gelmez demiştim..
                      Çünkü aslında size problem var diye sunulduğu günlerde olay çoktan çözülmüş idi..
                      HALKB davasında da aynısı olacak diye düşünüyorum..

Yorum

• hurolg2
                        Aktif
                        • 25 Ocak 2019
                        • 367

Sevgili gundvane dostum benim kısaca demeye çalıştıklarımı çok daha güzel derli toplu ve genişçe izah etmişsin aynen katılıyorum görüşlerine...

Yorum

• sonperde33
                          Kıdemli
                          • 03 Ağustos 2011
                          • 3006

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Bakın dikkat edin.
                          D.Akdeniz mevzusu ağustos eylül gibi çözüldü ama su taa aralığa kadar sıcak tutuldu..AB den ceza gelecek yaptırım gelecek dendi..Bende bi ceza gelmez demiştim..
                          Çünkü aslında size problem var diye sunulduğu günlerde olay çoktan çözülmüş idi..
                          HALKB davasında da aynısı olacak diye düşünüyorum..
                          tebrikler başkan,

buda ders olsun bana koca ralli kaçtı valla ,

bir sürü küçük yatırımcı hesap açtı ve hepside çatır çatır kazandı .helal olsun.

bazen doğru düşünme şekli , bilgiden daha önemli olabiliyor.
                          Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• hayalım
                            Tecrübeli
                            • 27 Şubat 2009
                            • 822

Sakin olaki guzumuza darilip kizmayin. On yilda bir onuda terse getirebilirler. Kendimize itiraf edelim , yazilarini okumaya doyum oluyor. Ona kizamam cunku her gonderisinin altida ""YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara...."" var her 10 yilda bidefa yanilsin yahu.

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1921

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Sevgili gundvane dostum benim kısaca demeye çalıştıklarımı çok daha güzel derli toplu ve genişçe izah etmişsin aynen katılıyorum görüşlerine...

Ehh benim çenem düşüktür pek kısa ifade edemem aslında derdi mi de..
                              Çok etraflıca düşündüğümden ötürü belkide..:(

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1921

Bu arada KUZU ye kimsenin tek kelime etme hakkı yoktur..
                                2017 den beri adam bütün ana dalgaları bildi..
                                Bi bunda terso kaldı..

Hepsinde yanılan bunu bilen adam bi zahmet sussun..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information