Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
ula namissiz.....kuzuyu iyi tanimissin.....fekaattt gelmem ucun onumde takvim var....ZAMANLAMA....FIYAT DEGIL...eccik daha sabret.....cuma namazimi kilip ise basliyacagim....ha ha ha
Sanki buna benziyor... Köprüden önceki son çıkış... Kuzum bi yorum yap
yaptimya yukarida iki gun once....CUMA NAMAZINDAN SONRA DIYE....UGUN CUMA IDI....
altincilara.....1700 ler Yandi....subatta 1600 lerdeyiz....USULET VE SUHULETTE...altinda zaman yavastir....borsada bi at...altinda 3 aydir...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Garantinin kottan cikma muhabbeti donuyor,
Fikri olan varmi? Ispanyollarin satin almasi.
Eger bu olursa kuzunun hedef 12 den vurur bence
Bu zamana kadar 2 kottan cikma biliyorum kipa ve petrol ofisi.
Ikisinide kaldirip yiktilar asagi.
Bu fiyatlamada ortalik yanar yaw.
Ilkokul cocugu safliginda durursan bu yanginda belki bisiler koparirsin.
Bu satis bittikten sonrada devasa bir ralli baslar.
Son 10 yilda gordugum 3 ultra ralli arefesinde ,
Bankalarda bir satis yada satinalma sonrasi dipleme bitisi ile olmustur.
Garantinin kottan cikma muhabbeti donuyor,
Fikri olan varmi? Ispanyollarin satin almasi.
Eger bu olursa kuzunun hedef 12 den vurur bence
Bu zamana kadar 2 kottan cikma biliyorum kipa ve petrol ofisi.
Ikisinide kaldirip yiktilar asagi.
Bu fiyatlamada ortalik yanar yaw.
Ilkokul cocugu safliginda durursan bu yanginda belki bisiler koparirsin.
Bu satis bittikten sonrada devasa bir ralli baslar.
Son 10 yilda gordugum 3 ultra ralli arefesinde ,
Bankalarda bir satis yada satinalma sonrasi dipleme bitisi ile olmustur.
Son 10 yılda 3 ultra ralli olmadı ki.
En babası 2009 2013 idi işte..O bile epey iniş çıkışlı oldu..
2001 2008 var..
Tabi 1999 2001 var ..
ula namissiz.....kuzuyu iyi tanimissin.....fekaattt gelmem ucun onumde takvim var....ZAMANLAMA....FIYAT DEGIL...eccik daha sabret.....cuma namazimi kilip ise basliyacagim....ha ha ha
KUZU KURALLARINDA....tek hedef vardir....cebi doldurmak.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bakin kuzu nasil yapiyor......eyleme girecegini once ilan ediyor....herkez bunu goruyor.....giriyor.....kapatacagini ilan ediyor....herkez bunu goruyor.....ve kapatiyor....
bunu yapmazsan...YAZDIGIN HICBIRSEYI HIC KIMSE OKUMAZ....lagalugadir....lagaluga CEB DOLDURMAZ.
KUZU KURALI....ONEMLI NEGATIF BI HABER VARSA....bu ornekte.....AMBARGO....AB VE AMRIKI....
BORSA....
BU HABERI 3 AY ONCE KARSILAMAYA BASLAR....
bu habere gercekten inaniyorsa borsa....bunun gerceklesmesi halinde minimum yuzde 50 dusecektir....bu yuzde 50 dususu hafifletmek ucun....haberden once cikisa gecer....bu ornekte yuzde 30 cikti.....hubara 10 is gunu kala...ilk dususe baslar...bu ornekte cuma gunu idi....GAZINI IKI VEYA UC GUN ICINDE ALIR....BU GAZ ALMADAN SONRA IKI EYLEME GEBEDIR BORSA....
2....haber gerceklesir ve fekaat ambargo tiriskadandir....
bu iki hale gore....BORSA FARKLI DAVRANISLAR SERGILER...HUBARDAN ONCE...bunlari kendime sakliyorum imdilik.
ALINIR...kuzu kurali....cok kisa sure.
KUZU KURALLARINDA....tek hedef vardir....cebi doldurmak.....
Kuzum hoşgeldin,
Bu ara bizi şaşırttın , önce bu piyasaya şu anda girmem dedin,sonra cuma'yı işaret ettin ama ayrıntı vermedin.Sen genelde kene ile başlardın.Bu satış kene ilk kademe sonrası realizasyonmuydu yoksa cuma günü full mu girmiştin?
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
haber gerceklesir.....ambargo vardir...emme triskadir....bu bi onceki dibin teknik altinda biter...bi onceki dib 98 000 idi...teknik alti 88 000 dir....
ilkinde GARAN....3.20 DIR.
IKINCIDE....GARAN ....4.80 DIR....
BAKIN....bugune kadar....yorumlarim degismeden devam ediyor....4.80 ve 3.20...yani...yazdigim hersey uzun calismalarla uretilmistir....bunlar...ekonomi....geopolitik...t eknik ve temel analiz...VE HUBARLARA GORE....URETILMIS RAKKAMLARDIR.
Kuzum hoşgeldin,
Bu ara bizi şaşırttın , önce bu piyasaya şu anda girmem dedin,sonra cuma'yı işaret ettin ama ayrıntı vermedin.Sen genelde kene ile başlardın.Bu satış kene ilk kademe sonrası realizasyonmuydu yoksa cuma günü full mu girmiştin?
MALA GIRMEM DEDIM....short acmak icin degil...MAL TASIMANIN TEHLIKELI OLDUGUNU...TASIDIGIN MALIN KENDISININ BATACAGI BI ORTAMDAYIZ DEDIM...
SHORTTA O RISK YOK...bist 30 u shortluyorsun....bundada KENE TEHLIKELI...ACILMAZ DEDIM...FUR VE KAC YAPILIR DEDIM...
Yorum