Hedef 300 000.....
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Tulum oldu, tulum peynirikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFUR-KAC….7000 PUVAN ALDIK....7000 PUVAN CIKARSA...kapatırız....sıfıra sıfır elde var sıfır olur....
TULUM GİYDİRDİ....7000 puvan düşer...148 500 de....141 500 hedefimiz...toplam 14 000 puvan alır çıkarız….bu furusma BI HUBAR ÜÇÜN planlandı....o hubar….AMBARGO....
DİİRLERKİ.....bitik evropalılar….BÖLGESEL YÜKSELEN GÜÇ OLMAYI BIRAK....URUSUNAN DANS EDİP BİZİ DIŞLAMA....
BİZ NE DERSEK ONU YAP...elindeki natonun en büyük ikinci ordusu ile....neyi göremiyorlar....iktidarda ULUSALCILAR VAR....onu göremiyorlar....ulusalcı turk komutanlar da diyor ki....ANAN GÜZEL Mİ SENİN....bende ele diyerem ula.....ANAN GÜZEL Mİ SENİN....kerizz...yıllardır bizi jandarma olarak kullandınız....şimdi sıra bizde....EN GÜÇLÜ ORDU BİZDE....BUNA ALIŞIN....BİZİ AVRUPAYA ALIN SİZİDE GÜÇLÜ YAPALIM....yogusam….ebenizin örekesini göreceksiniz ipneler….böğünki gün....KARABAG KOMPLE TURK ORDULARININ ELİNDE....ve sadece seyrettiniz....dashagımdan düşmeler....
KURT Bİ KEREM ULUDUMU....KURDU DURDURAMAZSIN....KAN AKAR....
Yorum
-
Anladım, teşekürler.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok
buradan başka yazıp çizdiğim bi yer yok twitter zaten bu işler için kullanılmamsı gereken bi yerYüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum
-
Kuzum tulumu çıkartmayı bırak bi tur daha giydirdi.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFUR-KAC….7000 PUVAN ALDIK....7000 PUVAN CIKARSA...kapatırız....sıfıra sıfır elde var sıfır olur....
TULUM GİYDİRDİ....7000 puvan düşer...148 500 de....141 500 hedefimiz...toplam 14 000 puvan alır çıkarız….bu furusma BI HUBAR ÜÇÜN planlandı....o hubar….AMBARGO....
7000 puvan yedik kafamıza.Sen kapattın mı yoksa beklemeye devam ediyormusun?
Yazmamaya yemin ettiysen bilelim de boşa beklemeyelim
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
"Ambargo, kişiye ve ilgili kuruma yönelik. Ülke geneli ya da genel sistemsel bir ambargo değil. Birşey çıkmaz bundan." deniyor.egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterambargo hubaru geldi
iplemedi vadeli yada döviz
Yorum
-
"Düşmeyen borsa, bir şekilde çıkar"savı doğrulanıyor.
Gerçekten şunu gördüm, kar veya zarar stopunu iyi belirleyip bekleyeceksin. İsterse uzaya çıksın.
Nereye çıkacağını bilemeyiz ve amacı gereği de zaten borsalar sürekli çıkar, yeter ki stopunu bil...
Bunu bugünlerde daha iyi anladım.
Yorum
-
Yorum
-

Ben ayvagübekli nöri, seçim bitmedi diyorsam bitmemiştir. Niye ısrar ediyorum, çünkü insanlık için hayırlı olan Trump, bundan adım gibi eminim.
Trump faşist. Evet doğru ama deliganlı faşist, sınırları var. Breivik denilen Norveç'li insanlık düşmanı gibi yaz kampındaki 100'den fazla çocuğu tek tek katletmez. Nasıl yapmış biliyor musunuz? Alanı görebilecek bir yere mevzilenmiş, elinde uzun menzilli, dürbünlü bir tüfek varmış. Çocukları tek tek vurmaya başlamış, 60-70 çocuğu böyle vurup, öldürmüş. Geri kalan çocuklar bir yerlere saklanmışlar. Sonra mevzilendiği yerden çıkmış, çocuklara seslenmiş, polis olduğunu ve onları kurtarmaya geldiğini söylemiş. 30-40 kadar çocuk saklandıkları yerlerden buna güvenip, çıkmışlar. Şerefsiz onları da tek tek vurup öldürmüş.
https://www.youtube.com/watch?v=UY7OuH2wbuw Bakınız yaptığıyla gurur duyuyor. Trump buna izin vermez.
Bir de Yeni Zelanda'da camiyi basıp, namaz kılan 50 kişiyi katleden ******** var. İşte bu aryan ırkına mahsus Cermen Nazizimi'dir. Biden denilen kauçuk Başkanlık koltuğuna oturursa, Abd iki yıla kalmaz böyle Nazilerin eline geçer. Biden, 100 trilyon dolar basacam diyor.
Weimar Cumhuriyeti dönemi, Almanya'da enflasyonun dünya rekorları kırdığı dönemdir. Bu dönem Almanya'da Hitler'i iktidara getirdi. O dönemde dünyada en büyük Nazi Hareketi Almanya'da idi.
Dünyadaki ikinci büyük Nazi hareketi ise İngiltere'de idi.
Arkalarında Lord Hamilton vardı ve güçlü bir siyasal hareketti. Eğer İngiliz derin devletinin ekseriyeti önlerini açsaydı iktidara yürüyebilirlerdi.
İkinci dünya savaşı öncesi, bu hareketi paramparça eden yine Muhafazakar ve faşizan, Trump'a benzeyen Churchill'dir. Sadece İngiltere'yi değil, dünyayı da kurtarmıştır. Churchill olmasaydı, İngiltere hızla Nazizm'e kayabilirdi.
Biden de Başkan olsa Türkiye'ye bundan fazla ambargo koyamaz.
Yorum
-
katılıyorum,
bidenin çocuklarla ilgili bir çok görseli ve demeci var .
( Allah korusun binlerce kaybolan çocuğun bu kirli organizasyona göndermiş bile olabilirler , şu dünyadan tiksinir oldum bunlar gibilerden )
trump amerikan ordusunun tasmasını elinde tutabilen , sağa sola saldırtmayan nadir başkanlardan biri oldu .
trumpu sevdiğimden değil ancak , biden ondan daha rezil bir başkan olacağı kesin gibi.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Sn ayvagöbek,
Norveç te olan ile Reyna da olan aynıdır.
İdeolojileri farklıdır.
İdeolojilerin sahibi ise insandır.
Bunu eğitim , ırk , din değiştiremiyor.
Belki, insanoğlunun, "DNA düzeltmesini" yapacağı zamana kadar derken,
onu da suistimal edecek olan insanoğlunun olacağı gerçeği ile karşılaşınca..
Yorum
-
Aynı değil... Çoğu 18 yaş altı (aralarında 12-13-13-15 yaşlarında) çocuklarla, bir diskotekte eğlenen yetişkinler aynı olabilir mi?
Öyle bir şey yazıyorsunuz ki, şimdi buna cevap verdiğimde beni Reyna'da yapılanı savunur duruma getireceksiniz.
Reyna'da yapılan tabii ki aşağılık bir terördür.
Diğeri kat kat daha aşağılık. İnsanlık dışı bir eylem. Direk çocuklar hedef alınmış, nasıl aynı olabilir?
Ne kadar radikal İslamcı olursa olsun direk çocukları hedef almaz. Canlı bombadır, kalabalık arasında kendini patlatır, çocukları direk hedef almaz.
Norveç'teki eylemi hastalıklı bir insan yapar. Aryan ırkının geçmişinde insan yemek var. 1000 yıl önce Berlin kentinin çevresinde ormanlık alanlarda dolaşan bir Alman, şayet yabancıysa başka kabileye mensup Almanlar tarafından oracıkta kesilip, yenilirdi.
Tam hatırlamıyorum, 30 yıl savaşları ya da 100 yıl savaşları sırasında Almanya'nın nüfusu 20 milyondan 4 milyona düşmüştü. Bu dönemde Almanya'nın Hilderberg kentinde insan kasapları var. İnsan eti kasaplarda satılıyor.
Türkler'de insan yemek yoktur. Ortadoğu halklarında ve Yunanlılarda da yoktur. Çinliler ve Hintlilerde de bildiğim kadarıyla yok.
Bunların hepsini bir tarafa bırakalım, iki olayın aynı olmadığı ortada gayet açık.
Adam 100'e yakın çocuk öldürmüş. Nasıl aynı, insaf...
Yorum
-
Pohunu cikardi endeks, 160 ta dursa bu meret yine iyi.
Bu isin arkasinda bi sey var ama ne?
Imf ilemi anlasilir, k.irak la federasyon mu olur,
Aqp erken secim kararimi aliyor.
Bilemiyorum.
Reuters ilk yaptirimlar her an aciklanabilir dedi, korktum shortcu bicecekler diye,
Bir yandan tayyo doviz bozun getirin diyor , yine eski tas eski hamam tr diyorum.
Baskin altin vurus oldu resmen.
Dolari cilgin basiyorlar yada basacaklar rallisimi acaba, ama altin niye koklemiyor?
Git gellerdeyim.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Kelleden kule yapan Timur? Moğollar çok ayırt ederdi çoluk çocuk. Mançurya katliyamları nedir biliyor musun. Hindistanda bu yüzyılda var yamyamlık. "Çocuklarınızı yemek yanlıştır" afişleri Stalinin toprak reformu sebebiyle Ukraynada asılırdı. Mao zamanı Çinde farklı bir şeyler mi oldu. İşid çocukları çarhama gerdi eşcinsel diye binanın çatısından attı. Bu yaşta bu yüz yılda çok saçma tarih okuma bunlar. Biz ezelden beri merhametli iyi doğruyuz onlar ezelden beri yanlış. Jordan Peterson'nın bi sözü var herkes kendi ahlak yargılarını o kadar üstün görüyor ki Nazi Almanyasında yaşasa soykırımdan insanları çocukları kurtaran kahraman olacaklarını hayal ediyor. Halbuki milyonlar içinde bir avuçlar.tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAynı değil... Çoğu 18 yaş altı (aralarında 12-13-13-15 yaşlarında) çocuklarla, bir diskotekte eğlenen yetişkinler aynı olabilir mi?
Öyle bir şey yazıyorsunuz ki, şimdi buna cevap verdiğimde beni Reyna'da yapılanı savunur duruma getireceksiniz.
Reyna'da yapılan tabii ki aşağılık bir terördür.
Diğeri kat kat daha aşağılık. İnsanlık dışı bir eylem. Direk çocuklar hedef alınmış, nasıl aynı olabilir?
Ne kadar radikal İslamcı olursa olsun direk çocukları hedef almaz. Canlı bombadır, kalabalık arasında kendini patlatır, çocukları direk hedef almaz.
Norveç'teki eylemi hastalıklı bir insan yapar. Aryan ırkının geçmişinde insan yemek var. 1000 yıl önce Berlin kentinin çevresinde ormanlık alanlarda dolaşan bir Alman, şayet yabancıysa başka kabileye mensup Almanlar tarafından oracıkta kesilip, yenilirdi.
Tam hatırlamıyorum, 30 yıl savaşları ya da 100 yıl savaşları sırasında Almanya'nın nüfusu 20 milyondan 4 milyona düşmüştü. Bu dönemde Almanya'nın Hilderberg kentinde insan kasapları var. İnsan eti kasaplarda satılıyor.
Türkler'de insan yemek yoktur. Ortadoğu halklarında ve Yunanlılarda da yoktur. Çinliler ve Hintlilerde de bildiğim kadarıyla yok.
Bunların hepsini bir tarafa bırakalım, iki olayın aynı olmadığı ortada gayet açık.
Adam 100'e yakın çocuk öldürmüş. Nasıl aynı, insaf...
Bide Rahmetli Kadir Mısırlıoğlu kitabı gibi ne öyle abi sabah akşam insan kesip yerlerdi falan. https://www.smithsonianmag.com/histo...lism-42642371/ al bak adamlar açık açık yazmış.
Batı bloğu demokrasisi ile beraber şuan dünyanın tahtı da oturabilecek en az zararlı grup. Çin gelse zaten anamızı ağlatır. Biz gelsek ne olacağını ülkemizin hali gösteriyor.
“If only it were all so simple! If only there were evil people somewhere insidiously committing evil deeds, and it were necessary only to separate them from the rest of us and destroy them. But the line dividing good and evil cuts through the heart of every human being. And who is willing to destroy a piece of his own heart?”
― Aleksandr Solzhenitsyn
Yorum

Yorum