Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bence piyasanın tam alıma döndüğü yerdeyiz.109.255
siz oynayın 106 ya
buda...CORONA VERUS.....CORNELİUS un zındığı....Cornelius verusu gırıstiyan….bu Budist....ALLAH İKİ DENEDİR DİİR...
BUNUN KATLİ VACİPTİR....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kısa vade nereye giderse gitsin.
hazirana kadar 130 dediler zındıklar.
sonra dediler 70
130 dan sonra
Bu bana 2011 yılındaki 71.000 endeks den 63 e düştüğümüz zamanları hatırlattı..O zamanlar nicki lazım değil bir kaç eleman diğer köyde yeni zirve sonra çöküş derlerken BABO 48.000 endeks yeni zirve falan yok diyordu..
Hatta biraz da sert tartışmalar yaşandı kalpler kırıldı bazıları foruma küstü gitti idi..
guner..
130.000 den 70.000 olmaz olamaz..
Neden deme..olamaz işte..Piyasadi dinamiklerinde böyle bi hareket yok..
Buradan 130.000 e giderse bilki daha da gidecek demektir..70 e düşmeyecek demektir..
Yok bu corona paniği daha da büyürse direkt 70.000 e gidiyoruz demektir..
DOW da 15.000 lere..
2008 de yüzde 50 düşmüş idi şimdi de neden olmasın..Bir önceki zirvesi 14.xxx lerde idi zaten..
Bu bana 2011 yılındaki 71.000 endeks den 63 e düştüğümüz zamanları hatırlattı..O zamanlar nicki lazım değil bir kaç eleman diğer köyde yeni zirve sonra çöküş derlerken BABO 48.000 endeks yeni zirve falan yok diyordu..
Hatta biraz da sert tartışmalar yaşandı kalpler kırıldı bazıları foruma küstü gitti idi..
guner..
130.000 den 70.000 olmaz olamaz..
Neden deme..olamaz işte..Piyasadi dinamiklerinde böyle bi hareket yok..
Buradan 130.000 e giderse bilki daha da gidecek demektir..70 e düşmeyecek demektir..
Yok bu corona paniği daha da büyürse direkt 70.000 e gidiyoruz demektir..
DOW da 15.000 lere..
2008 de yüzde 50 düşmüş idi şimdi de neden olmasın..Bir önceki zirvesi 14.xxx lerde idi zaten..
gundwane
130 a gidincede
siz 150 dersiniz
ben 70
yada başka bir yer aşağıda ,bakarım o zaman
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
baktım şimdi
49 altında bulur desteğini.tl de
yada 10.000 usd
2017 ve 2018 yıllık usd bazlı barında anormallik varda.
daha çok var o zamana
tekrar bakarım o zamana kadar
neyse
siz satın kardeşim,bol bol satın
da çıkarsınlar borsayı.
130 dan sonra alırsınız.
bende bir tır mal var veririm.
alınmaca yok.
her lafı diyonuz bana.
kurt,çakal,zındık,dinsiz
daha neler duyacaz bakalım
Öteki köyde thunder isimli bir arkadaş alta alıntıladığım şekilde bir görüş belirtmiş ve ben de buna katılıyorum. Çok doğru değil mi bu görüş sizce de?
Kuzu üstad da zaman zaman benzer şryleri söyledi geçmişte üstelik.
thunder
borsanın böyle yukarıda kalması hoş değil...
neden diyecek olursanız yabancı tek bacaklı çalışmıyor dünyada onlarca ülkede yatırımları var...
senin borsan yüksekse seni fonlama ülkesi olarak kullanırlar...
şimdi şöyle düşünün elinizde bimas ve tuprs hissesi var...
Cok güzel bir bakış açısı.
Bir ayağı eksik.
Senin borsan zaten cöp seviyesinde.Bizimle aynı dengedeki borsalarla uyumumuz yokki.
Senin bovespan 50 bin endeksden 120 binlere gelip satış yiyor şu anda.
Bize uyarlarsak 85 dip desek 200 binlerde olup satış görmemiz gerekir.
Biz kacdayız.110 bin.
Adam ölümüne tr yi satmış zaten.Beş kuruş kazacı yok buradan satanın.olamaz.
Dolar bazlı acın bakın.
Görmüyormusunuz.
Yorum