önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

mersel65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okudum seni Guzum

(K)Cor'ana'ya dikkat et.

Analez'lerin güzel

bozuk saatten iyisin..

işte bu….CORNELİUS VERUSU BU....LAZ GUNEYSU....MAKARİOS.

Bu papaz yüzünden millet batacak....

BU GAVATIN dedeside beleydi....uğursuzdu...rizeden bizim ERZURUMA gelince...dedem derdiki...erzurumda gıtlık olurdu...yüce rebbim bunnarı ele yaratmış.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

ÖZEL TEŞEKKÜR
      Sn. Kuzu ile uzun yıllar bu forumu abi kardeş olarak ayakta tuttuk. Hiçbir menfaati olmadan bildiklerini bizimle paylaştı. Ben , bu bilginin ve bilenin sıradan olmadığını anladığım da bu forumu sırf kuzu için açık tutmam gerektiğine inandım ve bunu da başardım. Kendi teknik analizimle kuzunun bilgisini birleştirdiğimde para kazanmanın kolay olduğunu gördüm. Kendisinin bize verdi değer için , kazandırdıkları için, aramızda varolduğu için sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsın ! Anadolu özdeyişiyle diyim, Allah seni hep var etsin.
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• guner
        Kıdemli
        • 28 Mayıs 2011
        • 4864

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        leeen oğlum....burada amrikide….brookerlar borsa forumunda...adım YOUNG TURK...BROOKERLAR ADIMI DEGİŞTİRDİLER....THE SUN OF FİNANCİAL ARENA....yaptılar....usaglar bilginin kıymatını biliy ula...üç gün yazmazsam....GUNES NEREDE....gunes nerede diye ortalığı velveleye veriyorlar...
        Emme
        Ben bir tır malı dondurucuya koydum.
        130 a doğru satacam

Yorum

• guner
          Kıdemli
          • 28 Mayıs 2011
          • 4864

::::::::

Yorum

• guner
            Kıdemli
            • 28 Mayıs 2011
            • 4864

Bu Putin yokmu,bu putin
            Aylar önce dedi petrol 30 dolar olacak diye

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ÖZEL TEŞEKKÜR
              Sn. Kuzu ile uzun yıllar bu forumu abi kardeş olarak ayakta tuttuk. Hiçbir menfaati olmadan bildiklerini bizimle paylaştı. Ben , bu bilginin ve bilenin sıradan olmadığını anladığım da bu forumu sırf kuzu için açık tutmam gerektiğine inandım ve bunu da başardım. Kendi teknik analizimle kuzunun bilgisini birleştirdiğimde para kazanmanın kolay olduğunu gördüm. Kendisinin bize verdi değer için , kazandırdıkları için, aramızda varolduğu için sonsuz teşekkür ediyorum. İyi ki varsın ! Anadolu özdeyişiyle diyim, Allah seni hep var etsin.
              hocam...

VAR OLMASI GEREKEN KİŞİ SENSİN...ve senin essiz direncin...ataturk un öğretmeni olman...bu forumun bedellerini ödeyerek halkıma açık tutmandır....ben naçizane bir KUZU yum...halkımın hizmetinde...ben bi garip yolcuyum...sense hancı....HAN OLMAZSA...YOLCU VE YOL olurmu hocam...

bizler sana teşekkür borçluyuz....rebbim seni GÜZEL YARATMIŞ....
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• guner
                Kıdemli
                • 28 Mayıs 2011
                • 4864

Dow durdu.
                Fiyat vermiyor.

Kuzunun gönlümüzde ayrı bir yeri.
                Medeni ve yüksek formasyonlu biri olması nedeniyle

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kuyumcu dostlarıma özel....

ben seni...SARI...SAPSARI yarattım....

ben senin mahrem yerlere girmeni sağladım....

durmus efendi ayşe ganıma senden bi halka takmadan....ayse hanıma takamaz kıldım...

takıştıkları yatağa bi seni soktum....

doymadın....ayse ganımı yoldan çıkardın....küpeler...gerdanlıklar...bilezikler tak...ve sonra bana tak dedirttin ayse gatuna….

dolandın gadınların bedenlerine....RUHLARINI CALDIN...

merkez pankaları ve devletlerin metresi oldun....BEN BAKİREYİM ...BEN BAKİREYİM diye övünüp dururken...

1944 de...BEN GEBEYİM...BEN GEBEYİM diye inledin...emme hala bakireyim kimseyle yatmadım dedin....

bir *** doğurdun...kâğıttı...yeşildi...üstünde....IN GOD WE TRUST...yazıyordu...mesaj suydu...SARIYI TANRI DUDUKLEDİ...oglu...ruhu..ve direkt gendisi bu doğurdugum dedin....

adını....DOLAR kodun....SARI MORROSPU...hala bakiremisin...

bu oğlun...YESİL YILAN DOLARA TÜM DÜNYA TAPTI...insanlar buna taptıkları kadar başka hiçbir tanrıya tapmamışlardı....

ben seni cezalandıracağım....ben seni siyah ve yapışkan bi madde içinde boğacağım....

DEVAM EDECEK....

Yorum

• ihakki
                    Tecrübeli
                    • 02 Aralık 2008
                    • 709

106 000 ÖNEMLİ....YENİ NORMAL.[/FONT][/B]

FURKACTAYIZ....FUR...2000 PUVANDA KARI AL TUY....POZA YERLEŞME 5 İŞ GÜNÜ...DAHA VAR....CUMA.
                    Kuzum Amrikadakiler seni çok geç farketmişler, sen esas bizim güneşimizsin , Türkiye'den doğan güneş Amrikayı da aydınlatıyor.
                    Kuzum 106.000'e geldik, cuma poza yerleşme günü demiştin.Bugünkü şartlarla simülasyonun nasıl oluştu.Nasıl bir pozisyon almak gerekir?
                    YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

kuyumcu dostlarıma özel....

ben seni...SARI...SAPSARI yarattım....

ben senin mahrem yerlere girmeni sağladım....

durmus efendi ayşe ganıma senden bi halka takmadan....ayse hanıma takamaz kıldım...

takıştıkları yatağa bi seni soktum....

doymadın....ayse ganımı yoldan çıkardın....küpeler...gerdanlıklar...bilezikler tak...ve sonra bana tak dedirttin ayse gatuna….

dolandın gadınların bedenlerine....RUHLARINI CALDIN...

merkez pankaları ve devletlerin metresi oldun....BEN BAKİREYİM ...BEN BAKİREYİM diye övünüp dururken...

1944 de...BEN GEBEYİM...BEN GEBEYİM diye inledin...emme hala bakireyim kimseyle yatmadım dedin....

bir *** doğurdun...kâğıttı...yeşildi...üstünde....IN GOD WE TRUST...yazıyordu...mesaj suydu...SARIYI TANRI DUDUKLEDİ...oglu...ruhu..ve direkt gendisi bu doğurdugum dedin....

adını....DOLAR kodun....SARI MORROSPU...hala bakiremisin...

bu oğlun...YESİL YILAN DOLARA TÜM DÜNYA TAPTI...insanlar buna taptıkları kadar başka hiçbir tanrıya tapmamışlardı....

ben seni cezalandıracağım....ben seni siyah ve yapışkan bi madde içinde boğacağım....

DEVAM EDECEK....
                      BEN SENİ SARI...SAPSARI yarattım....yeşil bir phiççç doğurdun...TANRI OLDU...

O TANRIYI BASAN...amriki merkeze desemki...GİR PİYASAYA 2000 TON ALTIN SAT....

satarsa….ve bunu ancak DOLAR vererek alabiliyorsan....nereden bulacan o dolarları...

ben sana uslu dur demiştim.

not...RAPORUMDA UYARI 1 ile ilgili bu yazdıklarım...iyi değerlendirin.

orada 7 KIZKARDEŞTEN...ıngiliz morospo yüzde 25 den fazla düştümü...eller tetikte demiştim....

BP yüzde 25 düştü....GRAFI...

matthew mcconaughey leather jacket

Yorum

• kelmiker
                        Tecrübeli
                        • 02 Aralık 2008
                        • 554

Açığa satış olmayınca ancak bu kadar düşülebiliyor.. dolayısıylada dolaylı yoldan burası dip görüntüsü veriyor, biz daha güçlüyüz fazla yara almadan atlatırız mesajı veriyor.. grafa bakıp yedek kulübesinde oturan oyuncular ısınmaya başladı bile.. 113 e kadar, girenlere gollük paslar atılacak ya da tam zamanında girmişim dedirtip 99 a basacak.. sonra yazının başındaki gibi olacak 106 ya kadar.. böyle böyle 70 ler gelecek.. yatırım tavsiyesi değildir.. son gözlemlerimden dolayı öngörümdür

Yorum

• kelmiker
                          Tecrübeli
                          • 02 Aralık 2008
                          • 554

Ben yazarken birileri ya allah diyip atlamış bile

Yorum

• Misafir

VEREN EL ALAN ELDEN ÜSTÜNDUR.

Yorum

• guner
                              Kıdemli
                              • 28 Mayıs 2011
                              • 4864

çıkacak,çıkacak
                              buradan 130 a gidecez işallah.

Yorum

• e.yegen
                                Tecrübeli
                                • 05 Mart 2009
                                • 530

kuzunun uyarılarını dinlemedik adamlar elimize verdiler kagıtları

3 kere çıktım ekran başında kaşınıp geri aldık akıllanmadık

bu sefer %50 sini nakite geçtim %50 ile devam hisselerle

fazla yorum okuyunca insanın kafa dönüyor

neyseki hisse tutuyoruz vob varantta olsak bitti idik.

25 yıldır kriz gördük akıllanmadık yine saglık olsun buda geçer..

izlemeye devam kuzu başkanı

Yorum

Working...
                                X

Debug Information