önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Kuzum 4 martta bu ilan edilmeden önce 113,000'e geldik.Bu durumda hedefe ulaştık mı sayıyoruz yoksa yarın anlaşma olursa 115 ya da 117.000'e bir overshooting beklermiyiz?kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
hedefe ulaştık sayılır....ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum 4 martta bu ilan edilmeden önce 113,000'e geldik.Bu durumda hedefe ulaştık mı sayıyoruz yoksa yarın anlaşma olursa 115 ya da 117.000'e bir overshooting beklermiyiz?
yarın....107 lere iner gün içi döner yukarı gelir...BARIS OLDU İLAN EDİLMESİ...AZ Bİ ÇIKIŞ VE SONRA 106 000 E YÖNELİŞİ GETİRİR....106 000 ÖNEMLİ....YENİ NORMAL.
FURKACTAYIZ....FUR...2000 PUVANDA KARI AL TUY....POZA YERLEŞME 5 İŞ GÜNÜ...DAHA VAR....CUMA.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzum poza yerleşmeden kastın 70.000 e doğru iniş için aşıyı bulana kadar short diye anlamaktayım... Yoksa 130.000 e gidiş için guner'in dediği long poz deel öyle deel mi kafam karıştı valla...
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
AZİZİM....70 000 İ...CİNLER İLE ECİNLİLİLER SAVASI SONUCU BULDUM....hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterZaten 70.000 ićin ben poza yerlestim...130.000 hedefi için spotta mallara yerleşmeyi de unutmamak ilazım bu arada deel mi?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
böğünki gün...
meclisimizde....cinler ve ecinliler ilk raundu yaptı....ahanda 70 000 grafı…

GRAFA....NIKI NIKI BAKARSAN....VARLIK FONUMUZUN VARLIGI İLE GEÇTİGİMİZ 93 000 ENDEKS....varlık fonumuzun yokluğu ile 70 000 endeksi öttürür....ECİNLİLER ele veya bele iktidar yolundalar...onlar gelmeden varlık fonumuzda al gülüm ver gülüm bitirilir....zinhar yolsuzluğa girerki bu...CİNLER İSTEMEZ BUNU...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ikigözüm…
geldin ni...grafım görünmüyorsa...görünür yap.
İNCİK DİYECEKSİNİZKİ....yaw guzu senin turkiyede gonusulanlarla olanlarla hiç ilgin yok mu...hubarın yok mu...
olmaz olurmu ula....
tüm olan hersey….İKTİDARDA KALABİLMEK VEYA İKTİDARI ALABİLMEKTİR....
ya şehitler....onlar normal...SEHİTLER TEPESİ BOS KALMIYACAKTIR...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
Kuzum, cinler seni çarpmış! 85/80xxx ler arası bi yerde anlaşalım...70xxx ler sanki biraz abartılmış gibi geldi bana.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAZİZİM....70 000 İ...CİNLER İLE ECİNLİLİLER SAVASI SONUCU BULDUM....
böğünki gün...
meclisimizde....cinler ve ecinliler ilk raundu yaptı....ahanda 70 000 grafı…

GRAFA....NIKI NIKI BAKARSAN....VARLIK FONUMUZUN VARLIGI İLE GEÇTİGİMİZ 93 000 ENDEKS....varlık fonumuzun yokluğu ile 70 000 endeksi öttürür....ECİNLİLER ele veya bele iktidar yolundalar...onlar gelmeden varlık fonumuzda al gülüm ver gülüm bitirilir....zinhar yolsuzluğa girerki bu...CİNLER İSTEMEZ BUNU...
Yorum
-
oya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzum, cinler seni çarpmış! 85/80xxx ler arası bi yerde anlaşalım...70xxx ler sanki biraz abartılmış gibi geldi bana.
Borsada abartı diye birşey olmaz. Daha geçen cuma bist 30 pay vadelide %20 tabandan long geldi.
Yorum

Yorum