önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Sevgili Kuzu Üstadımız FED in az önce yaptığı 0.50 baz puan ve devamında gelebilecek faiz indirimlerini ićeriyormuydu yorumun...Bu indirim senin analizde bir değişiklik yaratır mı, yaratırsa ne ölçüde olur...?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Medwig öteki köyde şöyle demiş....:
"Herkes faiz indirimine piyasalar coşkuyla karşıladı diyor ama Fed en son 2008 krizinde olağanüstü toplanmıştı , ekonominin sıkıntısını gösteren bir durum , bakalım bu olumsuzluğa piyasa ne zaman tepki verecek ?"
Ben de katılıyorum bu görüşe...
Sen ne dersin Kuzum...! ?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Kuzu hocam sarıların boris dün Türkiye desteğini acıkladi şimdide Trump reiz fed e çöktü neler oluyor bir klavuzluk yap hocam
Yorum
-
USAGLAR....
AMRİKİLİ brokerler....TEBRİK YARISINA GİRDİLER....buradaki forumda...gömün mamına koyim daha ne durirsiz demiştim....
çökecek demiştim....
çökiikkk….usaglar sokta….ula nereden bildin sen diirler...didimki...ben EVLİYAULLAHIM elimde cinler ve melaikeler var....BİLGİ CİNLERİ VE MELAİKELERİ...
biri soruyor EVLİYAULLAH nedir diyor...öbürü cevaplıyor...SAİNT ula...Azrail ve cebraille tavla oynuyorlar bunnar….ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yazdım....22 trillion dolarlık amriki bonoları kimde ise o TARRAGIMI YER DEDİM.....
HAAAAA anladık dediler...onuncünmü BANK OF AMERİCA yüzde 5 göçtü....demişler ve anlamışlar...yawrilerim...YOUNG TURK evliyaullahtır diye etek öpme yarısındalar...ha ha ha
ekledim...tetikte olun....fed bu bonoları ben pankalardan alacağım derse...BU SEFER SİZ TARRAGIMI YERSİNİZ....fürun ve kaçın dedim....TOHUMUNA PARAMI VERDİNİZ....ALIN VE TÜYÜN DEDİM.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SAKIN UNUTMATIN....REZERV PARAYA FAİZ VERMEZSEN...O PARANIN DEGERİ YÜKSELİR....herkes tersini söyler...akılları ellerinden alındığı üçün...NORMALDİR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
soruyorlar....
bu CORNALİUS VİRİSU...ha ha ha....dolaramı girdiki...bu fed gıcını bele oynattı....
yoggg yoggg didim….o bahane....2009 dan buyana 10 yıl doldu...on yıllık cycle bitti....
bitince....hep bele olur....FED i yatırıp ikerler….canına minnet...on yıldır bügünü bekliyor....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
soruyorlar....
biz yarın yüzde 5 eksi olurmuyuz….
olmaz olurmuyuz yaw….niye shortladık...CORNALİUS VERUSU var daha...saka deelki.
bunun asısı yok mu yaw diirler…
var dedim....70 000 e indiğimizde bulacagız...üstünde calışıik….verusu misliyle katledeceğiz...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Sn Kuzu bu günlerde VİOP şortlamanın dışında başka neler yapabiliriz elimizdeki TL yi korumak açısından
Yorum
Yorum