önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • akıncı
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2018
    • 616

vaktim olursa Money....

mind set i....sizlere aşamaları ile anlatırım....bu cok zor bi olaydır....INPUTLAR....ve outputları içerir.....her RUH...bulunduğu seviyeye göre....kendine gelen INPUTU alır ve değerlendirir.....ona göre outputlar oluşur....hepimizde farklı outputların oluşması bundandır....

BEYNİNE MUKAYYET OL derim yazılarımda....

bunu derken....seni RUH unu tanı....onun koyacağı tepkileri....doğru hesaplaya zorluyorum....

Yorum

• akıncı
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2018
      • 616

fear=nefestir.....KORKU en büyük duygudur....MARİFET kapusana ulaşmış ruh....korkuyu yenmiştir....korkuyu tğkürür...

kibir ise....esas tehlikedir....VANİTY....hakikat ve marifet kapusuna ulaşmış RUHU....yenebilecek duygu budur...ben bununla cok savaştım....buna cok esir oldum....korkuya değil.

inanın en büyük düşmanı....budur...VANITY.

Yorum

• akıncı
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2018
        • 616

BORSADA....kibir adamı oyar....2009 da....kibir beni mahvetmişti....KOL KESMİŞTİM....o günden beri...her girdiğim pozdan karla çıktım....KİBİRİ YENMİŞTİM.

KORKUYU....1994 KRİZİNDE....İKMİŞTİM....o artık bana hiç uğramıyor....

emme....kibir....gırtlağıma sarılı duruyor....bazen zor nefes alıyorum.....

Yorum

• akıncı
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2018
          • 616

bugün….106 yı….104 de kapayacağım üçün zabahtan beri ayaktayım.....kapatır yatarım diye....104 kalacak....subat sonuna kadar....

yazıp yatacağım.....

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

sevgilerimle....güzel yaradılmış kardeşlerim......

Yorum

• akıncı
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2018
              • 616

kısa vade....yol haritan.....

Yorum

• akıncı
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2018
                • 616

sevgili oya....

4 mü....4.60 mı....olumlu MIND SET te....4.0 derim....koşulları var...ve ülkem o yolda görünüyor.....hersey geopoliticle ilgili....şimdilik 4.60 ı hedef varsay....öbürünü sonra yazarım.....

oyam...

bu hafta....log grafta….2.19 destek....o asagı kırıldımı...4.60 ım...ALLAHIN EMRİ GİBİM.

Yorum

• Money DOCTOR
                  Katılımcı
                  • 20 Haziran 2018
                  • 139

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  sevgilerimle....güzel yaradılmış kardeşlerim......

Hocam grafiklerden çıkarırım olarak söylemem gerekirse yukarıdan aşağı 122 den 98 e düşmüşüz. Oradan 107 ye tepki vermişiz. Önce 24 düşüş 9 yükseliş. Bunu şimdi yükselişe uyguluyorum. 87+24 = 111-112 ... Aşağı tepki 9 puan 102-103 yapar. Yanlışım var ise düzeltirseniz sevinirim.

Yorum

• akıncı
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2018
                    • 616

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Hocam grafiklerden çıkarırım olarak söylemem gerekirse yukarıdan aşağı 122 den 98 e düşmüşüz. Oradan 107 ye tepki vermişiz. Önce 24 düşüş 9 yükseliş. Bunu şimdi yükselişe uyguluyorum. 87+24 = 111-112 ... Aşağı tepki 9 puan 102-103 yapar. Yanlışım var ise düzeltirseniz sevinirim.
                    devam et len….bana sorma....ve korkma.yazdıkların...benim simülasyonları kapsıyor zaten...farklı değiliz ki....bana sorasın....

Yorum

• akıncı
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2018
                      • 616

gözün dolarda ossun….dolar-tl 5.19 da....bu DESTEK LOG GRAFTA....bunu asagı kırdımı….4.60....

git 122 000 e gideceğiz diyen yazılarımı oku topiğin basında....

ne diyorum....

gideceğiz....çünki….borsada kaartların değeri arttımı….bunu coleteral gösterip tl kredi çekip dolara furacaklar onunla...

furdular mı....furdular….dolar 7.30 a cıktı….

şimdi ne diyorum.....

dolar-tl yi 4.60 a çekecekler....borsayı yukarı basıp....yenidel tl kredi alıp....GENE dolara fuıracaklar diyorum....

bak...bu durumda...borsanın yukarı basılması....VETAN HAİNLİGİDİR.....çünkiii….bu dolar-tl ye furuyor.adamlar beleş tl buluyorlar....kredi.

ANNADIN NI....

şindi ulen….devam et.

Yorum

• stefano
                        Aktif
                        • 13 Kasım 2008
                        • 229

yani şubat 15te 122bin endeks 4,60 tl/usd,
                        seçime 88bin, 6,5-7 tl/usd ile giriş
                        sonrasında belki 7,5-8 tl/usd, 70bin endeks + imf,
                        uzun vade 4tl/usd

e faizlerde bu paralelde 2019 yazında %50 yi bulurmu, enflasyon bulacak gibi.

dolar-tl yi 4.60 a çekecekler.... borsayı yukarı basıp....yeniden tl kredi alıp....GENE dolara fuıracaklar diyorum....

Yorum

• Misafir

skender o sandik varya osandik o sandiktan ne cikti acaba

Yorum

• akıncı
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2018
                            • 616

bugün….106 yı….104 de kapayacağım üçün zabahtan beri ayaktayım.....kapatır yatarım diye....104 kalacak....subat sonuna kadar....

yazıp yatacağım.....

hanıma bırakıp yattım....düşmez oraya imkansız dedi....104 e yani...103 400 e düşünce...gözleri fal tası gibi açılmış...elece donuk duruyordu....uyandığımda....ne oldu dedim....SEN SEYTANSIN DEYİP....kahvemi getirdi...136 350 den 132 500 düştü deyip....yanaklarımı optü...

di haydi....

sıra sizde....

nasıldım emme...

yarın patronla susma paramı konusacam….virdi virdiiii….yogusam ebelerini sıraya dizeceğimi gördüler....

Yorum

• akıncı
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2018
                              • 616

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı
                              Haha ha ha....Bi bree gavatlar demediğin kaldı....Onu da de tam olsun bari...Tam halk dili...Haha ha ha....

Anlatımlarının arasına kattığın kelimeler en negatif okuyucuyu bile neşeli hale getirir ve böylece yazılarının içine nükteler

yerleştirerek mesajını daha iyi veriyorsun.

Money DOCTOR la geçmişe giden bi dostluğum var....bozkurttur....senle benim gibidir....elleşme....ha ha ha

Yorum

• hurolg
                                Aktif
                                • 09 Mart 2016
                                • 320

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Sayın hurolg , sitenin yöneticisi Sayın simurg dur. Ona yazarsanız mutlaka sizinle ilgilenecektir. İyi çalışmalar.
                                Tesekkurler ilginiz icin

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information