önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ihakki
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 709

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...yanaklarımı optü...[/B]
    .[/B]
    KUZU BU BORU DEELLL!!!!
    Bizden de en içten öpüçükler sana sevgili Kuzum.
    YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• Misafir

bir değil binlerce teşekkür kuzu hocam ısığınız sönmesin,

Yorum

• hurolg
        Aktif
        • 09 Mart 2016
        • 320

Bu haberin yukselisini mi yadadik yadiyoruz acaba kuzu emmi....aslı vaa mı ki bunu acep...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• AmurTemur
          Katılımcı
          • 06 Ekim 2012
          • 120

Money DOCTOR la geçmişe giden bi dostluğum var....bozkurttur....senle benim gibidir....elleşme....ha ha ha
          ha ha ha....yeter cırıldım….heeee….seni arsız gavat seni.....
          Haha ha ha...Elleşmek...Aklımın ucundan dahi geçmez.Bozkurt doktor a can kurban.Zaten çoğul genel manada kullandım.Gerçi geri sayfalar da kullanmıssın sonradan gördüm....

Siz de zaten o tarz sıfat ve kelimeleri espri,artı bir samimiyet ifadesi olarak kullanıyorsunuz....Ben de genel manada espri olsun gülelim

diye yazdım.
          Hele bilinçli bozkurt bir doktor a can feda....Benim bozkurt anlayışımın siyasi bir parti veya grupla ilgisi yoktur..

Benim bozkurt anlayışım da hangi siyasi fikre sahip olursa olsun,kendini etnisite olarak nasıl adlandırırsa adlandırsın, eğer ki bilinçli fetocu değilse,

bilinçli pkk veya işid terör örgütünün elemanı değilse ve ülke aleyhine beşinci kol faaliyeti yürütmüyorsa bu saydığım dört unsur dışın da kalan

kendini nasıl adlandırırsa adlandırsın,mezhebi ,dini inanışı ,siyasi görüşü ne olursa olsun 80 milyon insanımızın hepsi bozkurttur

Hiç bir ayrım yapmayız...Ovacık da halkına güzel hizmet eden, çalışkan komünist bir belediye başkanı var.

O da bir bozkurttur.Çünkü güzel işler yapıyor.Daha büyük manada Dünya Türk kültür coğrafyasında yaşamış,Türk kültürü ile etkileşim de bulunup etkilenmiş herkes benim gözümde bozkurttur.

Türklük ve bozkurt ruhunun manası bir ırk birliğinden ziyade bir kültür birliğidir.Bu ruh büyük imparatorluklar kurdurmuştur.15 ci yüzyıldan başlayarak,şimdi günümüz de
          eksiğimiz bilim,teknoloji ve sermaye eksiğidir. Milletlerin tarihinde yüzyıllar tarih şeridi içinde kısa zamanlar kalır.Gün gelir o ruh canlanır bunlar da olur.
          Yeter ki o ruh kaybolmasın.

Bunu en güzel 7000 yıllık Türk tarihini çok iyi anlamış ve özümsemiş olan büyük ATATÜRK ifade etmiştir.Zaten onun ölümünden sonra sorumluluk mevkiine gelenler

o ruh ve bilinci,vizyonu anlayabilselerdi şimdi bilim,teknoloji,sermaye, demokrasi, insan hakları ve refahda bambaşka çok çok yüksek bir mevkide olurduk.

Tekraren Türk kültür coğrafyası içinde kalan herkes etnistesi ne olursa olsun benim gözümde bozkurt ruhu taşır.

Bunun ülkemiz de sadece bir partiye mal edilmesi eksik ve yanlış bir durumdur.

Bozkurt ruhu ve işaretin anlamı....

Bozkurt ruhunun Afganistanda Emir TEMUR un torunları özbek, Hazara ve Türkmen Türklerine yansıması...
          Bakınız Özbek,Kazak,Kırgız,Hazara,Türkmen diye ayırmıyor hepsine birden Böyük Türk milleti diye hitap ediyor.
          Nere de hitab ediyor...De Afganistanda seçim çalışmalarında....

.

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

sevgili TEMUR....

BÜYÜK TÜRK....türklük ideali....yaktı kavurdu beni.....bu kavramı ben etnik anlamda kullanmam.....sen iyi izah etmişsin....bu kavram devletler kurabilen ve onu koruma içgüdüsüne bağlı olan....türk kürt...laz gürcü...ermeni rum....bu topraqlşarda yasıyan ANADOLU halkını kapsar....büyük türk….KEMAL....ne mutlu türküm diyene...demiş...ve bu ideali tanımlamıştır...

YÜRÜ BE HAYDAR....

YÜRÜ SEVDAMIZA YÜRÜ BE HAYDARRRRR....

TÜRKÜN TÖRELERİNİN KINASIYIM BEN....

NİCE HAYDARLARIN SEVDASIYAM BEN....

sönmezzzzz…..yüreğimin közü be haydar.

Yorum

• akıncı
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2018
              • 616

dünki eylemimi karıma izah ettim....sizede izah etmeliyim....

dün FED faizleri artık artırmıyacagım deyince....hanıma dedimki….yarın zabah turk borsası açılır açılmaz....ilk bi saat izliyecegim….VE SOYGUN YAPACAGIM....

niyekineki dedi....

dedimki….1000 puvana yakın artı acarsa....bu soygundur.....

çünki….haftalardır kötü haberlere karsı sürekli çıkan borsada....hala shortcu vardır....veya nötr olan...

yarın bu usaglar 1000 puvan artıyı ve FED haberini gördüler mi....

rakkamlara bakıp....

ikilimiş mötün devası olmaz deyip....TUSLARA ÇÖNECEKTİR.....

bunlar çönünce 106 ya furur….biz orada bindireceyiz…..ve kapanışta PARALARI ALIP TÜYECEYİZ....

inanmadı....

MİND SET i uygun değildi....

PANİCTE ikilmek nedir bilmiyordu....hasta yatağında ikilir nedir...bilmiyordu...gittiği özel okullarda kibarlık öğretilmişti....ha ha ha

götürünce paraları ben.....SEN SEYTANSIN DEYİP...kendi saflığını hala ısrarla savunuyor...

gacıyı….değiştiremiyorum....bubası bunu özel okullarda okutmuş....aklını o okullarda ki dadı öğretmenler kirletmiş bi kerem...o kiri bi türlü çıkaramıyorum...detarjan filan kar etmiyor....ha ha ha

ZEKAMI KISKANİR CALTAC.

Yorum

• akıncı
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2018
                • 616

dimağ ki neymiş....

olumlu bi haberde borsa çökermiş...niye çökermiş...PANİCTEN....

BU DİNAZORA fırsattır....adı...PANİCTE İKMEKTİR...not edip kullanacaksın....kıskanmayacaksın.

Yorum

• Misafir

hurolg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  https://twitter.com/isbasaranfeyzi1/...168337920?s=19

Bu haberin yukselisini mi yadadik yadiyoruz acaba kuzu emmi....aslı vaa mı ki bunu acep...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  skender bak senin aklina gelmeyen seytaninaklina gelmis. duyuyoruzki cebin para dolacakmis.sira hirsizda o zaman soyulmaya hazirsin demekki

Yorum

• smartinvestor
                    Tecrübeli
                    • 29 Kasım 2015
                    • 901

bu ise....yedek simülasyonum....bunda ise....gözlerim FILDIR FILDIR DÖNÜP....bişey arıyor onu buldum mu olur bu....

her üç simulasyonumdada….bu bölgede....YAYLANMA VAR....BENİM İŞİM İSE....YAYLANAN ŞEYDEN PARA YAPMAKTIR....

İKİLİ TEPE FORNASYONU....

Emmi gördüğüm kadarıyla bu simülasyonda seçime 88 de girmiyor... 88, Mayıs gibi geliyor...

Yorum

• Misafir

dünki eylemimi karıma izah ettim....sizede izah etmeliyim....

dün FED faizleri artık artırmıyacagım deyince....hanıma dedimki….yarın zabah turk borsası açılır açılmaz....ilk bi saat izliyecegim….VE SOYGUN YAPACAGIM....

niyekineki dedi....

dedimki….1000 puvana yakın artı acarsa....bu soygundur.....

çünki….haftalardır kötü haberlere karsı sürekli çıkan borsada....hala shortcu vardır....veya nötr olan...

yarın bu usaglar 1000 puvan artıyı ve FED haberini gördüler mi....

rakkamlara bakıp....

ikilimiş mötün devası olmaz deyip....TUSLARA ÇÖNECEKTİR.....

bunlar çönünce 106 ya furur….biz orada bindireceyiz…..ve kapanışta PARALARI ALIP TÜYECEYİZ....

inanmadı....

MİND SET i uygun değildi....

PANİCTE ikilmek nedir bilmiyordu....hasta yatağında ikilir nedir...bilmiyordu...gittiği özel okullarda kibarlık öğretilmişti....ha ha ha

götürünce paraları ben.....SEN SEYTANSIN DEYİP...kendi saflığını hala ısrarla savunuyor...

gacıyı….değiştiremiyorum....bubası bunu özel okullarda okutmuş....aklını o okullarda ki dadı öğretmenler kirletmiş bi kerem...o kiri bi türlü çıkaramıyorum...detarjan filan kar etmiyor....ha ha ha

ZEKAMI KISKANİR CALTAC.
                      sevgili hocam fedin bu hareketi skendere tl kredilerini sonuna kadar acar gibime geliyor.yeni bir kgf gerceklesme ihtimali sizce nedir

Yorum

• tefuksikret
                        Tecrübeli
                        • 17 Eylül 2018
                        • 548

fear=nefestir.....KORKU en büyük duygudur....MARİFET kapusana ulaşmış ruh....korkuyu yenmiştir....korkuyu tğkürür...

kibir ise....esas tehlikedir....VANİTY....hakikat ve marifet kapusuna ulaşmış RUHU....yenebilecek duygu budur...ben bununla cok savaştım....buna cok esir oldum....korkuya değil.

inanın en büyük düşmanı....budur...VANITY.
                        Korku tezse, antitez cesaret mi? Korkuyu tükürdüysen, cesareti de tükürmek icap eder mi?

Yorum

• tefuksikret
                          Tecrübeli
                          • 17 Eylül 2018
                          • 548

götürünce paraları ben.....SEN SEYTANSIN DEYİP.
                          Timur, Ankara Savaşı öncesi Memluklerin üzerine yürümüştü. Memlüklerin başınsa Berkok vardı, Berkok'a bir mektup gönderdi, kendini övüyordu.

Harap ettiği şehirlerden, tecavüze uğramış kızlardan, gökteki yıldızlardan daha fazla olan askerlerinden bahsediyordu.

Berkok bir mektupla cuvap verdi : Yazdıklarının büyük bir hükümdara yakışan şeyler olmadığını, şeytana yakıştığını, şavaşta ise neticeyi asker sayısının belirlemeyeceğini, zaferin Allah'ın takdiriyla kazanılabileceğini yazdı.

Berkok bir köle cocuğuydu. Bir kölenin bir Türk soylusuna böyle bir cuvap vermesi kabul edilebilir bir şey değildir. Ama Timur Berkok'a saldırmadı, ölmesini bekledi, Berkok öldükten sönra oğlu Ferec zamanında Memluklara saldırdı.

Yorum

• akıncı
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2018
                            • 616

kazımım...

büyük İskender....bilinen dünyayı zaptediyor….ve 30 lu yaslarda ölüyor....

5 Makedonyalı generali....zaptettikleri ülkeleri 5 e bölüyor....ve 5 ülke oluşuyor....

birisi....kleopetranın dedesi PTOLEMY....mısır ona veriliyor....büyük İskenderiye kütüphanesini kuran general....

diyorki……

büyük iskenderi tek kelime tarif eder....CESARET.....

diyorki…..

TANRI ZEUS DEGİLDİ....büyük İskender Zeus un oglu bilinirdi....büyük İskender....tanrı ZAMANDIR diyen ilk insandı....

insan....

doğar ve ölür.....öldüren ZAMANDIR....DEHRR....

misal gene ayaktayım bu saatte newyorkta….saat burada zabaha karsı 3.....

emme....ben bu saatte turkiyede bi furgunun pesindeyim gene.....

niye....

ZAMAN....TEK TANRI ODUR....BASKA TANRI YOKTUR....CESARET ise....zamanı eyice bilendir....

Yorum

• tefuksikret
                              Tecrübeli
                              • 17 Eylül 2018
                              • 548

Timur amaçsız bir adamdır. Bir şehri kuşatır ve 3 şey ister: Camilerde kendi adına hutbe okutulması, kendi adına para bastırılması, tabii ki en önemlisi altın...Mesela diğer şartlar kabul edilmişse 160.000 altın ister, karşı taraf parayı tamamlayıp getirir, Timur önce parayı alır, sonra bu para benim anca akıncılarıma yeter, geri kalanlar için de 160.000 altın daha vereceksiniz der. Koparabildiğini koparır sonra İranın İsfahan şehrindeki otağına gider, zevki sefa içinde yaşamına devam eder.

Kurduğu sistem konfederal, neredeyse birbirine bağlı olmayan, gevşek bir yapıdır. Vergilerini verdikleri sürece beylerin işlerine hiç karışmaz, birbirleriyle çatışsalar bile görmez. Umurunda değildir.

Yıldırım Beyazıt, gençliğinde Yıldırımdı. Oğlu Musa Çelebi, Bizans İmparatoru Manuel'e baba diye hitap ederdi. Çünkü kızıyla evliydi.

Ama ilerleyen dönemde Beyazıt Türk Birliği peşinde koşmuştur.

Asıl Yıldırım, Timur2dur.

Yıldırım lakabı Venedikliler tarafından verilmiştir. Sebebi İstanbul'un fethidir. Venedikliler, Beyazıt İstanbul'u fethedeceği için ve fetih sonrası İstanbul'a gelecekleri için ona Yıldırım lakabını verdiler. Starejiye göre İstanbul Venedik kontrolünde olacaktı.

Anlaşmanın diğer parçası İzmirdeki Rodos şövalyeleriydi. Bunlar ve Malta şövalyeleri, Venediğin Akdeniz ticaretinin önündeki çıban başlarıydı.

Yorum

• tefuksikret
                                Tecrübeli
                                • 17 Eylül 2018
                                • 548

İlk Yıldırım, Hanibal Barca... Barca Yıldırım demek...Yaptığı Kartaca ordusunu Alplerden aşırıp, Romaya taarruz etmek...Askeri tarihte 2 olağannüstü olaydan biridir.

İkinci Yıldırım, Hz.Muhammed'in atı...Mekke'den Küdüs'e getirip, oradan da arşı alaya yükseltmiş. Acaba o atı ona kim verdi?

Üçüncü Yıldırım, Yıldırım Beyazıt. İstanbul'u fethedecekti. Venedikliler İstanbul'a gelecekti. Beyazıt, Venedik stratejisinden yan çizdi. Venedikliler, Beyazıt'ın üstüne Yıldırım Timur'u gönderdiler. Timur'un en önemli görevi İzmir'deki Rodos şövalyelerini kıtır kıtır kesmekti. Görevini çok iyi yaptı.

Daha pek çok Yıldırım vardır. Mesela Soros yetiştirmesi Barack Obama...Barack Yıldırım demek. Biz Burak diyoruz. Yahudiler Borak der.

Mesela Binali Yıldırım...Niye istifa etmedi, niye bu polemiği yarattı. Ya da dün Yıldırımlar karargahı Ulaştırma Bakanlığından ''Avrasya Tüneli geçişi için sehven zam haberi'' niye çıktı?

Askerliğini yedeksubay olarak yapanlar bilir, takımlar Harp okulu marşıyla yürütülürlerdi, galiba şöyleydi;

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information