önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • akıncı
    Tecrübeli
    • 24 Nisan 2018
    • 616

EGER KAYAMAZSAN.....sana kayarlar.....şimdi ben 102 bin endekse....KAYMAYA BASLADIM...104...106...108 KLASİK KENEMLE....
    otur seyret...

NASIL KAYDIGIMI GÖR.....HER KAYISIMDAKİ ORGAZM ŞİDDETİNİ SEYRET....onun çün ben kuzuyum...FECCİ KAYARIM.

Yorum

• akıncı
      Tecrübeli
      • 24 Nisan 2018
      • 616

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      FED in durumu....

ele edirem olmiy….bele edirem olmiy...

OLMAZ ULEN ZIRZOP....

ÜRETİM ARACLARINA BAK ÖNCE....

eskiden bi malı üretmek için 30 işçi çalıştırıyor....30 işçiye maas veriyordun...

şimdi....teknolijik gelişme ile aynı malı 3 işçi ile yapıyor....3 işçiye maas veriyorsun....

27 işçi aç....SATINALAMIYOR....

sense….habire üretiyorsun....

adı ne....OVERPRODUCTİON.....tarragı yiyeceksin....overcreditle….helikopterle para attın hevadan son on yıldır....

eline ne geçti....

ben söyleyeyim....tarragım….krizi erteledin o kaddin….çözmedinki.

NE YAPIYORSUN....KOPYA ÇEKİYORSUN....

KİMDEN...

mogollardan….

çinin hükümdarı....mogol...KUBİLAY HAN dan....

sınırsız kaart para bas ve ver....bu senin mamına çakacak....çüniii...KUBİLAY HAN ında mamına çaktı ve yıkıldı....

dersenki...onun ATOM BOMBASI yoktu....benim var....bununla yaparım....

yapamazsın....ONUNLA KRİZİ ERTELERSİN....DURDURAMAZSIN....

ÇÜNKİİİ....

insanoğlu eski tanrılarını öldürecek....artık sırf sana çalıştıklarını anladılar....kiliseler bos ve kapanıyorlar.

Yorum

• akıncı
        Tecrübeli
        • 24 Nisan 2018
        • 616

birazdan guneysuda gelir.....

yalnızlık....büyük bi kalabalığın içindeki yalnızlık....bilgili insanı iker…..

Yorum

• akıncı
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2018
          • 616

ben güneşinizim.....ben söylenemiyeni söylüyenim…..BEN SİZİM...SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZİM....söyleyemeyip içinizde tuttuklarınızın....SÖYLENMİŞ HALİYİM....BEN GELECEGİM....geçmişten aynalar tutan.

onunüçün beni seviyorsunuz.....ben sizdeki saklı olanı....HAYKIRANIM.

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

sevgilerimle....güzel kardeşlerim.....

bir güzelin asıgıyım ERENLER...

BU BENİM HALKIM....

ONUN ÜÇÜN TASA TUTAR EL BENİ....

Gündüz hayalimde...gece düşümde….

KUMDAN KUMA SAVURUYOR YEL BENİ....

benim senden özge....ÖZGE SEVDİYİM YOKTUR....

inanmazsan....

GÖKTENGRYE SOR BENİİİİ....

Yorum

• akıncı
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2018
              • 616

UYDURULMUS DİN.....

EBRAHIM kızkardeşi ve karısı olan SARA dan cocugu olmuyor....

bu karısı EBRAHAMA diyorki...kölemiz hacere dehle....90 yasında....dehliyor...ARAPLARIN dedesi ismael doguyor….

sonra kızkardeşi ve karısı olan sara ya dehliyor....

kim çıkıyor bu dehlemeden....JACOP çıkıyor...Yahudilerin atası....

peki ISRAEL ne demek.....

bu JACOP ın kafası atıyor bi gün....ELLAHIN gönderdiği melekle güreşe tutuşuyor....ve onu yeniyor.....

bu JACOP a.....o günden sonra İSRAEL diyor Yahudiler....onların dilindeki anlamı...ellahı yenen adam....

üç dinin de kökü bu....ALLAHI YENEN ADAM.....dinmi bu şimdi....evett din...ÜÇÜNDEDE İSRAEL SEÇİLMİŞ HALK....ÇOBAN.

yeni orduları ise....

CİHADA CIKARILAN SALAK MÜSLÜMANLAR....

Yorum

• akıncı
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2018
                • 616

İSMAEL le kardeşi JACOP barıştı.....niye...TÜRKLER SURİYEYE GİRİYOR....DURDURALIM.....

Mamına çaktıklarım....tarragımı durdurursunuz.....

muaviye ve yezid oldu....emevi araplar...türkler ve İranlılar Müslüman değil diyorlar...MEVALİ onlar....köle diyorlar....kıçı boklu suudiler ve yeddiceddleri….

BEN ALEVİ ASSADIN YERİNDE OSSAM....fıratın dogusunu turkiyeye verir....bunlardan SURİYEDE CIKTIKLARI CİHADIN İNTİKAMINI ALIRDIM...

fekaatttt….

ASSAD bakıyor ne görüyor....bu araplar...TURKİYEDE DE....CİHADA CIKARLAR...DİYOR...

İŞTE....

İSRAELİN....

BÖYLE BİR ORDUSU VAR.

DEVLETLERİ...

içinden yıkan....CİHAD ORDUSU.

Yorum

• akıncı
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2018
                  • 616

DOLAYISLA....KAYARKEN....ZEMİNE BAK....

eger TURKİYEDE kayıyorsan....gördüğün zemin ayrı.....

amrikide….KAYIYORSAN....kaydığın zemin ayrı....

marifet ise.....

kayarken....KAYMAKTADIR.

Yorum

• akıncı
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2018
                    • 616

güneysuya özel....

ula namıssız makarios…..beni ve LAGACY mi yasat.....yasatki….beni örnek alıp yeni kuzular çıksın.

GARİİİ...mamına kodum bu alemin...yas 70....kalan ömrümü gacı ikerek geçirecem….

Yorum

• smartinvestor
                      Tecrübeli
                      • 29 Kasım 2015
                      • 901

akıncı Nickli Üyeden Alıntı
                      değerli dostlarım.....

bunlar sizlere hitap eden son yazılarım dı….

ÖNEMLİ Bİ ANLAŞMA YAPTIM....Bİ DAHA YAZMIYACAGIM DİYE.....

hepinize....

tüm kalbimden....

sonsuz sevgilerimle.....beni kalbinizde güzel adamdı diye tutmanızı umarım....
                      Emmi koma bizi sensiz = ışıksız

Yorum

• labtek
                        Tecrübeli
                        • 11 Ekim 2009
                        • 505

Yinemi? Kuzu yapma... Hani subat 1 di? 70 den sonra bile yapacaklarina amin... Anlasma = hirs degilmi? Yapma...
                        Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

• apprentice
                          Yeni Üye
                          • 11 Mart 2016
                          • 19

akıncı Nickli Üyeden Alıntı
                          ULA NAMISSIZLAR....

BAAAA sus diye tonla para öneriyler….susmiram….paranın mamına çakarım....söz konusu olan halkımın soyulması ise....damarlarımda ki TÜRK KANI....kendini satmaz.
                          YORUMSUZ. Sn. Kuzu gereğini yapacaktır diye düşünüyorum.

Yorum

• tefuksikret
                            Tecrübeli
                            • 17 Eylül 2018
                            • 548

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            hosgelmişsin kazım....

ne oldi ula öbür köye....

it kopuk sizi yıldırmışa benziyor...

MÖTÜünü eline alan buraya geliyor....biz MÖT tuccarımıyız ulen ha ha ha....

gelelim...ezrail ve cebraile….ikisininde mamına cakayım....onlar kim ula....

gelelim yıldırım ve BÜYÜÜKKK TÜRK....TEMUR HAN a....

yıldırım kim ula....bir Bizans devşirmesi....TURK DEGİL....

yıllarca....izmir ve civarında ki 15 000 haçlıya para veriyor....balkanda sefere çıkarken ardımdan bana saldırmıyın diye...

binlerce kez deniyor....izmiri zaptedemiyor….

böyyük türk TEMUR HAN geliyor.....İZMİR ve civarında bu 15 000 haçlı şövelyasının kellelerinden tepeler yapıyor....

hani....manisadan izmire girerken....bir tepeler var ya.....o tepeler TEMUR HAN ın haçlı kellelerinden yaptığı tepelerdir...

kuzu ya gelende....o bir devdir....bilginin merkezidir....evliya ve embiyalar bu merkezin etrafında döner dururlar...

desemki….

şu dağlarda kar olsaydım....

yıkıkkkk perişan olsaydım.....

arar bulurmuydun beniiii….beni...

sahipsiz mezar olsaydım....

dersinki....

BULMAZDIM.
                            Kuzu hocam, öbür köyde bana 2 ay önce ceza virdiler, teee temmuzda bitiyor ceza...Aslına bakarsan kendi kendime verdirdim bu defa, kimbilir belki de iyilik yapmışlardır.

Yukarda yazdıklarının hepsi doğru aslında, Temur'la ilgili olanlar bence doğru değil. Evet Yıldırım Bizans devşirmesidir. Ertuğrul Gazi ismi uydurmadır, onun adı Gündüz Alp. Osman Gazi de uydurma, Türklerde Osman ismi kullanılmaz. Asıl ismine hiçbir yerde rastlamadım. Çevresindekiler Atman diyorlar, büyük ihtimal Kazaklardaki Ataman'ın söyleniş biçimidir. Orhan ismi doğrudur, Orhan Gazi'nin fikir aldığı hatta sırdaşı olan en önemli isim ise Kürt Taceddin'dir. Falan filan işte, yaz yaz bitmez.

Gelelim Temur'a, Temur Moğoldur ama Türküm der. Selahattin Eyyubi gibi Türk saraylarında yetişmiştir. Çok kurnaz ve sinsi olmasına rağmen aynı zamanda cesurdur da, risk alır. Ufak birlik komutanlığından itibaren girdiği tüm çatışmalardan galibiyetle çıkmıştır. Temur, Büyük Selçuklu yıkıldıktan sonra İran'da birliği sağladı. Selçuklu'da temel kitap Kuran'dı. Timur'da ise Kuran esas kitap değildir. Esas kitap ''Yasa Kitabi''dır.
                            Yasa Kitabini ise Cengiz Han yazdırmıştı. Kuran'da yazmasa da(hadislerde vardır) temel amaçlardan biri belki de en temel olanı Doğu Roma'yı yani Bizans'ı yıkmaktır. Kuran bunu yapacak disiplinde ve inançta insan topluluğunu yetiştirmeyi hedefler. Yasa Kitabi ise askeri yönetim, sevk ve idareyle alakalıdır. 10,100,1000,10.000 kişilik birlikler, bu birlikleri yönetecek subayların yetiştirilmesi, savaş alanında yapılacak manevralar, kuşatılan şehirlerin idarecileriyle yapılacak pazarlıklar vs bu kitabın konularıdır. Yasa Kitabinın amacı, Türkleri ortaasyadan anadoluya sürmektir. Stratejinin diğer ayağı ise Türkleri Müslüman yapmaktır. Bunu Temur yapmıyor, bunu Halifeye bağlı Sunni Araplar yapıyor. Müslümanların hedefi ise Bizans'ı yıkmak yani İstanbul'u fethetmek. Mevzuu bu kadar basittir. Araplar askeri açıdan bunu beceremediği için Türkler tarih sahnesine sürüldüler.

Moğollar Türkleri Anadoluya sürmüşlerdi. Türklerin Müslümanlaştırılması faaliyetleri ise daha ortaasyadayken başlamış ve Selçukluyla devam etmişti. Bu sebeple Timur amaçsız bir adamdı. Timur'un işlevi İpek Yolu'nun güvenliğini sağlamaktır. Timur, aynen Moğollar gibi İpek Yolu üzerindeki Bizans ve Pers egemenliğini kırmayı hedefler, bu amaçla Venedik'le işbirliği yapar.

Venedik ve Cenova ticaret cumhuriyetleridir. Fakat bunlarda birbirleriyle rekabet halindeydiler. Venedik, Kartaca'nın devamıdır. Bugün o dönemin Venediklileri Londra'da City of London'da bulunmaktadırlar. Cenova ise başında Frank bir valinin olduğu bir başka ticaret cumguriyetidir.

Yorum

• tefuksikret
                              Tecrübeli
                              • 17 Eylül 2018
                              • 548

Yukarıdaki yazıya ek olarak koskoca bir yazı yazdım. Olayları ince ince açıklamaya çalıştım. belki 2 saat uğraştım.

Mesajı gönderemedim abi...Cevaplaya tıklayınca tekrar nick ve şifre yazmam gerekti ama yazı uçmuş oldu...Çok yazık oldu be ya...

Ben de gidem abi...Bu salaklıkla borsa yorumculuğu falan olmaz...Hadin eyvallah...

Yorum

• labtek
                                Tecrübeli
                                • 11 Ekim 2009
                                • 505

Seni okumak büyük ayricalik. Evet bende acidim yok olduguna... Olsun... Yazidir yine yazilir. Fakat 2 saat ayrilan zamana kimbilir neler sigmisti diye merak etmedim degil... Kitap gibi insanin 2 saatinin anlamini sükür ki biliyoruz... Seni okumak cok ama cok hos... Her zaman bekliyoruz. Saglicakla kal ...
                                Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...

"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."

NIETZSCHE

Yorum

Working...
                                X

Debug Information