önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ihakki
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 709

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FED gazıyla düzeltmesiz 108 olacak gibi artık....

Tulumu çıkarma işi sonraya kaldı sanki....
    Düzeltmesiz gideceğini beklemiyorum.
    Bu seviyelerden %5 bir düzeltme bekliyorum.Böylece 10 günlük hareketli ortalama olan 100.500 seviyesini öperek buradan %10 civarı bir çıkışla
    108.000-110.000 ulaşma potansiyeli var.

YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      108 000 dediğimde gülen coktu….115 000* alışıyor usaglar….
      Emmi Fed in bu kedi hali ve bizdeki pala ile, hazır kıstırılmış bu kadar da çok ayı varken, 108 kesmez seçim üstü, 115 lere yürür bence...
      97 zor artık sanki .

Aşağıda ihakki nın dediği 100.500 bile 106-108 arasından ya gelir ya gelmez...

Ayı olmak için çok erken gibi geliyor bana... Hele şu not sonucunu da bir görelim derim nacizane....

Yorum

• hocamurat2001
        Aktif
        • 26 Haziran 2014
        • 367

ama ben skender olsam herkes gaplı açılış bekliyor ya tersine pirin dediği 97000 çekerim bir kaç günde sonracığıma 115 veya daha üst zirveye
        tırmanırım

Yorum

• hurolg
          Aktif
          • 09 Mart 2016
          • 320

Nacizane benim cızıktirdigim graflarda da xu100 de 115.150 deki direncten donercek diye gormekteyim lakin laptoptan buraya girip de yapistiramiyorum ne yazik ki sifre kullanici adi vb sorunlarimdan dolayi...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• sarisicak01
            Tecrübeli
            • 22 Ağustos 2018
            • 478

Sayın hurolg , sitenin yöneticisi Sayın simurg dur. Ona yazarsanız mutlaka sizinle ilgilenecektir. İyi çalışmalar.

Yorum

• Misafir

skender 106 e getirdi.adaya gelmis oldu. bakalim.sandiktan be cikacak.

Yorum

• Money DOCTOR
                Katılımcı
                • 20 Haziran 2018
                • 139

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                skender 106 e getirdi.adaya gelmis oldu. bakalim.sandiktan be cikacak.

Piyasa geldi gelmesine de millet halen shortlara ortalama çekme derdinde. Daha gitmez mantığı ile orta çekiyorlar. Onlardan büyük poz sahipleri kapanırlarsa geri dönerler . Aksi biraz daha yukarıya çekecekler diye düşünüyorum.

Yorum

• Misafir

skender ivedik filmini seyettimi bilmiyorum.lakin bu tur sandiklardan guzel seyler cikmiyor.belki sandigin antika degeri olabilir.sayin money doctor.

Yorum

• akıncı
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2018
                    • 616

evetttt…..bu zirve..106 000..şimdi testere şeklinde....düzeltme baslar....KENE bu nedenle açıldı.....

neydi KENE....

104

106

108

110

BAK İLK İKİ KADEME GELDİ....kene kuralı gerçekleşti.....bu düzeltme başlangıç sinyalidir.....bu feyk olmaz.....

Yorum

• akıncı
                      Tecrübeli
                      • 24 Nisan 2018
                      • 616

kuzu kuralı 0.....kurallarını uygula...ne habere bak....ne genel kanıya bak....kurallarını korkmadan uygula....

106 dan 102 ye düşer...oradan 106 ya çıkar....106 dan 100 e düşer...oradan 108 000 e çıkar....oradan 97 000 e düşer....

Yorum

• smartinvestor
                        Tecrübeli
                        • 29 Kasım 2015
                        • 901

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Piyasa geldi gelmesine de millet halen shortlara ortalama çekme derdinde. Daha gitmez mantığı ile orta çekiyorlar. Onlardan büyük poz sahipleri kapanırlarsa geri dönerler . Aksi biraz daha yukarıya çekecekler diye düşünüyorum.
                        Abi short mu kaldı piyasada, kuzu emmi gibisi hariç... Adam donuna kadar aldı hepsinin....

Yorum

• smartinvestor
                          Tecrübeli
                          • 29 Kasım 2015
                          • 901

evetttt…..bu zirve..106 000..şimdi testere şeklinde....düzeltme baslar....KENE bu nedenle açıldı.....

neydi KENE....

104

106

108

110

BAK İLK İKİ KADEME GELDİ....kene kuralı gerçekleşti.....bu düzeltme başlangıç sinyalidir.....bu feyk olmaz.....
                          Emmimmm... Düzeltme beklentinde 97 iptal sanırım değil mi?

Yukarıda aldım cevabı emmimmm..

Peki 97 sonrası??? 115 mi??

Seçime gününe, başladığı yere dönmedi durumu devam mı emmim?

Yorum

• kemal52x
                            Aktif
                            • 11 Ocak 2011
                            • 237

108 000 dediğimde gülen coktu….115 000* alışıyor usaglar….

Üstadım sen bitanesin söyleyecek bir söz bulamıyorum. ..maşallah maşallah

Yorum

• akıncı
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2018
                              • 616

iki SIMULASYONUM VAR....yazmıştım.....birinde zirve 108 000....öbüründe 115 000....

SIMULASYON 1....zirve 108 000....

bunda subat vadede türev piyasaları 97 000 de kapatır....subat sonunda....

SIMULASYON 2 nin koşulları var....bunda ASYA KALKINMA BANKASI devrede olmalı....yoksa bu simülasyon zor....

Yorum

• akıncı
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2018
                                • 616

kemal52x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Üstadım sen bitanesin söyleyecek bir söz bulamıyorum. ..maşallah maşallah
                                kemalim....

önemli dönüşümleri muştulamak benim işim....SİZİ YALNIZ BIRAKMAM DEMİŞTİM....sözümde duruyorum...zorluklarıma rağmen....patronum cilveme ve yazmam gerektiğine....göz yumuyor....hatırımı kıramıyor.

insani ilişkilerdir....esas olan....anlaşmalar değil.

adama dedimki….yaw sen abramın soyundansın....adam kız kardeşi ile evli...isac ...dedeniz o ilişkiden dogma....dolaysıyla sen....eccik geri zekalısın....biyolojik bi durum bu...alınma dedim....herif gülmekten yerlere yatıyor hala.....ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information