Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Sağ görüşlü Türk milliyetçileri Atatürkçü olmalarına rağmen Kemalistim diyenlerden hoşlanmazlar.
Zaten sağ görüşlü kesimin büyük bir çoğunluğunun ben Atatürkçü olduğunu düşünmüyorum ben. En azından benim hayatım boyunca çevremde gördüğüm sağcılar hep böyleydi...Milliyetçi ülkücü olduğunu söyleyenler de dahil ki zaten görüyoruz MHP ve Bahçeli kitlesinin yaptıklarını...
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hepsi SURİYEYE akıyor....oradanda suriye merkez pankasına akıyor....
suriye….bu miktar parayı....uryasında görse inanmazdı....
suriye halkı....uryasında görse inanmazdı....ekmek elden su gölden seklinde yasayacagını….
bu herbin adı....EKONOMİK SAVASTIR....
bu herbi bitirmek istiyen yoktur....bu herb bir cok insanı ZENGİN EDİYOR....TİCARET SON HADDİNDE....
BU HERB İLK....mehdi putini bitirir.....ilk parası bitecek o....URUS halkı kıpraşır yakında.....
uzatılmış herbler….ince işlere gebedir.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
kuzu kuralı 0.....kurallarını uygula...ne habere bak....ne genel kanıya bak....kurallarını korkmadan uygula....
106 dan 102 ye düşer...oradan 106 ya çıkar....106 dan 100 e düşer...oradan 108 000 e çıkar....oradan 97 000 e düşer....
AL...sen istediğin kadar deki....lazda beyin gus beyni gaddindir….
buyur...laz guneysu ne demiş....106 dan 102 ye iner oradan döner demiş....ne zaman demiş...endeks 106 iken demiş...
102 den döndümü……...döndü....
bak bildi laz……
niye bildi...
sahte iraqı içiy...o bunu HALİSİLASYONA sokuyor....o anda guzu oluyor...guzunun ruhunu çalıyor...ve biliyor...
gırsız gavat….ha ha ha
yazsam gelir derki....bu sahte guzu…..HAKİKİ KUZU benum der.....
derse....
gendimi koruyamam ki....
gavat…..tutturmuş bikerem….ha ha ha....
Yorum