önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mohikan
    Katılımcı
    • 01 Kasım 2011
    • 168

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne diyorsam o....20 yıllık kurallar zinciri bu....

kuzu kuralı....butun derin düzeltmelerin önünde....TULUM GİYDİRME VE TULUM CIKARMA UYGULANIR.....Bu oldumu….KENE de piramitleme uygulanır....

bunu uyguladı....artık 97 000 e düşebilir....kimsede short açacak ne dashak galdı nede ik...

yeni KENE....

1 Cİ KADEME....104 000

2CI KADEME.....106 000

3 CÜ KADEME....108 000

4CÜ KADEME.....110 000....
    Emmi dediğini yaptım, ''2000 puan basar burası feyktir'' dedin.

Ben de pozisyonların yarısını kapadım bu sabah.

Akşam kapanışta tekrar 1/4 short açtım.

Totalde 3/4 short olduk. 1 kurşunum kaldı. Ama ortalamayı 132 üstüne çektim.

Kademeli shorta devam.

Yorum

• ihakki
      Tecrübeli
      • 02 Aralık 2008
      • 709

mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Kardeş, benim bitti dediklerimden 3 tanesi sayımı geçti. Bunlar ISCTR ve VAKIFBANK,TTKOM (bugün 4.74'ü geçip 4.77'yi gördü).

GARAN 9.35, AKBNK 6.88 (bugün 6.87'den kapadı) ,HALKBNK (8.23)KCHOL (17.62 ,yarın en fazla buraya kadar çıkabilir ) TOASO (20.30),BIMAS (93.60) FROTO (11.64 USD) TUPRAS(26.87 USD), TCELL (14.93) benim sayımlarda BİTTİ dediğim son zirvelerini geçemedi.

YKBNK 2.01 üstünde son 1 zirvesi kaldı.(yarın yapar).

Yarın özellikle KCHOL 17.62 ,AKBNK 9.88, garan 9.35 zirveleri önemli.

Buraları geçerlerse bu ralli 108 binde durmaz.

Kuzu emmi ile konuştuğumuz durum gerçekleşebilir: BIST 121 bin üstü yeni zirve. USDTRY 4.60 TL. BIST USD bazında 26.800 USD .

Bana göre bunun olma ihtimali SIFIR.
      O zaman yarın KCHOL 17.62 ,AKBNK 9.88, garan 9.35 zirvelerini yaptırıp oradan dönüş başlayabilir.
      Yeni zirve ihtimalini sıfır görmen içime su serpti.
      Emeklerine sonsuz teşekkürler.
      YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• ihakki
        Tecrübeli
        • 02 Aralık 2008
        • 709

evett….bugün TULUM GİYDİRDİ.....sıra tulum çıkarmada.....bu volatility artırır....müşteri kendiliğinden oluşur....mevcutlardan...borsada incelik sudur....ALİNİN cebindeki parayı nasıl alırım....BORSADIR.
        Kuzum bu tulum giydirme ve çıkarma eylemini düşüşe geçmeden önce 3 kere mi uygulayacak?
        YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• akıncı
          Tecrübeli
          • 24 Nisan 2018
          • 616

BU GRAFI....bu topiğin baslarında astım....120 000 den 86 000 e düşeceğimizi MUSTULAMIŞTIM...bu graficle...adı MALİYET TARAMASI...

ORTADAKİ YATAY CIZGI 106 000 DİR.....bu ortalama maliyettir....bunun üstünde ilk gittiği yer 122 000 di….ikinci gitigi yer 86 000 di….şimdi gideceği yer....106 000 dir….overshootingle 108 000 dir….

108 000 yeni tepedir....bundan sonra....MALİYET....merkezi....108 ila 86 nın ortalaması olan....97 000 dir….bu durumda size bi üst rakkam daha vereyim.....bu ise 108 ila 122 nin ortalaması olan 115 000 dir….hedeftir buda....

maliyet taraması nedir.....kredili veya faizle taşınan mallarda ki....mecburi satış veya alışların TETİKLENDİGİ YERLERDİR...

BORSA NEDİR....tetiklemektir....al ve satı sağlamaktır....PARA BU HAREKETTEDİR....

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Kuzum bu tulum giydirme ve çıkarma eylemini düşüşe geçmeden önce 3 kere mi uygulayacak?
            AFERİM....

beni 20 yıldır okuduğun nasılda belli....ha ha ha

usulet ve suhulet bu işte.....

Yorum

• akıncı
              Tecrübeli
              • 24 Nisan 2018
              • 616

mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Emmi dediğini yaptım, ''2000 puan basar burası feyktir'' dedin.

Ben de pozisyonların yarısını kapadım bu sabah.

Akşam kapanışta tekrar 1/4 short açtım.

Totalde 3/4 short olduk. 1 kurşunum kaldı. Ama ortalamayı 132 üstüne çektim.

Kademeli shorta devam.
              dün onu sana yazmıştım....hayale kapılma cık diye....aferim doctor….GRAF AS ARTIK....sakın yanılırım diye korkma....

Yorum

• akıncı
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2018
                • 616

İzmirli hocamın verdiği...dolar direnci zorluyor ve kırıyor....ikinci dirence gidecek.....HOCAYI iyi okuyun...işi maliyet taraması onun....nereye gittiysem oraya gelmiştir hep.....yan tarafımda topiği vardır....,işi budur...COK DEGERLİDİR....fürusan akıncı değildir...benim gibi....OTURAN BOGADIR...onu iyi okuyun.

Yorum

• smartinvestor
                  Tecrübeli
                  • 29 Kasım 2015
                  • 901

BU GRAFI....bu topiğin baslarında astım....120 000 den 86 000 e düşeceğimizi MUSTULAMIŞTIM...bu graficle...adı MALİYET TARAMASI...

ORTADAKİ YATAY CIZGI 106 000 DİR.....bu ortalama maliyettir....bunun üstünde ilk gittiği yer 122 000 di….ikinci gitigi yer 86 000 di….şimdi gideceği yer....106 000 dir….overshootingle 108 000 dir….

108 000 yeni tepedir....bundan sonra....MALİYET....merkezi....108 ila 86 nın ortalaması olan....97 000 dir….bu durumda size bi üst rakkam daha vereyim.....bu ise 108 ila 122 nin ortalaması olan 115 000 dir….hedeftir buda....

maliyet taraması nedir.....kredili veya faizle taşınan mallarda ki....mecburi satış veya alışların TETİKLENDİGİ YERLERDİR...

BORSA NEDİR....tetiklemektir....al ve satı sağlamaktır....PARA BU HAREKETTEDİR....

Emmi çok soru soruyorum, mazur görmeni dilerim...

108 den sonra seçime kadar başladığı yere döner.... Mayısta 50... buyurmuştun...

115 nasıl hedef oldu???

Yorum

• akıncı
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2018
                    • 616

115 000....yüzde yüz hedeftir demiyorum....ikinci SİMULASYONUMDA hedeftir....koşulları var...şimdi yazmıyalım….AKSAK TEMUR satır aralarında anlatıyor veya ima ediyor....onları....yazma diye durduruyorum onu.....

benim özelliğim....birden ve aniden yazıp...imkansızı....kuzu olmaktır.

Yorum

• sonperde33
                      Tecrübeli
                      • 03 Ağustos 2011
                      • 2999

bir tespit,

Click image for larger version

Name:	36630e71-8189-45b4-89a4-169fbf120105.jpg
Views:	1
Size:	41.8 KB (Kilobyte)
ID:	521302

Click image for larger version

Name:	ae78f979-c1a5-4a0b-8cfe-9233cf23db40.jpg
Views:	1
Size:	39.1 KB (Kilobyte)
ID:	521303

imfye dusmus, ( kimisine gore imf ye yukselmis, gelir gider dengesini acmasi seffaflastirmasi
                      baabindan )
                      bizden yuksek faiz veren bu ulkenin,

2014 yili basi referans alindiginda,

parasi 4 kat deval olurken, borsasi 6 kat yukselmis.

dogeu soruyu sormanin cevap vermekten daha cok bilgi gerektirdigine inananlardanim.

o yuzden sadece neden ve nasil diyebiliyorum.

yorumlayabilene simdiden tesekkurler
                      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

Kuzu gitti short bitti ralli basladi haberimiz yok hedef eski zirve secim sonrasi mayisda sat git eylullde al 2021 kadar hedef 200 bin yokDovi oyle 50 bin dolarda 2004 deki gibi alan 5 yil yerinde sayar.Doviz faiz sira bedava hiss elerde milete verdiler korkuyu bakin amirala 3.80 den 5,85 %50 s

Yorum

• akıncı
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2018
                          • 616

BENZERLİK ANALİZİM....izlediğim SIMULASYON 1....adı SEÇİM RALLY Sİ....üç aylık hükmeden graf bu....FURUSMA ÜÇÜN....

Yorum

• smartinvestor
                            Tecrübeli
                            • 29 Kasım 2015
                            • 901

115 000....yüzde yüz hedeftir demiyorum....ikinci SİMULASYONUMDA hedeftir....koşulları var...şimdi yazmıyalım….AKSAK TEMUR satır aralarında anlatıyor veya ima ediyor....onları....yazma diye durduruyorum onu.....

benim özelliğim....birden ve aniden yazıp...imkansızı....kuzu olmaktır.
                            Hükümetin bankalara destek olması koşuluyla, oluşacak/oluşmuş enflasyon rallisi ile yeni zirve bile mümkün görünüyor emmi..

Senin Yahudi EWci de 108 üstü yeni dünya dediğine göre, 115 son olmayacaktır, yeni zirve gelecektir o zaman...

Yorum

• akıncı
                              Tecrübeli
                              • 24 Nisan 2018
                              • 616

BUDA YUKARIDAKİ GRAFA YAKINDAN BAKIŞ....VE 97 000 NEREDE.....

ORADAN Bİ OK CIK YUKARI....108 000 e değersin....

Yorum

• akıncı
                                Tecrübeli
                                • 24 Nisan 2018
                                • 616

BU GRAFLAR....MALİYET TARAMASI ESASLIDIR....klasik teknik analiz çalışmaz....o hikayedir....ESAS OLAN BUDUR...MALİYETLER VE AL SATA ZORLAMA....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information