guzubabanin 3.günün şafağında doğuya bakın formasyonu mu bu? 5.gün müydü???
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
1,37usd oldusahan88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhalkin 1.45 usd oldu guzubabayusuf yusuf yusuf...
Yorum
-
Kuzu bile ne yapacagini tahmin edemediginden kearda ama son karari cuma long olacakti hedef fezaoxford Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster'''EKONOMÃK MODEL.....ve SIMULASYON 2.....82 000...piyasa begenmiyor....BU OLUR....GLOBAL DUNYA NEDENÃYLE...'''. GALÃBA BU OLUYOR.. KUZU HOCAM ÖNCE YAZDI... ZATEN HEP ÃLK YAZDIKLARI OLUR..BEN HEP ONA BAKARIM..
Yorum
-
Sn. yeğen Cuma longlayacağım dedi,bu arada silkeliicek dedi,e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu cuma long olacam dedi %6 cakildi endeks yangin yeri
silkeneleniyoruz.
Yirmi yıldır takip ediyorum guzuyu.
Ani dönüşleri önemlidir.2009 Mayıs'tı sanırsam, timoti(abd finans'a bakan bücür) fed'in bütçesini artırmaya başlayınca,birden ters yöne pozisyon önerdi sevgili guzu.
Önemsemedim( çünkü daha önceki söylemlemlerine binaen 50 cent aşşağısını beklioordum)soora gördüm ebemin örekesini.
Ardından sevgili Babo'nun 49000 endeks de ki "burası ya dip ya da bırakın bu işi" ni anımsarım( dinledim mi; Hayır.)
Sonra akıllı guzum 2016 sonundaki muhtşem ralli için bir ay boyunca bas bas bağırdı, LONG olun diye.
Statükonun gurbanı olup dönemedim.
Ters yönde bi dünya takılıp,guzu nun beynini test ettim,iyi hakkaten iyi.
Yorum
-
Inanılmaz yaaa sanki Amerikadan piyasayı yapıyorsunuz...Kroşeler dün bugün geldi.Belki yarında gelecek.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdevir o halem....
dinamikleri hep aklında tut....
soyle düşün....biri 60 milyon lot verdi....biri onu dipte aldı yüzde 8 asagıda....bu bir DISRUPTİVE BEHAVİOUR dur....bunu gördünnü...HEDEF FEYZA DİYECEN....seni cok zalim yapacagım dişi kurdum....ÖYLE OLACAKSIN....ki basladın zaten...shortu cakarak üç gün önce bugün yüklüyerek...BEN SENİN YANINDA HAVA KALACAGIM.....yalnızca....yalnızca bişeye sarıl....AKLINA....aklını kirletmelerine izin verme dezenfermasyonla....
kuzu kuralı....üç dalga düşüş....ardından DISRUPTİVE BEHAVİOUR....ardından feyza gelir....
seni sevmiyen ölsün halem....bir güneş gibi dogacaksın TURKÜN BOZKIRLARINA....
Yorum
-
Yatirimci o kadar panikki dususe inanmis burdan bir cevirlerse kazanan cesaeret edip alanlar olur tabii sermayesi kaldi ise tecrubeli borsaci ancak bu bafireyi atlatir dun aldigim kagit bugun primlendi elden cikardim kapanisa yazildim ekrani kapattim sert dusmus endeks haliyle kagittsa hos maliyet dusurduk simdi belki yarin son dalga gelecek ben beklemiyorum ama kuzu yazmis pespede 3. Dip diye gerci oda 93 bin diyordu.Dedigi cikti kuzunun tahmin otesi dedi kenara gecti simdi feza diyor izleyelim gorelim..
Yorum
-
-
DISRUPTİVE BEHAVİOUR....saglı sollu tokatlar....ve kroseler....ve NAKAVIT....bir krose daha var....cuma....
tatilime denk geldi....yoksa feciii para yapardım bundan....

unutmayın....HER KROSEDE...YÜKLÜ BİR ORDİNO VAR DEMEKTİR....her krose demek...MAL...BİR BÜYÜKTEN....ÖTEKİ BÜYÜYE....anlasmalı mal devri üçündür....
işte bu anlasmalı MAL DEVİRLERİ nedeniyle....DİSRUPTİVE BEHAVİOUR olusur....bu terimi....american borsa forumlarına KUZU agabeyiniz sokmustur...
bir HOLDİNG catısı içinde bulunan bi panka ve sigorta şirketi.....panka elindeki MALI düşük fiyattan kardeşi SİGORTA şirketine devreder...panka nakite geçer ki oluşan bu volatile piyasada furgunlar yapsın o nakitle....
neden ardından hedef FEYZADIR dedim.....
çünkiii.....
SATIŞA GELMESİ MUHTEMEL HERKES SATISA GELMİŞ VE SATMIŞTIR.....satmayanlar varsa....son bi KROSEDE onlar üçün gelir....VE ARTIK MEYDAN O SATILAN MALLARI ALANLARDADIR....
cuma deme sebebim ise....BU SON KROSE İLE İLGİLİDİR.....
cumayı pazartesine çekmeside mümkün.....YARIN AKSAM...NEWYORKTAYIM VE HERBİ PLANLADIGIM ODADAYIM....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum