önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • e.yegen
    Tecrübeli
    • 05 Mart 2009
    • 530

önce 106.000 hedefe gidecekmi yoksa ani düşüşten sonramı ? tüm mesele bu

veya nerden basacaklar.. çok bilinmeyenli denklem

Yorum

• Misafir

YTD.

Yorum

• Misafir

YTD.

Yorum

• hurolg
          Aktif
          • 09 Mart 2016
          • 320

Bu durumda expected behavior da ilk önce bir onceki yani son yükselişe başladığı yani 19.06.2018 gunkü dip 92.288 i test etmesi ve alta kırmaya çalıßması olarak gorunuyor grafta...Doğru mudur üstadım...
          kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          yegen....

ben oyunda yokum donunceye kadar....ogullarima soz verdim....sadece yorum yaziyorum....kuzu kurali....uc dalga dususten sonra mutlaka DISRUPTIVE BEHAVIOR gelir....

yukariya dun yazdim...bugun uygulamaya basladi....heran bekliyorum demistim yukarida...DISRUPTIVE BEHAVIOR uyguluyacak diye....cilginca cikis....terse kalis....KOTU HABER TRUMP....ve kuuuttttttt.....

tilkinin dedigi....KEKLIGIN KAYAYA CARPMASI....boyle bi olayda kenarda dur....eniyisi budur....ucu bucu gorunmez....

not.DISRUPTIVE BEHAVIOUR....bir borsa terimidir....beklenmiyenin cilginca uygulanmasi....oyuncularin....sag ve sol tokatlarla uyusturulup....son bi krose ile NAKAVIT edildigi haldir.
          SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• muratti
            Aktif
            • 09 Eylül 2007
            • 266

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            önce 106.000 hedefe gidecekmi yoksa ani düşüşten sonramı ? tüm mesele bu

veya nerden basacaklar.. çok bilinmeyenli denklem
            Sanki 106gidecek gibi yukarı açıp salıyorlar. Akşama doğru alıyor endeksi

Yorum

• e.yegen
              Tecrübeli
              • 05 Mart 2009
              • 530

muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sanki 106gidecek gibi yukarı açıp salıyorlar. Akşama doğru alıyor endeksi
              YOK gitse bugün giderdi ara vermezlerdi çıkışa.haftaya geri gelecek beklenti bitti olacak. ytd.

Yorum

• ysf1
                Katılımcı
                • 04 Temmuz 2013
                • 197

arkadaşlar ;( https://tr.tradingview.com )u açın ,iki tane mav koyun. vadesini kendinize göre ayarlayın.
                yukarı kırarsa al aşağı kırarsa sat.borsa bitmez oynaşır durursun.
                yok çıkar mı? yok düşer mi diye KUZU hocamı sıkıştırmaya hiç gerek yok. KUZU hocam bizlerle bilgisini dünya görüşünü paylaşıyor.
                engin görüş ve tecrübelerinden ben fazlasıyla yararlanıyorum.kendisine her daim müteşekkirim.

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• ysf1
                  Katılımcı
                  • 04 Temmuz 2013
                  • 197

paylaştığım en basit şeklidir.bir çok indikatör kullanan uzman arkadaşlara göre değil.borsaya geldim bir şey bilmiyorum, bir gün iniyor bir gün çıkıyor ne yapacağım ben ,diyenlere göredir.merrill lynch'in robotları da aynısını yapıyor.sen de robot olacaksın ,yok düşer mi? yok çıkarmı? kaygısı olmayacak.aşağı kırdı sat,yukarı kırdı al.ne basit değil mi? AH KEŞKE YAPABİLSEK,YAPABİLENİN ELİNİ ÖPERİM. YAŞAR Erdinç hocamın yıllardır anlattığı "yatırımcı pisikolojisi" buna engel teşkil eder.pikolojimiz şu şekilde çalışıyor maalesef "zararda yıllarca yat ama kar edince hemen sat." kendimizi bu psikolojiden kurtarıp robot olunca kar edeceğiz İNŞAALAH. KUZU hocamın sayfasın da fazlalık yaptıysam şimdiden affına sığınırım.ALLAH herkesin bahtını ve şansını açık eylesin.
                  YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• oxford
                    Tecrübeli
                    • 03 Kasım 2013
                    • 467

Click image for larger version

Name:	elliotbist.jpg
Views:	1
Size:	61.6 KB (Kilobyte)
ID:	521271 Guzu Hocam bu 50ot çizimine veya öngörüsüne ne dersin..Değerli bir arkadaşımız çizmiş..Topiğin başındaki rakam var bunda.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

usaglar....

KAFA KIYAK....

palm beach deyim....bi meshur turkun barındayız....geçmişi gıdıklıyoruz....burada bu barda....GÖZLERİYLE öldügüm biri....SÖZLERİYLE dirildigim birini sordu dostum....ne oldu o kıza diye....

dedimki olum....gögsümde....gögsüm karacaahmet mezarlıgı gibi....onuda oraya gömdüm....

bak okuyorsan beni....unutmadım seni.....

her aksam gunesin battıgı yerden.....

gözlerin doguyor gecelerime.....

optugum o ıslak dudaklarından.....

sözlerin doluyor gecelerime.....
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

turkiyeden 5 borsacı dostum....ve aileleride benimle....

bir ömür nasıl geçti....nasıl göz açtık nasıl 70 e merdiven dayadık....

nasıl acı cektik....nasıl sevindik.....

bunnarı size onlar anlatacaklar....ben bu alemden emekli oluyorum....meydanı daha genclere bırakıyorum....tabii 50 yas gencse...akıncı dostum 50 yasında...gencem diyor....GÖRECELİ TABİİİ...hersey....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• SubZero5
                          Katılımcı
                          • 25 Mayıs 2009
                          • 87

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          usaglar....

KAFA KIYAK....

palm beach deyim....bi meshur turkun barındayız....geçmişi gıdıklıyoruz....burada bu barda....GÖZLERİYLE öldügüm biri....SÖZLERİYLE dirildigim birini sordu dostum....ne oldu o kıza diye....

dedimki olum....gögsümde....gögsüm karacaahmet mezarlıgı gibi....onuda oraya gömdüm....

bak okuyorsan beni....unutmadım seni.....

her aksam gunesin battıgı yerden.....

gözlerin doguyor gecelerime.....

optugum o ıslak dudaklarından.....

sözlerin doluyor gecelerime.....
                          ne tesaduf
                          ben de bugun palm beach deyim
                          Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
                          Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
                          Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
                          Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• SubZero5
                            Katılımcı
                            • 25 Mayıs 2009
                            • 87

sayın kuzu, hala palm beach bölgesindeyseniz sizinle tanışmak isterdim... zamanınız varsa bir şeyler içelim
                            Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
                            Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
                            Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
                            Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• Misafir

ytd.

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

oxford Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                [ATTACH=CONFIG]1033[/ATTACH] Guzu Hocam bu 50ot çizimine veya öngörüsüne ne dersin..Değerli bir arkadaşımız çizmiş..Topiğin başındaki rakam var bunda.

şimdi 106 000 yapması icipeder....sonra asagıdaki simulasyon la 2019 mart ayında 64 000.....usulet ve suhuletle hocam....OVERCREDİT VE OVERPRODUCTION....

şimdi buradan 99 000 den dönerse....sımulasyon 2....SIKI BUTCE DİSİPLİNİ...ARTIRILMIŞ VERGİLER....PARASAL SIKILAŞTIRMA....

TURKİYENİN SORUNU NEDİR.....soru budur....cözümleri bilirsen SIMULASYONLARI CIZARSIN.....

önce nedir....TURKİYENİN SORUNU NEDİR?????....

CARİ AÇIGI....döviz kıtlıgı....abarılmış turk lirası kredileri....bunlarla bu kredilerle cari acık fıstıklanıyor....millet mal alıyor....bu DÖVİZ GİRMEDİGİ ÜÇÜN....döviz kurunu ucuruyor....kur uctumu maliyet enflasyonu olusuyor...buda faizi fıstıklıyor....

çözüm....CARİ AÇIGI YOKETMEK....BU PARASAL DARALMA İLE İLE SAGLANIR....tl yi piyasadan emeceksin....DÖVİZİ YUKARI SÜREN TL dir....döviz TL VARSA ALINIR....TL YOKSA DÖVİZ ALINAMAZ....DÖVİZİ YABANCI CIKARIYOR KOMPLE YALANDIR....yabancıda tl yoksa....öpücük verip mi döviz alıyor lem...DÖVİZİ TURK ŞİRKETLERİ VE TURK HALKI CIKARIYOR....bunlarda tl var....yabancıda yok....

öyleyse ne yapacaksın....iki yıl büyüme yapmıyacaksın....bunları köşeye gıstırıp döviz alacak TL ye hasret bırakacaksın....bu SIMULASYON 2....82 000 nin altı yok bunda....

yogggg ben büyüyecegim dersen....kredi fıstıklıyarak....bu SIMULASYON 1....64 000 YUKARIDA....YÜKSEK KUR...YÜKSEK FAİZ....YÜKSEK ENFLASYON...YÜKSEK BÜYÜME....vergiyi ENFLASYONLA topluyorsun....veeee DUVARA TOSLUYORSUN.

DÖVİZ BULURUM....BUNU YAPACAK YOLLAR BELLİ.....bu bende SIMULASYON 3....ONU KENDİME SAKLIYORUM ŞİMDİLİK.ÇÜNKİ BUNDA GEOPOLİTİC VAR....

GEOPOLİTİCTİR HÜKMEDEN....herseye....misal döviz bulurum....demek...RUSYAYLA ilişkimi keserim demektir....yoksa bulamazsın.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information