önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • e.yegen
    Tecrübeli
    • 05 Mart 2009
    • 530

Yonden %100 eminsen ciddi kazanctir az sermaye ile 100 binlik garan alacagina 10 binlik garan alim veya satim alirsin garan %5 yaparsa dayanak fiyata gore ayni parayi kazanirsin ama tavsiye etmem.kasikla kazandigini senden kepce ile alir.cok kere batirmisimdir. Ramazanin 1 i dolar alim varanti aldim 4,40 dan 4.50 yapti ben aldim yuklu 300 bin tllik 1.10 du 1.38 gordu.ac goluluk ettik oglen arasi merkez aciklama gonderdi hop dolar dusmeye basladi panik oldum 0,98 sattim dolar satmamla ataga kalkti 5 gunde 4,93 gordu alim varanti 3.50 paraya bak 3 misli cok para panik yaptiyor beklesem ihya olduydum.gerci dolar yukselmezdi bu sefer.karsinda makine var jetonu attinmi hisse doviz ne olursa ters tarafa hareket ediyor varant tecruben bunu ogretti bana. Anlikta olsa cok sahit oldum.kasa kazaniyor hep.o yuzden hisse dohru zamanda girersen kazanma sansin var.varantta sermayen sifirliyor.Birde 2014 varanta ilk basladigimda hisse gibi biliyordum.ilk alisimda endeks cakirken vade sonu gelen alim varanti aldim dustukce aliyordum yone yuklu 100 bin tl ile ertesi gun varant piyasi isleme kapandi arizali diye bende panik yine.neyse 1 gun sonra acildi endekse tepki geldi %30 kayiptan %20 artiya gectim. Hemen sattim.okuyorum varant nedir diye bilmeden oynuyormusum. Yine vade sonu gelen endeks alim varanti once dustukce aliyorum ertesi gun endeks tepiyor ciddi kazanc sagliyom.sermayeyi %80 artirmisim.guven gelince riskin icinde suursuuuzca varanta devam 6 ayda sermayenin yarisi gider pismanlik duygusu ara verdim bir sure sonra hisselere devam dedim.en azindan sifirlanmiyoz hissrde.acemi sansi once aldik sonra fazlasi ile verdik. Cok ocak sondurdu bu varant.kumarin krali.ytd.

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

griyim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kuzu ağbey,

sana bir danışsam diyorum

şimdi bu "kriz" denilen şey,

bi "gerçek kriz"

bi de "sahte kriz"

diye

ikiye ayrılıyor.

sahte olanına "finansal kriz"

gerçek olanına da "ekonomik kriz" diyorlar

şimdi,

bizim bu recep erdoğan hükümetinin

içinde dans etmeye çalıştığı kriz

hangi gruba giriyor ??
      TURKİYE ÜÇÜN....bu bir ekonomik krizdir....adı....overproductıon and overcredit.....ZORLANMIŞ FAKE BÜYÜME....kredi ver insaat ürettir....kredi ver insaat tükettir.....nufusun yüzde 35 i bu işte....bu iş durdumu....YÜZDE 35 İŞSİZİN VAR DEMEKTİR....bu yüzde 35 işsiz kredili...bunnar kredi geri ödeyemez....bu FİNANSAL KRİZİ fıstıklar....bazı bankalar batar....EV FİYATLARI ÇÖKER....bankalar cok sayıda ev sahibi olur....DOMİNO gibidir....minumum 3 yıl sürer....HERSEYİN FİYATI DÜŞÜNCEYE KADAR DEVAM EDER....

BU KRİZ....ımf olmadan asılamaz....o mutlaka devreye girer....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

bıyıor...reiz gene faiz artısını yabancılara yıkmış....yaw faizi merkez bankan artırdı....yabancı artırmadı....artırmasaydı....

yooggg bu komple dolarda hala....ha ha ha

keske bugün SHORTU caksaydık yeniden....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• harbi1962
          Yeni Üye
          • 21 Kasım 2015
          • 19

kuzu

82.000 iptal mi oldu şimdi.

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

harbi1962 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            kuzu

82.000 iptal mi oldu şimdi.
            hayır harbi....ben her dalga sonunda para ikiye katladıgı üçün karı alıyorum....tepki koyuyor...tepki tepesinden tekrar shortluyorum....SEÇİMİ MEVCUT OLAN KAZANIRSA.....esas hedef yuzde 60 düşüştür....122 000 çarpı yuzde 40=48 800....YANİ BASLIGIMDAKİ 50 000....bu tabii dalga dalga olacak....ve 2019 sonuna kadar sürecek....HER DALGADA TIRLARI YUKLUYECEGİZ....viop...varant vesaire gibi TÜREVLER nedeniyle....düşüş dalga dalga oluyor....10 000 puvan düşüyor 5000 puvan tepki koyuyor....MAKAS DEGİŞTİRME VAR....bu makas degiştirme 82 000 de....oradan 30 000 puvanlık bi çıkış gelecek....adı ARA TREND.....ondada LONG oynuyacagım mesale....gene dalgalar halinde cıkacak....

iki kuzu var unutma.....

birisi....furusan akıncı kuzu....o dalgalarla sörf eden....PARA MAKİNASIDIR....sen onu izle...para yap.

öbürü.....yorumcu kuzu....o yorum yapar....GENEL DURUMU ORTAYA KOYAR....paragazanamaz....paraagazanmak DELİANLININ işidir....ODA KUZUDUR.

hangi kuzu....FURUSAN AKINCI KUZU.....

rumeli beylerbeyidir.....

ardında bin atlısı vardır....hepsi bu forumdalar....

bin atlı cocuklar gibi sendir.....

bin atlı devvvv gibi orduları yenendir....

GAZANIZ MUBAREK OSSUN....TURKUN AKINCI EVLATLARI....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

sevgili sımurg....

PLATODATA nickli kardeşim foruma yazamıyormuş....onu hemen aktif edelim....o nickle olmuyorsa....adını SUVARİ yap...atına binsin gelsin durzuuu....

Yorum

• Hale Türk
                Aktif
                • 05 Haziran 2018
                • 318

çin'de hiç kedi yokmuş ve fareler öyle çokmuş öyle çokmuş ki sokaklarda sürülerle dolaşırlarmış. çinliler bu fare istilâsının önüne geçmek için düşünmüşler taşınmışlar, nihayet bir usul bulmuşlar. usul ama ne usul akla hayale gelecek gibi değil elli altmış fareyi bir kafese hapsedip
                aç bırakıyorlarmış. bir kaç gün sonra farelerin en cılızı dayanamayıp ölünce ötekiler hemen onu yiyiveriyorlarmış. arkasından ikincisi, daha arkasından üçüncüsü de ölünce,fareler fare yemeye iyice alışıyorlarmış. ve başlıyorlarmış birbirlerine saldırmaya. dişi kuvvetli olan ötekini haklıyormuş.. haklıya paklıya beş on gün içinde kafeste sadece iki fare kalıyormuş bu iki farenin mücadelesini seyretmek pek keyifliymiş . ikisi de şampiyon. ikisi de babaç... biri birine pençe atıyormuş, öteki diğerine. neticede bir tanesi galip çıkıyormuş kavgadan... elli altmış farenin sonuna kalan bu izbandut fare manasıyla bir fare yamyamı oluyor ve artık fareden başka bir şey yemiyormuş.
                çinliler de yamyam fareyi kafesten çıkarıp dışarıda ki farelerin arasına salı veriyorlarmış. farecikler içlerinden birinin yamyamlaştığını ne bilsinler, tabii kaçmıyorlarmış ondan. ve o eline geçirdiği hemcinsinin isini oracıkta bitiriveriyormuş.

Biz fare değiliz ama Hale...Değiliz tabi o yüzden her gördüğümüz artıda atlayıp mal almıyoruz bu seçimler çok şeylere gebe...Sn.Kuzu'nun Yeni Ekonomik Model dediği olgunun ne olduğunu görmeden anlamadan hisse mi alınır uşagummm

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

goyulacak yewrlerine sen go guzum bunların
                  bizimki az gelir
                  flat flat oturuyom avradını kesem

Yorum

• akıncı
                    Tecrübeli
                    • 24 Nisan 2018
                    • 616

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    VİOP....113 LERDEN 117 BİNLERE YEK GÜNDE....4000 PUVAN YAPAR....bu ne dimektir....fur beni...ayagının altını yalıyım neolurr....dimagtır.

117 500 deyem.....

dün 117 450 yi gördü.

az kaldı kuzu.

Yorum

• e.yegen
                      Tecrübeli
                      • 05 Mart 2009
                      • 530

bence seçime nakitte girilmeli vazgeçtim satım varantından adamlar 2 aydır satıyorlar 92000 altı yok bence . ytd

Yorum

• Misafir

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bence seçime nakitte girilmeli vazgeçtim satım varantından adamlar 2 aydır satıyorlar 92000 altı yok bence . ytd
                        ytd.

Yorum

• aliak
                          Katılımcı
                          • 18 Eylül 2013
                          • 70

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          ytd.
                          sn. URANACUS

XU30 € cinsinden bu grafiğin benzerini çizmeniz mümkun mü ?

Yorum

• Misafir

Sayin aliak elbette saat 23den sonra su an çalışıyorum

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ee eeeeee...GENE KONDU DURNALAR....

1....CUMBABA YOK....MECLİS MİLLET....

2....CUMBABA TAYYİP...MECLİS MİLLET....

3....CUMBABA TAYYİP....MECLİS CUMHUR....

EFENDİM....borsa direkt....yüzde 5 artı....veya yuzde 5 eksi acılır....yani BOBY....YA 111 000 YADA 122 000 ACILIR....

BEN SHORTLARIM DEDİM....bu bir kumar aynı ...at yarıslarına oynamak gibi....PAZARTESİ YA ALIRSIN YADA VERİRSİN....aslında kendi iddiama oynadım....REFERANDUMDA DEMİŞTİM Kİ....bu cumbaba sistemi tayyip beyin sonunu getirir...YANİ KENDİME OYNUYORUM ASLINDA.

117 000 MERKEZ....111 VEYA 122 BİN PAZARTESİ....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

KAPANIŞA 15 DAKİKA VAR....artık fazla degişmez....haziran vadede haftaya son....factor cok yani....vade ortalama 100 000 de...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information