önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

ya.....yada GRAFI....

NEYİ GÖRÜYORSUN ASSAGIDA....guzunun 87 000 binini....makul ve mantıklıdır....95-87=7000....bu BOBY de 10 000 dimagtır...para ikiye katlar...

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

ne demiştim....CHP referanduma karsı cıkarken....demiştim ki...karşı cıkmayın ula....bu sistem tayyip beyden kurtulmamızı saglar....

sebebi eklemiştim.....BU SİSTEM TÜM MUHALEFETİ BİR ARAYA GETİRİR....

söyledigim çıktı....tüm muhalefet biraraya geldi....görevli bahçeli hariç....onunda bi tek kendi oyu var...MHP lileri kessen vermezler...TURK kelimesini agzına almıyan birine...

ülkücü....ümmet olamaz...ümmet demek bi adama köle olmak demektir....ÜLKÜCÜ....KÖLE OLAMAZ...ülkücü TÜRKTÜR.

TABİİİ HAKİKİ OLANI....çakmalardan bahsetmiyorum....
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Titrettin
        Aktif
        • 20 Aralık 2016
        • 318

ne oy vermesi, görmeye tahammül bile edemiyor büyük kısmı.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

HALE TURK e....KOCAOGLAN 65 E ÇÖKER Mİ.....

niye çökmesin gız anam.....BÜTÜN CANLILAR ÇÖKER....SECİMDEN SONRA KOCAOGLAN 65....

DİYECEKSİN Kİ....niyekine guzu....diyecegim ki niyekine cıktıysa....aynı sebeblerle düşecek....sebebler sunlar...

DEMİŞTİM Kİ....kocaoglan 30 dayken.....hedef feyza....4 KAT 120...şimdide diyorum ki 65 makul ve mantıklıdı...

yıl............benzin tl......asgari ücretle satın aldıgın benzin litre......dolar-tl....

2000............0.59 tl..............147 326 litre..............................0.65.....ECO DÖNEMİ....

2003............1.8 .................125 555.....................................1.70.....D ÜYNA LİDERİMİZ GELDİ...

2007............3.06.................136 000.....................................1.15

2008............2.78.................181 000.....................................1.70

2011............4.29.................153 000.....................................1.70

2013...........5.00..................160 000....................................1.75-1.80KOCAOGLAN 30....ucacak dedigim yer...

2017.............5.66.................248 000.....................................3.80

2018..............6.25............................ ..............................................KOCA OGLAN 120....ÇÖKECEK DEDİGİM YER....

BU TABLOYU ANALİZ ETTİN Nİ.....KOCAOGLAN....çökertme oynar...zaten aliagada...efelerin içinde...çökertme bilir.

Yorum

• freeyourmind
            Katılımcı
            • 12 Mart 2016
            • 198

Kuzu hocam ülkücüleri fazla büyütüyorsun. Referandumla ilgili yazdıklarını hatırlıyorum. Aynen söylemiştin bunları. Fakat ben ülkenin bu karanlıktan öyle kolayca çıkacağını düşünmüyorum. Çıkacak olsaydı durum zaten bu noktaya gelmezdi. Maalesef türk halkında o feraset şu an itibariyle yok hocam. Umarım dediğin olur ama halkın donanımını düşününce ve yaşatılan ortama bakınca umut yok hocam...

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

ula yorumcular....ula hiç embele bi yorumunuz var mı.....

yoggg yaw....çok zor o işler....GRAFA BAKAR ATARIIZ....

ULA OGLUM....grafı bunnar çiziyor....bunnarı bilmiyorsan....grafı nasıl anlıyacaksın...graf cızgı ula....

ossun....bizim bilgisiz oldugumuzu bize hatırlattıgın üçün...bu yorumlarınla...SENDEN NÖFRET EDİYORUZ....EDECEGİZ....

ula edinki....ceplerinizi bosaltıyım....çalışın çabalayın bana getirin....NAMISSIZLAR....HA HA HA

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

freeyourmind Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kuzu hocam ülkücüleri fazla büyütüyorsun. Referandumla ilgili yazdıklarını hatırlıyorum. Aynen söylemiştin bunları. Fakat ben ülkenin bu karanlıktan öyle kolayca çıkacağını düşünmüyorum. Çıkacak olsaydı durum zaten bu noktaya gelmezdi. Maalesef türk halkında o feraset şu an itibariyle yok hocam. Umarım dediğin olur ama halkın donanımını düşününce ve yaşatılan ortama bakınca umut yok hocam...

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
                HALKI NE İLGİLENDİRİR....sogan ve patetesin fiyatı....seçimden sonra o fiyatlar fırlar....bu hükümetin BETONDAN BASKA derdi olamaz...SEÇİLSELERDE 1 YIL DAYANAMAZLAR....MARTTA DA BELEDİYE SECİMLERİ VAR....

BORSALAR....O SEÇİMLERİ 6 AY ÖNCEDEN FİYATLAR....hersey kontrolumda....DONT WORRY.....

kazanırsa ....bu seçimleri kasıma...en gec....veya ekime çeker....bak....SEÇİM ORTAMI SÜRECEK....SEÇİMDEN SONRADA....

ULA BEN KUZUYUM ULA....men gelecegim....şimdi degilim....geçmiş degilim....MEN KUZUYAM ULA....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

YARIN....117 500 Ü GÖSTERECEK Mİ....ona bakacagım....üstüne giderse...bi kademe daha cakacagım....117 450 yi dün gördü...bugun yanasmadı....yarın son....cak....cak....cakkkk....ölümüne.

117 000 Yİ GÖSTERMEDEN İNEBİLİRDE....115 000 lere...o yuzden bugun cakmam icipetti....çünki seçime nötr girmek istiyenler yarın cakacak....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

dalgalar.......

çöküşü 122 000 de mustularken....YAPTIGIM DALGA SIMULASYONU.....hedef 87 000 demiştim....onu izliyecegiz....

böyle vermiştim....adı MALİYET TARAMASI....son dalgasındayız...sonra 30 000 puvanlık çıkış var...o SIMULASYONUMU...yayınlıyacagım....haftaya....bu bittimi...hareket 9 temmuzda baslıyacak....mevcut gidip...hem meclis hem cumbaba muhalefete gectimi...FECİİİ DİK OLACAK...ŞİMDİDEN HAZIRLANIN....HAFTAYA ASARIM....mevcut gelirse....hedef 50 000 DEVAM.

DEMOKRASİ....ve dengeleri saglıyan kurumlar ölmüşse....para durur mu orada....DURAMAZ....ÇÜNKİİİİ...PARA AKILLIDIR.

Yorum

• Titrettin
                      Aktif
                      • 20 Aralık 2016
                      • 318

kuzu hocam bu zikzaklı okların simetrisi var mı neye göre belirliyorsunuz. 85 bine değen aşağıya çapraz çizgiyide anlayamadım. Tecrübe galiba.

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

Kuzu baskan mevcutun kalmasi %45 koalisyon %45 mevcutun gitmesi %10 bu sartlarda short olasiligin %90 supriz ise %10 ihtimal.neyse bende endeks satim alacam cuzi miktarda sadecfazla heyacana gerek yok makinalarin dengesini bozmayak.sendede iyi vedaret .alacagim varant haziran vadeli .gerci bugun aldim ufakta olsa. Tam kumar ha bizim gibi alan cok olur .kumarbaz coktur.Adam ya hep ya hic demistir.Jetonu makinaya atip ya hic ya hep demistir.Tutarsa dedigin ihya olur cogu kisi.terse gelirsek hayattan kopariz. O yuzden uafak atacam makinaya jetonu .10 bin

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ama 450 milyar doların yarısını alt yapıya harcasaydın....yarısınıda....ARA MALI DİYE İTHAL ETTİGİMİZ ON KALEM MAL FABRİKASI YAPTIRSAYDIN....BU FABRİKALAR SANA YILDA ARA MALINA ÖDEDİGİN 50 MİLYAR DOLARI KAZANSAYDI....cari acıgın olmazdı....turizm...petrol ve gazı karsılardı....

samda emevi camiinde CUMA NAMAZI kılacagım demeseydin.....40 milyar dolar suriyelilere harcamazdın....suriyede ortaya bir KURDİSTAN cıkmazdı....

islamın halifesi olmaya heveslenirsen....sana basta SUUDİ dur orada der....ve dedi...

Yorum

• e.yegen
                            Tecrübeli
                            • 05 Mart 2009
                            • 530

Endeks satim 120 bin haziran vade sonu 5000 puan duserse 2 ye katlar yok tersi olursa yariya iner yanliz secim sonu bistin yukselme olasiligi yok muhalefette ilkturda gelse( %10 ihtimal zayif olasilik o zaman %5 yapar ) Yani denklemin tutar aklim yatti.Ben makinalara guvenemiyom.Terse getirir Ben bunlar dikkati elden birakmamak lazim.en kotu yatay acip asagida surebilirler.terazideki agirligin tersine hareket ettiriyorlar.

Yorum

• e.yegen
                              Tecrübeli
                              • 05 Mart 2009
                              • 530

Omur kisa haklisin bu firsatta baska cikmaz ama ortada many olunca 2 gun gecmez kismet

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

bu topicte gördün....sürekli TIR yukledim....diyelim kaybettim....bır TIRI geri verecegim....2009 dan beri daha hiç geri vermedim....buna oynuyorum.....dedimki....referandumda....bu baskanlık sistemi TAYYİP beyden kurtulmamızı saglıyacak....BEN KENDİME OYNUYORUM HALA....İNANCIMA...BİLGİME....kendime...kuzuya oynuyorum yegen....KENDİMİ DURDURAMAM....sen uyma bana....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information